Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pozwólmy sobie dzisiaj pooglądać mecze :)

Wymyśle jakiś event piłkarski, może forma typowania meczy albo jakieś zabawy.

f.png

Opublikowano

Fifi mam pytanie a raczej propozycje może dodacie nowe zbroje dla wyrównania DMG do nowych broni czy coś jak coś na forum założyłem temat z wyglądem tych zbroi a problem jeden że nie mam tych plików do nich :D

Opublikowano

wiem mi tylko na 4um zalezy i chce na evetach sie od 0 dorobic <dropilem kd+0/1/2> na eventa pszukiwacze xD

<dostanie perma za odkopanie mego starego portfolio> i odrazu perm z 0% warn troche przesadzacie - . -

Opublikowano

Fifi mam pytanie a raczej propozycje może dodacie nowe zbroje dla wyrównania DMG do nowych broni czy coś jak coś na forum założyłem temat z wyglądem tych zbroi a problem jeden że nie mam tych plików do nich :D

Fifi co ty na to ?:D bo zrobiłem temat i wielu osobą się on podobał :)

Opublikowano

Fifiol mam pytanie :) Czy na serwie występują jakieś dungeony raidy ? Bo prezke macie ubogą

Dungeony są rajd dla początkujących jest ^^

Fakt ale jakie bony by miały owe zbrojki ?

To już by team wybrał ale takie żeby było np na tak jak w 6.7 10 przeciwko na klasę :D

Opublikowano

Silver prezentacja zostanie wzbogacona o dokładniejsze informacje w niedługim czasie.

Co do zbrojek - zapraszam do wypowiadania się na naszym forum, dział propozycje .

Jeżeli chodzi o raidy mamy ich bardzo dużo, od tych pierwszych na 70 poziom, kończąc na lochu pustki czy wieży wygnańców na nieco wyższe poziomy ;)

f.png

Opublikowano

Do wyboru do koloru. Zarabiać można na wiele sposóbów, zaczynając od standardowego handlu, poprzez mapę z metinami z regularnym respem aż do smoków (czerwonego, berana i cienia berana). Wiele osób pokazało, że na serwerze można do wszystkiego dojść nie korzystając nawet z ItemShopu.

Opublikowano

imetin no widać jaki lubiany jest coś w nim co się podoba pewnie to ze tak długo stoi na nogach polecam dla tych co nie majom nic innego do roboty prezka 9/10

postac-32.jpg

Nowa Odsłona!!!Zapraszam !!!! ALLLLL

Opublikowano

Testujemy skrypt ;)

Wszystko działa, trzeba tylko dopieścić wszystko graficznie, może wrzuce kilka screenów.

Mam nadzieje że wyrobimy się do końca tego tygodnia, jeżeli nie to postaram się obrobić filmik, który nakręcili chłopaki.

Będzie to coś za zasadzie Let's Play w iMetina. Wszystko opatrze swoim głosem i może jakimś rzutem na mnie.

Mam zabiegany weekend ale postaram się wykrzesać z siebie moc w piątek wieczorem.

f.png

Opublikowano

Nie no to mozna szalu dostac chce dostac uzasadnienie za zbanowanie mnie poraz kolejny przy 20% warnow nie prosze o ub przezyje jakos ale prosze ogarnijcie moderatorow

bo mozna kur*icy dostac

Opublikowano

gdybym nie zmarnował 2 lata na ten serwer t bym go wam polecił ale juz tam troche grałem ludzie gdy serwer startował byli spoko teraz same nooby administracja marna itp. NIE polecam

imetin_logo.png

Opublikowano

Marne są Twoje docinki ale ciesze się że mamy hejterów ! :D

Prace nad domem mają się ku końcowi !

Poprawiliśmy też wiele rzeczy, wprowadziliśmy do gry wszystkie sugestie z forum. Rozgrywka będzie dużo łatwiejsza i przyjemniejsza.

Niedługo filmiki, nowe myki i wiele wiele więcej.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...