Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwa za dużo dzieci i przesadzony is :)

przesadzoy is za dużo dzieci ? Śmieszny jesteś powiedz mi gdzie dzieci nie ma pandora czy te inne syfy tam grałem nie cały tydzień i znudziło mi się -,-

Opublikowano

przesadzoy is za dużo dzieci ? Śmieszny jesteś powiedz mi gdzie dzieci nie ma pandora czy te inne syfy tam grałem nie cały tydzień i znudziło mi się -,-

Usama Su kocken ma racje expienie z nimi to udręka podlatują i atakują bo nie mogą ścierpieć że inni mogę expić a oni nie i utrudniają grę

Opublikowano

Kiedyś tam grałem i chciałem teraz pograć znowu...

Wbijam login hasło git tylko że chce jakieś pytanie a ja nie znam tego pytania D:

Co robić?

Opublikowano

Grałem tam rok temu w styczniu i było fajnie lecz już dawno nie gram :P

Server pod is , dosłownie wszystko w is'ie kupisz ;)

Jak już mówili , wystartowałby s2 to bez gadania wbiłbym :P

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

@Fimek

Ten kod to zabezpieczenie przed wejściem na konto przez osoby trzecie, możesz go wygenerować na swój adres mail.

Jak serwer jest pod IS, skoro na dniach rusza dom aukcyjny i smocze monety można zarobić w grze ? :O

Dzieci, dzieci ... Pokażcie mi serwer z taką ilością graczy, na którym średnia wiekowa jest >= 18 .

Zresztą jest całe 5 (słownie PIĘĆ) kanałów, ekspowisk tak dużo, że aż strach.

Wiecie ile nasza sprzątaczka ma pracy ? Weź tutaj umyj tyle rynków w M1, poodkurzaj tyle pustyń i pozamiataj te wszystkie lochy. Kobitka pracuje na pełny etat a i tak lewo co się wyrabia.

Tak na serio, wcale nie jest ciężko się dorobić, kwestia wbicia 120 poziomu to jeden dzień, macie prywatna opcje DT, więc spokojnie można sobie porobić epiki.

DOBRE eq na start dostaniecie po zrobieniu raidu na 70 lvl w zjednoczonej wiosce. Eventy też robimy codziennie, różnorodne eventy. Są nawet takie do których nie trzeba mieć postaci w grze ! ;)

Zresztą co ja mam tutaj pisać ? Jesteśmy jednym z największych i najdłuzej działających serwerów na rynku. Wejdź do gry i przekonaj sie samemu, jak wygląda gra na iMetinie.

@edit Osama Su kocken - skąd nagle taka zmiana opinii o iMetinie. Raz chcesz GMa, tydzień później obrzucasz nas błotem ?

post-70184-0-37422700-1338283096.png

f.png

Opublikowano

@up

Kolejny random z 16 postami.

Przechodzą do nas nawet dobre ekipy z PLa więc o czym my tutaj piszemy ? Licznik mówi sam za siebie :) Jeżeli nadal twierdzicie że jest podkręcony to wstawie obiecanego screena z gry. Zobaczymy ile osób jest online ?

Oj hejciki hejciki, takimi postami tylko podbijacie nam temat. Dzięki !

f.png

Opublikowano

Na razie wygląda na to że sam go podbijasz, podejmując rozpaczliwą próbę ratowania padającego serwera

Piszesz o liczniku ? porównaj go sobie ze stanem z przed miesiąca, nie trzeba być matematykiem żeby zobaczyć że serwer stoczył się na dno.

Opublikowano

"Rozpaczliwe próby" - podejmujesz Ty pisząc takie bzdurne posty :)

Pisząc ze zmiennego IP nie błyszczysz, nie masz odwagi się pokazać ?

Wyraziłeś swoją opinię, wolny kraj, wolny rynek. Popatrz na liczniki Pandory czy każdego innego serwera MT2 dzisiaj. I co ? Mniejsze o połowe ? Mniejsze.

