Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko działa :)

Konkurs rozstrzygniemy na dniach.

Co zrobicie z kasą ? :P

Jakbym miał oddałbym na dobre cele charytatywne dla leni w m1 :P oczywiście żartuję :P

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Yang Premium już dostępne !

Zapraszamy serdecznie do gry i testowania nowej waluty, którą możecie kupić za perły zdobyte w grze.

Wielkie gratulacje dla autora filmiku o iMetinie, który zrobił furorę wśród administracji i userów ;)

Śledźcie nasze forum, niedługo pojawia się kolejne konkursy z atrakcyjnymi nagrodami rzeczowymi.

Pozdrawiam

f.png

Opublikowano

Według mnie nie opłaca się :) Administracja chce wyciągnąć tylko jak najwięcej kasy...

Z czego to wnioskujesz? :O bo ja gram na nim bardzo długo i jakoś mi się nie wydaje :)

Opublikowano

Według mnie nie opłaca się :) Administracja chce wyciągnąć tylko jak najwięcej kasy...

normalne ze staraja sie po to aby miec kase ale widac Efekty ciezkiej pracy i im to sie nalezy :)

na servie chyba zagram. :D zobacze co i jak ;) pozdrawiam

Opublikowano

Aktualizacja ruszyła.

Czy będzie cos "innego" z naszej stajni ? Czas pokaże ;)

Na dzień dzisiejszy polecam pobrać aktualizacje i zacząć zarabiać przez event z okazji halloween.

Fajna opcja jeżeli ktoś chce się szybko dorobić.

f.png

Opublikowano

Rozumiem, że opinie na temat broni bierzecie od kolegów, albo mistrzów lokalnego gusła ? :D

Najlepsze zbroje i bronie NIE SĄ dostępne w ISie.

Jeżeli ktoś chce wspomóc serwer, prosze bardzo, to nie tajemnica, że mamy z tego pieniądze.

Problem w tym, że opłacamy sieciowca, serwery, operatorów. Do tego dochodzą inne rzeczy, których ludzie nie robią za darmo.

Jeżeli ktoś nie ma ochoty inwestować w ISa - jest dom aukcyjny, jest Yang Premium. Wystarczy tylko chcieć i pomimo tego że to tylko gra, trzeba jej poświęcić troszkę czasu żeby być najlepszym (znacie sportowców którzy bez treningu sa mistrzami?).

Całe szczeście, że mamy grono wiernych graczy (wystarczy popatrzeć na nasz licznik, zobaczyć ile osób jest w miastach), to właśnie dla nich wprowadzamy nowości, udogodnienia, misje i eventy.

Dzięki że jesteście z nami ! :) Ilość hejterów też świadczy o sukcesie :)

f.png

Opublikowano

Stoi ze dwa lata.

Najlepsze bronie są w is za 30 zł, i nie są dostępne w grze.

Rozumiem że najlepsza broń to Pustak topek Ziny i Łuk Boga oraz OSS nie wiem skąd masz te info ale najlepszą bronią jak na razie jest Ares Atena Orion Hades i Zeusy :) a co do ostatniego eventu można było ładnie się wybić dużo dodań zmianek ulepszaczy wiele osób pewnie

@edit Fifi teraz na zimę proponowałbym żebyście dodali śnieg :P

Opublikowano

Będzie zima będzie śnieg :)

3 dni temu jakos tak mialem snieg po kolana ale sie roztopil. I nie bylo sniegu na serwie. Phi ! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...