Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xSiwolec nie wypowiadaj się jak nie wiesz kto to był TasartiR Okey?

Myślisz że nie wiem kto to był -,- a więc uwierz że wiem :D bo gram na tym serwie dość długo

Teraz zeby sie dostac na smoka nie wiem trzeba stać o 3-4 nad ranem a i tak pełno zgredó tam siedzi i czają sie zeby wejsc.

no z tym beranem mogę się zgodzić ponieważ wpychają się bez czynnie :P

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie w Imetinie tylko 6/7 dobija ;(

Dlatego tu nie gram :)

Ale pod wzgledem rozwoju to bardzo dobrze mu to idzie ;) (oczywiscie serverowi)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Mnie w Imetinie tylko 6/7 dobija ;(

Dlatego tu nie gram :)

Ale pod wzgledem rozwoju to bardzo dobrze mu to idzie ;) (oczywiscie serverowi)

Hmm 6/7 można bardzo łatwo kupić od innych graczy 200p to nie problem dla gracza który potrafi grać :D pare razy do DT i możesz spokojnie sobie kupić dodanie zmianke 6.7 a samo 5 b na początek wystarcza z czasem się da dorobić ^^ więc pograjcie efektywnie około tygodnia i oceńcie tyle ode mnie 5.

Opublikowano

widać to jak w mordę strzelił że ten serwer jest nie po to żeby przechodziła przez niego fala graczy którzy w pierwszy dzień zrobią sobie full eq, szanuje się to co się z trudem zdobywa i dłużej się na nim czas spędza, nawiązują się znajomości które nie kończą się po tygodniu, fajnie jest miło spędzić czas, fajnie jest posiedzieć na TSie i posłuchać muzyki. Odnoszę wrażenie ze najbardziej krytykują ci którzy praktycznie wszystko chcą minimalnym kosztem, czy na tym to ma polegać? W Teamie siedzą ogarnięci ludzie, którzy udzielają się i angażują bardzo mocno aż czasem jest mi ich szkoda jak muszą czytać te wszystkie śmieszne krytyczne wypowiedzi i znosić co poniektórych krzykaczy na forum :D naprawdę ten serwer jest wart polecenia osobom które nie chodzą na skróty i nie kombinują, tutaj są fajni ludzie i sympatycznie czas się spędza :) choćby audycje Fredzia na Tsie i jego DiscoPolowy czad :D :D :D

Opublikowano

Problem ze smokiem zostanie rozwiazany ! Jak ?

Od teraz każda postać będzie mogła wejść na smoka 2/3 razy dziennie co 12/8 godzin kiedy tylko zechce. Nie będzie ważne ile osób aktualnie zajmuje komnate, która jest godzina, czy która partia ma większość głosów! Ważne że Ty będziesz chciał tam wejść ;) Koniec z kolejkami i przepychankami czy zbędnym czekaniem !

Zapraszam na forum, w temacie znajdziecie ankietę i możliwość komentarza takiej opcji :)

PS. Podobnie zrobimy teraz z DT. Będzie dostępna opcja prywatna (np. idziemy samemu, albo w party), oraz publiczna, czyli ... normalne DT z przypadkowymi graczami.

9ae4150f9f7bb.gif

f.png

Opublikowano

Jak sami ludzie widzicie na tym serwerze jest ciągle coś podciągane na forum możecie dawać swoje propozycja a odpowiedź na pewno się ujawni ^^ team jest tu dobrze zgrany z każdym możecie pogadać na ts'ie, a co do ludzi co nie polecają serwa tylko bo jest niby na "IS" hmm są nowe bronie zbrojki takie jak toga starożytne latexy extazy czy inne tam ^^ w is ich nie zobaczycie tyle ode mnie

Opublikowano

Serwer jest i będzie pod IS, pamiętam ja, grałem i chciałem zrobić EQ gówno, nie da się ... Potem idę expić, wyskakuje buff 90 (chociaż ja miałem ponad 150) deda, bufek zmienia eq i na 1/2 skille mnie zgarnia...

Opublikowano

Serwera osobiścię nie polecam

Teraz -

6/7b w IS

Broń w IS

Zbroje w IS

Bugi na hajs ;d

Wyzwiska ludzi

+

Dużo osób.

Aktywność adminów na forum.