Obecnie w godzinach szczytu mamy około 1400 - 1600 graczy online. Slaby wynik przy obecnych statystykach polskich privów ?

Wyszło Diablo, jest końcówka roków szkolnych. Liczba graczy w tym okresie jest jaka jest, póki co serwera zamykać nie chcemy i będziemy sie dalej rozwijali. Między innymi po to żeby pokazać takim jak Ty że mamy ambicje na bycie najlepszymi.

PS. Jak tam Wasz Virtual ? :D Ostatnio widziałem u Was całe 600 osób przy naszych 1400 :O

BUSTED ! :D

f.png

Opublikowano

Co do serwera bardzo ciekawy dużo itemów , tylko te zbroje z Wowa.. nie potrzebne...

Fifolski udostępnił byś tego questa na Block expa ? patrzałem tak jak mi radziłeś i nie działa , ponadto wypakowałem twojego Clienta ale z racji tej że nie chce mi się szukać mógłbyś udostępnić Zbroje gladiatora dla 3 klas postaci? same icony . Bo na Wojownika mam już .

Opublikowano

iMetin to bardzo dobry serwer tam praktycznie grają sami pełno letni ludzie

a nie jakieś nie ogary co płaczą jak padną w pvp itd..

serwer nie jest nudny / monotonny tak jak inne typu Pandora Elite Dragon Diamond Xenox ( chodzi mi o te serwery co już stoją bardzo długo )

tu chociaż coś się dzieje eventy konkursy itd..

a na tamtych co wymieniłem wyżej Atrakcja jest taka - exp drop stanie w m1 jak pajac ; /

polecam iMetin przebija wszystkie serwer

:) z rocznika 2010/2011

Opublikowano

Prawda jest taka ,że imetin z pośród wszystkich privów ma najwięcej graczy online ,jest najbardziej rozwiniętym serverem.Niegdyś avalon był topowym serverem ,a teraz imetin.Piszczcie ile chcecie ale na dzień obecny nie ma lepszego priva PL.

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

@Tralllaalllaaa

http://www.mpcforum.pl/topic/620209-quest-pierscien-blokady-expa/ 

Wspieram MPC więc udostępniam tutoriale z naszego forum. Mamy wielu zdolnych i zajebiście zdolnych ludzi z dziedziny MT2 i wcale nie jestesmy gorsi od włochów czy niemców ;)

PS. Jak się podoba nowe DT, system smoka i sygnatury ? ;)

f.png

Opublikowano

Serwer pod IS .

Kiedyś było super trzeba było za pracowac na eq i wql a nie że GM daje perły -.-.

Zagram bo bo są nowe mapy moby i wql .

Jeśli GM znowu będzie rozdawac coś np perły to już nie gram.

Opublikowano

@up

Kto i kiedy coś rozdawal ?

Moze któryś z GO wydawał nagrody z event w grze ? :)

Sprawdzamy logi kont operatorów i żaden handel czy przekręty nie mogą mieć miejsca!

@ TheKeiAkaSmoke

Kolejny random :)

No to teraz ja sobie zrobie noob konto i zaczne spamować w Waszych publikacjach ;)

Widzę, że hejtowanie mamy głęboko we krwi, człowiek pracuje przy serwerze po kilka godzin dziennie i tyle miłego go spotyka, wchodzi ktoś z 3 postami i pisze "ale chujnia". Na złość takim będę pracowal jeszcze bardziej i szybciej. Jakbym tera odszedł to kogo moglibyście hejtować ?

