Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Togi już 40k p nie chodzą :D +0 spokojnie kupisz za 9 10 k p a +3 kumpel 10.5 sura za 11.5 k p kupił więc z cenami na tym serwie jest różnie raz drożeje raz tanieje :D

Prosze wiec mi teraz odpowiedz jak ma zaczać nowy gracz?:D

66583728491266082717.jpg

Opublikowano

Prosze wiec mi teraz odpowiedz jak ma zaczać nowy gracz? :D

Jak każdy inny no ja zaczynałem od robienia itemów w DT później się rozkręciło na ulepszaczach :D a to już w ich zakresie jak chcą to zrobią wszystko uwierz mi ^^

Opublikowano

Togi są dostępne chociażby za eventy (raz w tygodniu można wygrać 2 sztuki).

Ceny dyktują gracze, nie my :)

Pobiegajcie na czerwonego smoka, niedługo dorzucimy nowy dungeon i postaram się żeby z nowego bossa tez dropiły nowe zbrojki.

Co Wy na to ? Każda opinia jest dla mnie cenna.

f.png

Opublikowano

CENY dyktują gracze. Tak owszem ale każdy gracz który zacznie grę otwiera oczy i jest w szoku. Serw Był idealny na przelomie czerwiec - listopad 2011. Chciało się grać .

66583728491266082717.jpg

Opublikowano

Teraz zeby sie dostac na smoka nie wiem trzeba stać o 3-4 nad ranem a i tak pełno zgredó tam siedzi i czają sie zeby wejsc.

66583728491266082717.jpg

Opublikowano

Nie polecam tego serwera, nowi gracze są "wy eliminowani" ceny są godne tylko dla tych co już grają prę miesięcy i mają jakieś EQ początkujący tu nie pogra dłużej jak do 90 któregoś Lv dużo by wymieniać - tego serwera NIE GRAJCIE NA NIM!

Opublikowano

No tak jak pisałem. Fifol chcecie graczy ogarnijcie to . Liczba online jest podkręcana o jakies 400 . A wiem to ponieważ mówi mi osoba z waszego środowiska:) Zresztą co tu dużo mówić zalogowalem sie - Shinsoo pusto

Pozdrawiam TasartiR

66583728491266082717.jpg

Opublikowano

Jinno m1 chunjo m1/m2 expowiska dt itp naliczy sie ;>

Tak wiadomo. Ale tutaj głownie podjęliśmy temat jak ma zacząć rzekomy "NOWY" gracz. Najlepiej jebnąć przelewa w isa.

Do serwera nic nie mam jak już mówilem grałem tam ponad rok topka i te sprawy ale gdy weszły te " ESY FLORESY" polowa mozna powiedzieć elity olała to ciepłym moczem .

66583728491266082717.jpg

Opublikowano

Ja polecam ten serwer osobom, które chcą gdzieś spędzić trochę czasu, tutaj żeby coś osiągnąć trzeba się po prostu zaangażować, najlepsze zbroje i broń to nie IS ale Red Smok i po prostu przepalanie, bardzo duża liczba eventów, konkursy na TSie i to nie jest tak że tylko realizują zaplanowane konkursy lub tez eventy Team działa też spontanicznie. Jedyne co mam do zarzucenia to niepoważne traktowanie graczy na forum gdzie tematy lub wypowiedzi są zamykane, usuwane bez podania powodu i nadal nie widać aby Team wykazał choćby minimum ochoty na zmiany w tym kierunku, taka mała dyktatura. Reasumując to nie jest gra dla ludzi którzy w ciągu m-ca chcą mieć full eq od tego są inne serwery, tutaj ci którzy coś osiągnęli nie są graczami anonimowymi. Ciekawy i rozwijający się serwer gdzie Team wkłada dużo pracy aby nie był to serwer dla jednodniowch graczy.

