Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bany na mapce handlowej poleciały za uzywanie kamermoda :)

Client iMetina blokuje możliwość ataku innych graczy w tym miejscu a Wy niegrzeczne diabełki widocznie postawnowiliście sprawdzić jak działa nasz system zabezpieczeń :P

Po weekendzie nowa kosmetyka :

- każda zbrojka będzie miała swoją unikatową poświatę

- dodatkowa mapka z metinami

f.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny serwer, grałem z pół roku temu, teraz wróciłem do Metina i gram tutaj.

Broni w IS nie opłaca się kupować, ew. tylko ulepszacze. :)

Opublikowano

Serw spoko ale te bronie w is'ie niedostępne w grze(chyba że od graczy) odstraszają-.-

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

I kolejny dzień nie da się grać bo serwer off ;/ Wrogów sobie narobiliście to teraz macie ale weźcie pod uwagę to że wszystko odbija się na waszych graczach .!

Opublikowano

@Up

Nie mamy raczej wrogów, bardziej rzecz polega na problemach z ovh, które praktycznie codziennie robi sobie 'przerwy' w działaniu serwera i dopiero opieprz na nich działa.

Opublikowano

Serio tam gra 2k+ osob? czy licznik zepsuty? grałem tam chyba rok temu ale było pełno bugów, był nawet taki że nie mogłem założyć zrobi. Jeżeli gra tam tyle osób i nie ma już bugów to chętnie zagram

5.jpg
Nowicjusz
Opublikowano

Heh.

Patrząc na ceny w is tych itemków.

Czyli 100zł + za jedną broń. Nie wiem jak to z komentować.

11736704331898327264.png
Opublikowano

@Hubsio

Nie widziałeś, nie oceniaj.

@Rampage

Licznik nie jest 'podkręcany' :)

@R13

Wszystko można kupić od graczy lub samemu zrobić i nie jest to wcale bardzo trudne.

@UP

Raczej nie :)

Opublikowano

Licznik jest podkręcony o koło 400 osób, była kiedyś ich strona na mpc czy gdzieś i było dokładnie widać, nawet jeśli odejmiemy 400 osób to i tak zajebiście dużo gra. Każde ch zajebane ludźmi. Jeżeli masz z kim grać to jest zajebiście. Serwer polecam, ale stare czasy były lepsze. Wiem że mają tutaj jakieś zajebiste logi i to też +

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Teraz są święta a co z tym idzie realna szansa na drop hekso z czego początkowi gracze jak są cierpliwi to se wybonuja eq 6/7 powiedzmy 10 mob i juz maja bizu do 250 lvl :) Ja teraz tam głównie w m2 siedze i nic nie robie czasami jakieś pvp :>

MOŻE SERWER JEST POD IS ALE SERWER JEST STARY NA SERWIE JEST OD HUYA TYCH BRONII CO 2-3 OSOBA MA OWĄ BROŃ

Oczwiście sa new zbr które dają 10-20% odp na klase każda postax mA 2 new zbr. i 1 uniwersalna w 6/7 jest silny i odp klasy ale pvp dluzej niz 40 sec raczej nie trwa :)

POLECAM ! ;d

Ty bartwol kto pisal że nje gram? ;d Ty piczo nje grasz !

Opublikowano

Trochę jednak jest gorzej. Na forum dzieci nabijają sobie posty wypowiedziami typu "aha", "idiotyczne pytanie", "elo", "ta", "lubię placki". Trochę nieogar.

Opublikowano

Bany na mapce handlowej poleciały za uzywanie kamermoda :)

Client iMetina blokuje możliwość ataku innych graczy w tym miejscu a Wy niegrzeczne diabełki widocznie postawnowiliście sprawdzić jak działa nasz system zabezpieczeń :P

Po weekendzie nowa kosmetyka :

- każda zbrojka będzie miała swoją unikatową poświatę

- dodatkowa mapka z metinami

Dziwne ponieważ ja mam nawet filmik na którym buguje na oryginalnym launcherze :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...