:)

6/7 lecą z eventów i leci ich taka liczba że spokojnie możesz sobie zostawić na później lub na handel, najlepsza broń jest z przepalania (czyli musisz coś zrobić), zbroje są z Red Smoka, wyzwiska??? a gdzie ich nie ma? dużo osób? to chyba o czymś świadczy :) aktywność adminów jest bardzo duża

Serwer jest i będzie pod IS, pamiętam ja, grałem i chciałem zrobić EQ gówno, nie da się ... Potem idę expić, wyskakuje buff 90 (chociaż ja miałem ponad 150) deda, bufek zmienia eq i na 1/2 skille mnie zgarnia...

ten serwer nie jest dla leni ...ot tak po prostu, nie jest dla leni ...takie małe lew wykokszone z reguły nalezą do osób które mają powiedzmy 250 lew, grających z rok czasu albo i więcej i z nudów zrobili takie maleństwo, stać ich na przepalenie i wybonowanie extra eq.......dlatego leją tych co idą w lewele zamiast w eq :)

Opublikowano

Wiesz co to abs? ;>

Popieram Krwawa widzialem goscia 102 który zlozyl 170 w eq toga błekitek zalezy od eq 10/5 ktore tanieje :>

Eventy sa codziennie na takiem oxie mozesz wygrac 10 dodan i 10 zmian 6/7 albo ulepki smoka ...

Opublikowano

Serwer jest w tym momencie coraz bardziej dopieszczany,

Oby tak dalej :)

Wrocilem na woja i dzis juz za sam handel zarobilem na czysto 450p :)

Wiec nie jest zle.

Osoby ktore twierdza ze nie ma sensu grac, niech lepiej wyjda ;)

Szacunek dla Filofskiego za to co w tym momencie robi.

Polecam i pozdrawiam

35677.png27235.png

34025.png28520.gif

Dixon37

Opublikowano

Serwer może i jest dobry dużo pracy włożył Administrator ale żeby na cokolwiek zarobić trzeba wywalić ładnych godzin - i jeszcze ta komnata smoka jakieś limity czasu po jakiego grzyba te limity?? rozumiem po co ale to utrudnia grę nowym. Ktoś sobie zrobi biologa po chodzi na DT po bije się niego oczywiście ubiją jak psa bo nie będzie dawał radę oczywiście trzeba poświecić czas na zdobycie EQ dobrego tak wiem. Ale żeby zrobić początkowe epiki trzeba perły a perły nowy nie zdobędzie od razu tylko musi sprzedawać ulepszacze żeby zarobić na EQ na ulepszacze a mógłby się wybrać do komnaty smoka ale nie może bo czas!!!! po jakiego grzyba??? no widzę że po szliście po rozum do głowy to dobrze ale to też przetestuje z tym wchodzeniem. Dziwi mnie to że ktoś jeszcze nie zrobił ataku <3

Opublikowano

Przemyślałem opcje odwiedzin komnaty, wybrałem moim zdaniem coś, co zadowoli maniaków i osoby które chcą świętego spokoju :

Od godziny 6:00 do 22:00 będzie można wejść 2/3 razy bez kolejek. Ktoś kto pragnie świetego spokoju będzie go miał. Teraz uwaga:

Po godzinie 22 licznik się zeruje i do godziny 6 rano można robić komnatę tak jak do tej pory - czyli z "kolejkami" ale bez ograniczeń.

To dopiero początek.

Kolega z góry mówi że zabijają na DT ? Za kilka dni będą dwie opcje :

1) Albo robisz DT normalnie ze wszystkimi

2) Robisz DT prywatnie. Swoje własne ! Zbierasz 2 kolegów i robicie sobie wszystko solo (jakby to nie brzmiało)

Nie ma kasy na epiki ? Polecam zrobić raid na 70 poziom ! Po jego skończeniu problem ze startem powinien przestać dla Ciebie istnieć.

... No dobra ok mało pereł ? No to zrobimy nowego bossa z którego będą leciały epiki dla niższych lvli ? Rynek na tym nie ucierpi bo z metinów 100+ lecą juz takie cuda, a początkujący będą mieli fajną przygodę.

Przygotowujemy też dla Was nowe, aktywne sygnatury, dzięki którym będziecie mogli pochwalić się poziomem czy rankingiem swojej postaci, albo śledzić poczynania swoich znajomych !

Uruchomiłem też adres @ na który możecie pisać kiedy nie ma mnie w grze albo na teamspeaku:

[email protected]

Sprawdzam go około 5 razy dziennie więc czas odpowiedzi wynosi około 2 godzin !

No i deser - czyli opcja zarabiania smoczych monet w grze ! (niestety to nad czym pracujemy jest troszke tajne i chcemy zrobić Wam miłą niespodziankę). Niedługo nikt nie będzie mógł napisać, że serwer jest nastawiony pod zarobki, skoro zarabiać będzie można w grze !

Stay tuned ! 5

f.png

Opublikowano

Co do 6/7 i broni i zbroi, to przecież są one od startu serwera ?

Grałem tu rok temu, było zajebiście, jeszcze przed wprowadzeniem Krwistych Zbroi czy co tam, lepszej biżuterii.

+

yy Tenior ogarnia, kiedyś pamiętam okradli kogoś tam z gildii pomógł mu i tak na prawdę sąsiad go okradł o.O

Stabilny serwer 1k + graczy

Ogarnięty team.