pozdrawiam

Opublikowano

Jasne zadne ratowanie , negatywne komentarze sa od zgredow ktorzy najchetniej po jednym dniu by chcieli miec maks lvl i "klas all na skila". Da sie grac bez IS wystarczy odrobine checi na rozkrecenie interesu. Sam gram pol roku i dorobilem sie naprawde pozadnego equ http://forum.imetin.pl/index.php?/topic/98549-wtf-psikuswsg/page__fromsearch__1 nie wydalem ani zlotoweczki czy tez jakiej kolwiek innej waluty, dodam ze to nie wszystko co posiadma bo od czasu zrobienia prezentacji minelo troszke czasu. Mozna? Mozna! Wyastarczy tylko chciec. Kto naprawde jest ogarniety w swiecie metina bedzie w stanie sie wybic. Powiedzcie jaki serwer posiada wlasny komunikator i to bezplatny, nawet PL nie posiada takowego. Eventy? phi zadne problem codziennnie cos sie dzieje. Serwer caly czas sie rozwija, nabiera rozpedu nie to co Wasze privy na 1 dzien gry, moze przesadzilem ale tydzien gry i priv juz nudny, a PL kiedy cos nowego bylo wprowadzone? A chyby Catakumby jak mnie pamiec nie myli, dodatkowo forum PL jest smieszne w szczegolnosc ich portal, zawsze na glownej stronie znajdzie sie cos zwiazane z IS i naklaniajaych do ladowania , te ich smiesze happy ouer smiech na sali, sam osobiscie ucieklem z PL nabijajac 86 lvl, buff 77 i sura WP 78 ( zebynie nie ladowac w IS i kupowac itemy wybonowane za kamienie) Na imetinie nikt nie zmusze Cie do ladowania w IS, powiedzmy tez szczerze serwer musi sie z czegos utrzymywac, bo w innym wypadku z czego by oplacili serwerownie? Privy ktore nie posiadaja IS koncza kariere po miesiacu- takie wlasnie serwery sa dobre na sprawdzenie postaci ktora bysmy chcieli grac na serwerze znacznie trudniejszym. Drazac dalej IS i wgl temat z tym zwiazany kazda ale to kazda gra MMO ma cos takiego , nie obejdzie sie bez tego zawsze znajduja sie amtorzy ktorzy chca pojsc na latwizne.Lecac dalej bronie zbroje z IS sa jedna wielka klapa, dlaczego? juz tlumacze zbroje kupowane w IS nie beda mialy 2x magia 2 x hp, bronie nie beda mialy 2x ludzi, dlatego gra wymaga odrobine posiwcenia zeby miec zbroje 2x m czy tez bron 2x ludzi, bo tego nikt CI nie da , sam musisz robic to od podstaw. Moiwac jeszcze do tych co pisza zeby zrobili reset to zagram, dobra ale czym gracze tacy jak ja sa winni ze nie portafisz grac i sie wybic i mielibysmy wszystko stracic, poswiecony czas ?a 2 ze na Wasze miejsce marud przyjdzie 2 innych graczy. Uwierzcie mi idzie wszystkiego dokonac. Serwer imetin jets naprawde serwerem godnym polecenia dla ludzi ktorzyc chca cos osiagnac ale nie latwizna i co najwazniejsze ciagle sie rozwija, usprawnia. Administracja naprawde daje z siebie cos nie to co inne serwery postawic serwer z IS i patrzec jak zyski rosna i nic nie robic , zupelnie jak na PL postawili katakumby i ciagle od tamtej pory licza zyski i balwanow ktorzy bonowlai equ zeby dawac sobie rade tam. To by bylo na tyle jak cos mi wadnie do glowy to dopisze. TYm czasme.

Pozdrawiam

5 i zapraszam do gry http://imetin.pl/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oczywiście że polecam, nie rozumiem nie których wypowiedzi w tym temacie odnoszących się do serwera w sposób negatywny.

Że jak był stary metin to było lepiej, albo ja tam grałem kiedyś i coś oni tam zrobili że nie gra się z przyjemnoscią jak kiedyś.

Jeżeli nie wiecie jak jest na serwerze to nie piszcie takich rzeczy tylko najpierw wejdzcie pograjcie i wtedy oceniajcie, nowosci są wymyślane i wprowadzane na bierząco na serwerze, a więc jeżeli chcecie w jaki kol-wiek sposób negatywnie oceniać ; serwer,dodatki i administracje zastanówcie się pięć razy co chcecie napisać i sprawdzicie to a nie piszecie jakieś nie prawdziwe rzeczy.

To tyle, pozdrawiam imetin ; ).