f.png

Opublikowano

Fifolski nie przechwalaj tego tak serwera bo po

MINUSY -

1. Serwer zrobiony pod IS

2. Bronie i zbroje IS (tylko)

3. Zamawianie SM (płatność online 15min?? chyba 2dni lub dłużej!!)

Chcesz więcej graczy?? zmień serwer nie pod IS, wszyscy powinni mieć równe szanse zaistnienia na nim i dobrze się bawić a nie że jeden jest lepszy od drugiego bo jest zmuszony ładować do kieszeni twojej. Rozumiem że nie jesteś w stanie utrzymać serwera bez IS bo ktoś musi dać ci ale po pacz z drugiej strony ludzie przestaną ładować i co wtedy THE END?? to oczywiście czarny scenariusz ale może tak być. chciałbym jeszcze raz podkreślić że instalowanie wszystkiego co najlepsze tylko IS a gra nic tak nie zachęcisz graczy tylko ich STRACISZ!!!

Opublikowano

F

@Fimek

Ten kod to zabezpieczenie przed wejściem na konto przez osoby trzecie, możesz go wygenerować na swój adres mail.

Jak serwer jest pod IS, skoro na dniach rusza dom aukcyjny i smocze monety można zarobić w grze ? :O

Dzieci, dzieci ... Pokażcie mi serwer z taką ilością graczy, na którym średnia wiekowa jest >= 18 .

Zresztą jest całe 5 (słownie PIĘĆ) kanałów, ekspowisk tak dużo, że aż strach.

Wiecie ile nasza sprzątaczka ma pracy ? Weź tutaj umyj tyle rynków w M1, poodkurzaj tyle pustyń i pozamiataj te wszystkie lochy. Kobitka pracuje na pełny etat a i tak lewo co się wyrabia.

Tak na serio, wcale nie jest ciężko się dorobić, kwestia wbicia 120 poziomu to jeden dzień, macie prywatna opcje DT, więc spokojnie można sobie porobić epiki.

DOBRE eq na start dostaniecie po zrobieniu raidu na 70 lvl w zjednoczonej wiosce. Eventy też robimy codziennie, różnorodne eventy. Są nawet takie do których nie trzeba mieć postaci w grze ! ;)

Zresztą co ja mam tutaj pisać ? Jesteśmy jednym z największych i najdłuzej działających serwerów na rynku. Wejdź do gry i przekonaj sie samemu, jak wygląda gra na iMetinie.

@edit Osama Su kocken - skąd nagle taka zmiana opinii o iMetinie. Raz chcesz GMa, tydzień później obrzucasz nas błotem ?

post-70184-0-37422700-1338283096.png

Fifolski nie po prostu dowiedziałem się co nie co co jak twoje boty zakładają multiacc na forum i psują opinie innych serwerów w tym Neverius dodam to że gnoje z Virtuala też komentują prezkę neveriusa negatywnie jeszcze troszka a wojenka serwerów będzie

pozdrawiam

Opublikowano

Wreszcie odpowiedzi na poziomie !

@michale

To nie jest MÓJ serwer ;) Ja jestem tylko Game Masterem.

Po raz kolejny piszę - od przyszłego tygodnia smocze monety zarobisz sobie w grze, sprzedając itemy w domie aukcyjnym. Po drugie jeżeli zależy nam na itemshopie to czemu nie ma w nim najlepszych broni i zbrojek ? Widać że nie gracie, bo serwer zmienił politykę i nastawienie do gracza. Po rozwiazaniu problemu z ISem, przejdziemy do kolejnego wyzwania - czyli do ułatwienia startu dla nowych graczy i poprawienie możliwości "wybicia się".

@Osama

Przepraszam w imieniu iMetina za zachowanie niektórych osób. Piszę to oficjalnie - nie chcemy się wybijać w taki sposób. Jeżeli mamy być najlepsi to uczciwie. Bawmy się uczciwie, bo takie wojny i przepychanki tylko nam szkodzą. Cierpi na tym nie tylko serwer ale i gracze. Postaram się poruszyć ten temat przy najbliższej okazji i wyciagnąć konsekwencje. Nie straszmy się tutaj wojnami, bo skończy się to rozmowami na komendach policji i wyjaśniania spraw :)

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...