Eventy od zajebania.

brak bugów jakichkolwiek

-

Sporo dzieci.

Ciężko czasami expić, teraz zaczynając od nowa, ktoś expi wpierdala Ci się na spot potem woła kolegów.

na moje za dużo już tych itemków chociaż pamiętam rok temu już nie było co robic tylko latać na dt, więc to też +

Ogólnie tylko dzęki eventom można sporo zdobyć, bo Ciężko bez nich i bez is się TERAZ WYBIĆ.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Raid jest tak prosty żeby można go było zrobić z podstawowym eq ;)

Do tego prywatne DT i możesz zacząć fajnie zarabiać.

f.png

Opublikowano

Przemyślałem opcje odwiedzin komnaty, wybrałem moim zdaniem coś, co zadowoli maniaków i osoby które chcą świętego spokoju :

Od godziny 6:00 do 22:00 będzie można wejść 2/3 razy bez kolejek. Ktoś kto pragnie świetego spokoju będzie go miał. Teraz uwaga:

Po godzinie 22 licznik się zeruje i do godziny 6 rano można robić komnatę tak jak do tej pory - czyli z "kolejkami" ale bez ograniczeń.

To dopiero początek.

Kolega z góry mówi że zabijają na DT ? Za kilka dni będą dwie opcje :

1) Albo robisz DT normalnie ze wszystkimi

2) Robisz DT prywatnie. Swoje własne ! Zbierasz 2 kolegów i robicie sobie wszystko solo (jakby to nie brzmiało)

Nie ma kasy na epiki ? Polecam zrobić raid na 70 poziom ! Po jego skończeniu problem ze startem powinien przestać dla Ciebie istnieć.

... No dobra ok mało pereł ? No to zrobimy nowego bossa z którego będą leciały epiki dla niższych lvli ? Rynek na tym nie ucierpi bo z metinów 100+ lecą juz takie cuda, a początkujący będą mieli fajną przygodę.

Przygotowujemy też dla Was nowe, aktywne sygnatury, dzięki którym będziecie mogli pochwalić się poziomem czy rankingiem swojej postaci, albo śledzić poczynania swoich znajomych !

Uruchomiłem też adres @ na który możecie pisać kiedy nie ma mnie w grze albo na teamspeaku:

[email protected]

Sprawdzam go około 5 razy dziennie więc czas odpowiedzi wynosi około 2 godzin !

No i deser - czyli opcja zarabiania smoczych monet w grze ! (niestety to nad czym pracujemy jest troszke tajne i chcemy zrobić Wam miłą niespodziankę). Niedługo nikt nie będzie mógł napisać, że serwer jest nastawiony pod zarobki, skoro zarabiać będzie można w grze !

Stay tuned ! 5

BEZ ZMIAN DALEJ JEST CZAS A GODZ KTÓRĄ PODAJESZ JEST BLOKADA :angry:

Opublikowano

BEZ ZMIAN DALEJ JEST CZAS A GODZ KTÓRĄ PODAJESZ JEST BLOKADA :angry:

NO dalej bez zmian bo nad tym pracuja ! Zanim naskrobiesz kolejengo postac zabierz sie za ksiazke i zacznij czytac z zrozumieniem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Update kompletny, oto lista zmian:

1) DT od dzisiaj zostało podzielone na prywatne i publiczne. Jeżeli masz ochotę możesz zrobić wyprawę tylko ze znajomymi, bez przypadkowych graczy.

2) Wyjście do komnaty smoka jest możliwe co 3 godziny, bez kolejek i przepychanek. Jak zauważliście u NPC istnieje też opcja normalnych odwiedzin, więc jeżeli komuś nie odpowiada nowy system może ciągle używać starego

3) Poprawiliśmy problem z questami (drop z Berana), od teraz wszystko powinno być ok

4) Zgodnie z życzeniem graczy zmieniliśmy wygląd nowych broni (220+).

5) Aktywne sygnatury z Twoimi osiągnięciami z gry są gotowe. Dzięki odpowiedniemu systemowi możecie je wlepiać na fora, bez obawy o nieodpowiedni format. Żeby zachęcić Was do chwalenia się tymi cudami niedługo przygotujemy na forum specjalny temat, w którym dzięki uzywaniu sygnaturek będziecie mogli zgarnąć VIPa i inne nagrody

6) Lubicie diablo ? My też, dlatego postanowiliśmy przenieść cząstkę tej gry do naszego iMetina. Niedługo pojawi się Dom Aukcyjny dzięki któremu będziecie mogli zarabiać Smocze Monety za handel z innymi graczami ! Od teraz itemshop to nie problem :)

Pamiętajcie, żeby zaktualizować clienta.

5

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...