Opublikowano

No tak jak pisałem. Fifol chcecie graczy ogarnijcie to . Liczba online jest podkręcana o jakies 400 . A wiem to ponieważ mówi mi osoba z waszego środowiska:) Zresztą co tu dużo mówić zalogowalem sie - Shinsoo pusto

Pozdrawiam TasartiR

Kto Ci powiedział że licznik jest podkręcony ? Podaj nick albo imie i nazwisko, jestesmy przecież dorośli, prawda ? :)

Co do krytyki - tą konstuktywną popieram. Serwer cały czas eliminuje błędy i stara się poprawiać to co jest "nie tak".

Frazesy wypisywane przez niektórych (większość tych osób dostało bana, albo nie osiągnęlo stanowiska serwerowego), olewam ciepłym moczem. Jeżeli nie potrafisz się wysłowić i uargumentować swojej opinii to nie pisz, jacy to jesteśmy chujowi, bo nie ubliżasz nam tylko sobie.

Popatrzcie na liczbe postów osób piszących negatywne komentarze i reszte dopowiedzcie sobie sami :)

Ktoś tutaj wstawia jakiś fiilmik. Jakbyś inteligencie wiedział to Karol (czytaj założyciel serwera) jest tutaj operatorem telefonu (nagrywał). Na początku słychać nawet jego głos który ucisza reszte ludzi ;) Słabo hejciki słabo.

Itemshop powiadacie - a czy ja Was ciągnę za rękę i nakazuje wydawanie złotówek ?

Za kilka dni wejdzie dom aukcyjny - czyli możesz sobie sprzedawać item z gry za smocze monety. Jak wejdziesz na serwer, porozbijasz troszke metinów, pochodzisz do DT to zarobisz sobie na itemshopa. Chociaż tak właściwie to praktycznie wszystko można zrobić w grze a niektóre rzeczy nie są nawet dostępne w sklepie - żeby nie było kupowania wszystkiego ...

Teraz zeby sie dostac na smoka nie wiem trzeba stać o 3-4 nad ranem a i tak pełno zgredó tam siedzi i czają sie zeby wejsc.

To najpierw mi piszesz jak mamy mało graczy, jakie są pustki, że licznik podkręcony a dwa posty niżej zmieniasz zdanie, twierdząc że jest tyle ludu, że do smoka się nie dopchasz ... logiko przybywaj !

Serwer nie pada i nie padnie ;) Zarabiamy i stać nas na opłacenie całego sztabu specjalistów. Porównajcie nasz poziom techniczny z innymi serwerami ...

5

f.png

Opublikowano

Z

Kto Ci powiedział że licznik jest podkręcony ? Podaj nick albo imie i nazwisko, jestesmy przecież dorośli, prawda ? :)

Co do krytyki - tą konstuktywną popieram. Serwer cały czas eliminuje błędy i stara się poprawiać to co jest "nie tak".

Frazesy wypisywane przez niektórych (większość tych osób dostało bana, albo nie osiągnęlo stanowiska serwerowego), olewam ciepłym moczem. Jeżeli nie potrafisz się wysłowić i uargumentować swojej opinii to nie pisz, jacy to jesteśmy chujowi, bo nie ubliżasz nam tylko sobie.

Popatrzcie na liczbe postów osób piszących negatywne komentarze i reszte dopowiedzcie sobie sami :)

Ktoś tutaj wstawia jakiś fiilmik. Jakbyś inteligencie wiedział to Karol (czytaj założyciel serwera) jest tutaj operatorem telefonu (nagrywał). Na początku słychać nawet jego głos który ucisza reszte ludzi ;) Słabo hejciki słabo.

Itemshop powiadacie - a czy ja Was ciągnę za rękę i nakazuje wydawanie złotówek ?

Za kilka dni wejdzie dom aukcyjny - czyli możesz sobie sprzedawać item z gry za smocze monety. Jak wejdziesz na serwer, porozbijasz troszke metinów, pochodzisz do DT to zarobisz sobie na itemshopa. Chociaż tak właściwie to praktycznie wszystko można zrobić w grze a niektóre rzeczy nie są nawet dostępne w sklepie - żeby nie było kupowania wszystkiego ...

To najpierw mi piszesz jak mamy mało graczy, jakie są pustki, że licznik podkręcony a dwa posty niżej zmieniasz zdanie, twierdząc że jest tyle ludu, że do smoka się nie dopchasz ... logiko przybywaj !

Serwer nie pada i nie padnie ;) Zarabiamy i stać nas na opłacenie całego sztabu specjalistów. Porównajcie nasz poziom techniczny z innymi serwerami ...

