Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nawet dobry, nie zagram grałem, kupiłem w IS Hwang i po paru dniach mi go Ukradli.

Co do prezentacji 7/10

7yglGoJ.png

Opublikowano

Licznik jest podkręcony o koło 400 osób, była kiedyś ich strona na mpc czy gdzieś i było dokładnie widać, nawet jeśli odejmiemy 400 osób to i tak zajebiście dużo gra. Każde ch zajebane ludźmi. Jeżeli masz z kim grać to jest zajebiście. Serwer polecam, ale stare czasy były lepsze. Wiem że mają tutaj jakieś zajebiste logi i to też +

Zgadzam sie stare czasy były lepsze teraz to wszystko moim zdaniem na psy zeszło serwa nie polecam chyba że lubisz tracic czas

Opublikowano

Zgadzam sie stare czasy były lepsze teraz to wszystko moim zdaniem na psy zeszło serwa nie polecam chyba że lubisz tracic czas

Hmmm wydaje mi się że nie rozumieć zmian które zaszły może i serwer sie zmienił ale nie na gorsze ;). Albo po prostu teraz jest już nie w waszym stylu :)

Opublikowano

Nie rozumiem co jest nie tak z TOPką ?

To że serwer ma swoje lata i wiernych użytkowników nie oznacza, że nie możecie stać się najlepszymi.

Ciągle coś dodajemy, ciągle się rozwijamy, właśnie po to, żeby każdy gracz (nawet ten nowy) mógł ścigać się ze starymi wyjadaczami ;)

PS. Ostatnio przeprowadziłem event expowy. Gildia UTP udowodniła, że w 24 godziny (fakt grali prawie cały czas), można wbić ponad 200 poziom ! Niech nikt mi teraz nie pisze, że się nie da ;)

f.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak jak zamieniałem z typem eq na handlu to wtedy była faza xD

Moje eq znikneło a jego eq nie było ....

W tamtym momencie podziękowałem za gre na serwie i było ostre Free items ;P

Ale to już stare czasy tego serwa ...

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Jak jak zamieniałem z typem eq na handlu to wtedy była faza xD

Moje eq znikneło a jego eq nie było ....

W tamtym momencie podziękowałem za gre na serwie i było ostre Free items ;P

Ale to już stare czasy tego serwa ...

Albo Cię w konika zrobił i miał dwie pary eq :)

Pomogłem? Daj lajka, to nie boli (:

sygna2.png

Best server for me :)

Opublikowano

Na serwie gram od roku i na is wydałem tylko 3 razy ale to na potrzebne ulepszacze na serwie ciągle się coś dzieje administracja jest bardzo dobra można z nimi porozmawiać na ts'ie a odnośnie bugów gdzie by nie wejść to zawsze jakiś bug będzie serwer jest warty polecenie a co do graczy to hmm są spoko są też nooby ^^ a na forum imetina nie ma co narzekać^^ bo to 2 strona imetka ^^

Opublikowano

Niedługo więcej zmian, nowy interface w niektórych miastach, dodatkowe bronie dla najwyższych lvli, nowa mapa, nowy boss, lodowy fenix, którego będzie można expić.

Uruchomiliśmy też nowy innowacyjny rodzaj eventów (zapraszam na forum). Wszystko dla Was !

Oczywiście niedługo pozbieram te informacje i wydam kolejnego Vloga z konkursem dla widzów :)

5 i do zobaczenia

PS. Czy nowy system zmieniania bonusów Wam odpowiada ? Wyeliminowalismy przez to graczy z bonuszmieniarką :)

f.png

Opublikowano

daje 4 miechy i tes serwer padnie :D ps. nie zawyazajcie ilosci graczy online bo to glupota ;c

Nie zawyżamy ilości graczy to raz, dwa serwer nie padnie. Nie Twoje doczekanie synku :)

Strzele Ci screena z gry, i porównamy to ze wskazaniami licznika, zgoda ?

f.png

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam, gram tam chyba już dobry roczek i jak najlepiej mi odpowiada, wcale nie trzeba wydawac na is coby sie czegoś dorobić...

Pozdrawiam,

Adren4lina.

Opublikowano
W połowie miesiąca możemy was zaszczycić nowymi broniami na serwerze, aktualnie jest ich 6.
Jeden z nowych ulepszaczy znajdziecie u Cienia Beran-Setaou,
Mniejsze rzeczy które możecie spotkać na serwerze to ponowną starą zmiane bonów, zostaniemy przy 2 metodach.
Rajd na niski poziom został przebudowany i można na niego chodzić bez limitów czasowych
.Dodany został również drop szkatułki dla Reinkar. Ezot. Przyw.
Od teraz można również posiadać Czarną Skrzynie pereł.

f.png

Opublikowano

Nie zawyżamy ilości graczy to raz, dwa serwer nie padnie. Nie Twoje doczekanie synku :)

Strzele Ci screena z gry, i porównamy to ze wskazaniami licznika, zgoda ?

Fifol grałem bardzo dlugo na imetku może nie padnie ale gracze zaczną powoli powoli od chodzic. Komu co po zaczynaniu gry tam skoro Powiedzmy taka " Toga" ksoztuje 40 k perel. Do serwera nic nie mam wiele tam osiągnąłem no ale cóż.

66583728491266082717.jpg

Opublikowano

Fifol grałem bardzo dlugo na imetku może nie padnie ale gracze zaczną powoli powoli od chodzic. Komu co po zaczynaniu gry tam skoro Powiedzmy taka " Toga" ksoztuje 40 k perel. Do serwera nic nie mam wiele tam osiągnąłem no ale cóż.

Togi już 40k p nie chodzą :D +0 spokojnie kupisz za 9 10 k p a +3 kumpel 10.5 sura za 11.5 k p kupił więc z cenami na tym serwie jest różnie raz drożeje raz tanieje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...