Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trudno na tym serwerze zrobić stalkę na +9 bo perły drogie i mało kasy leci.

Serwer żyje handlem pereł.

Powiadasz tylko że stalke +9 dostajesz na rajdzie na 70 lvl wraz z trutką i pd :) oraz ja wczoraj wydałem nie całe 100 p na hw od stalki :) więc trudno nie jest :) a jeśli chcesz szmaragda możesz poprosić żeby ci dropnął z metka na Midgard albo Alfheim

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy macie w planach,zrobienie servera 2?Jestem pewien ze grało by +2k graczy.

Wszyscy przeliby z s1 na s2. gracze byliby oburzeni. Startując z takim isem, byłby płacz że pod pis bo tak byłoby.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Wszyscy przeliby z s1 na s2. gracze byliby oburzeni. Startując z takim isem, byłby płacz że pod pis bo tak byłoby.

Problem polega na tym,ze teraz mamy 1 serwer,i gracze którzy nie grają,nie maja szans na zaczecie spokojnej,uczciwej gry od zera.

Opublikowano

Problem polega na tym,ze teraz mamy 1 serwer,i gracze którzy nie grają,nie maja szans na zaczecie spokojnej,uczciwej gry od zera.

Jakie mamy lol, przecież to nie Twój serwer. w ogóle co Ty pierdolisz przecież są tutaj eventy i każdy ma szanse wybić się od zera, już 1 w topce nie będzie, bo to osiągnięte ale wybić uczciwie da rade.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Jakie mamy lol, przecież to nie Twój serwer. w ogóle co Ty pierdolisz przecież są tutaj eventy i każdy ma szanse wybić się od zera, już 1 w topce nie będzie, bo to osiągnięte ale wybić uczciwie da rade.

Wybić?W jakim sensie?Co tu jest do osiagniecia?Ludzie maja prze zajebiste eq wojenne i pvp,co tu mozna osiagnac? Wybic w czym? Mam wrazenie,ze jestes pierdolonym samolubem.

Opublikowano

deidara hmm wybić się jest bardzo łatwo więc nie wiem po co te narzekania płaczą tylko ci co mają lenia i nie ruszają d*py z m1 wybić się można tylko trzeba chcieć a eq można robić tylko żeby było to najlepsze -,- a jak wiadomo nikt nie ma tego najlepszego zawsze znajdzie się osoba co ma lepsze ;x więc nie gadaj mi że nie można się wybić ja sam chodzę na smoki i jakoś zarabiam teraz jestem w trakcie robienia eq na wojenki i jakoś daję radę

Opublikowano

Wybić?W jakim sensie?Co tu jest do osiagniecia?Ludzie maja prze zajebiste eq wojenne i pvp,co tu mozna osiagnac? Wybic w czym? Mam wrazenie,ze jestes pierdolonym samolubem.

Co Ty człowieku w ogóle pierdolisz? do osiągnięcia? wszystko osiągnieciem jest nawet wbicie 2 lvla, jest co robić, co osiągać i o to chodzi żebyś im dorównał? Jakim kurwa samolubem nawet tu nie gram, więc zastanów się co Ty piszesz.

Opublikowano

Sam serwer jest spoko ale gracze go zrobilii do du*y.Waluty perły,które potwornie ciężko znaleść.Ceny eq po(wmiare dobre eq) po 500p.Wcholere dzieci.Wszystkie pro eq w IS(np. łuk boga nie da się zniczego zrobić,nie jest dostępny w dropie tylko można go zdobyć z IS).Może dużo serwerów nie jest pod zarobek,ale ten napewno.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Ten pod zarobek jest w połowie :) bo zrobić możesz 2x lepszy łuk od boga sam :) ale musisz ruszyć du*pe z m1 i zacząć zarabiać powiadasz że trudno zarobić p to czemu ja za same liście zarobiłem 1k p a liści dropi w cholerę ;x

Opublikowano

Lodowy wymiar gotowy ! :)

Dodatkowo mamy nową domenę, wszystko po to żebyście mogli szybciej aktualizować clienta.

Niedługo pojawi się filmik z oficjalną prezentacją.

Napiszcie czy widzieliście gdzieś taki lodowy wymiar z takim lektorem ? ;)

PS. Zapraszam na forum do działu rekrutacji.

f.png

Opublikowano

Lodowy wymiar gotowy ! :)

Dodatkowo mamy nową domenę, wszystko po to żebyście mogli szybciej aktualizować clienta.

Niedługo pojawi się filmik z oficjalną prezentacją.

Napiszcie czy widzieliście gdzieś taki lodowy wymiar z takim lektorem ? ;)

PS. Zapraszam na forum do działu rekrutacji.

no no no xD a co do lektora za choya nie znajdą :P

Opublikowano

Powód: Handel za zł

Wygasa: 05.03.2032 00:19

Administrator: Vinylz

dalo by rade ub? przypomne iz ban byl nalozony 6-8mscy temu.

1294477714-U1.png

Opublikowano

dalo by rade ub? przypomne iz ban byl nalozony 6-8mscy temu.

Jeśli handel z Złotówki to wątpię xD poza tym jest on do 2032 :P 20 lat poczekaj dostaniesz unbana xD

Opublikowano

Widzieliście już lodowy wymiar ? ;)

Niedługo film, warto zapoznać się z pierwszym raidem, który ma profesjonalnego lektora, efekty specjalne i nowe zbroje.

f.png

Opublikowano

Nie polecam tego gowna syf i tyle

Zapraszam na serwer Raske

nick w grze ZbOreK

nick na forum thezborek

wy*ierdalaj z tym syfem który będzie trzymał max miesiąc -,0

po ile perly chodza?

perły 10kk ale się nie opłaca kupować za kk gdyż szybciej zrobisz broń i masz z tego pożytek xD

Opublikowano

Tak jak up ale zeby byc pro trzeba wyslac z 5 sms po 30 zl jednym slowem server pod is kiedys to tak gralem tam i bylo super ale teraz to szajs

BUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...