5

Tak , zgadzam sie fifol ale każdy DEDYK kiedyś pada. moze nie z przyczyn technicznych ale graczy. TOPka potem odstrasza.

Co do smoka mi tutaj chodzi , ze tam ciągle siedzą bez życiowi ludzie którzy nie odchodzą od kompa . A nie ze jest dużo ludu może byc 50 online i non stop latać na smoka. Tyle starcza by innym graczą tego pozbawić.

AAAA i co do filmu. Porównując kiedyś zdjecie Teniora i osoby na filmie dużo sie nie różnią ;o

66583728491266082717.jpg

Opublikowano

Eh i co ja mam zrobić ... :)

Może na wakacje otworzymy sobie drugi serwer ? Bo wiem że dużo osób ma problem z TOP10. Nie możemy zresetować poziomów, bo 90% topki gra do tej pory. Tutaj nie ma mniejszego zła, jedyne wyjście to postawienie drugiej maszyny i wystartowanie od zera.

Z tymi smokami też nie wiem co zrobić. Przecież demokracja panuje i nie moge ich wtrzucić z gry... To jest jedna z tych rzeczy, która nie pozwala mi spać. Nie wiem jak to dyplomatycznie rozwiązać. Listy odpadają... mam nadzieje że pewnego pięknego dnia obudze się i będę znał rozwiazanie tego problemu.

Zdjęcie teniora powiadasz ? Niestety ale musze Was rozczarować - to nie jest on ... Może kiedyś zrobimy sobie wspólne zdjęcie i udowodnie Wam wszystkim w jak wielkim będzie jesteście ;)

5

f.png

Opublikowano

Eh i co ja mam zrobić ... :)

Może na wakacje otworzymy sobie drugi serwer ? Bo wiem że dużo osób ma problem z TOP10. Nie możemy zresetować poziomów, bo 90% topki gra do tej pory. Tutaj nie ma mniejszego zła, jedyne wyjście to postawienie drugiej maszyny i wystartowanie od zera.

Z tymi smokami też nie wiem co zrobić. Przecież demokracja panuje i nie moge ich wtrzucić z gry... To jest jedna z tych rzeczy, która nie pozwala mi spać. Nie wiem jak to dyplomatycznie rozwiązać. Listy odpadają... mam nadzieje że pewnego pięknego dnia obudze się i będę znał rozwiazanie tego problemu.

Zdjęcie teniora powiadasz ? Niestety ale musze Was rozczarować - to nie jest on ... Może kiedyś zrobimy sobie wspólne zdjęcie i udowodnie Wam wszystkim w jak wielkim będzie jesteście ;)

5

Polecam Ci na wakacje otworzyć s2, coś podobnego do tego - trochę może więcej nowości.

Tylko be przesady z nimi , bo sporo osób nie lub itakich 4fun nowości.

/iMetin już stary serwer, duża topka - ciężko się wzbić...

Opublikowano

Specjalnie założyłem sobie tutaj konto tylko po to, by coś napisać. :rolleyes:

1. Dla osób którzy nie potrafią pisać, serwer jest wielkim "ale".
  2. Serwer stoi już bardzo długo.
  3. Dla tych którzy marzą o cofce serwera - radzę cofnąć sobie mózg i włożyć coś innego, chociażby worek kartofli.
  4. Najszybciej rozwijający się serwer ze wszystkich, dosłownie ze wszystkich!
  5. Zmiana dotycząca limitu yang na polskim metinie nigdy nie została rozwiązana, tutaj tak, poprzez skrócenie 3 x "0" (trzech zer).
  6. Na pl-u mieli dodać nowe bronie, oczywiście nie dodali. Tutaj wprowadzili ich multum + zbroje, tarcze, biżuterię.
  7. Kto korzysta z IS-a, ten korzysta, ja nie wydałem ani grosza, a moja postać rozwija się błyskawicznie, a czemu? BO NIE SIEDZĘ JAK WY OŚLE ŁBY NA CZTERECH LITERACH POD DRZEWKIEM CZY NA MAPIE HANDLOWEJ SZUKAJĄC PROMOCJI, ALE COŚ ROBIĘ!
  8. Wierzchowce jakich nie zobaczycie na innych serwerach, feniks jako nasz towarzysz, 6-te (szóste) skile dla klasy: Ninja oraz Wojownik.
  9. Macie problem z is-em? Nie siedźcie na pośladach, a ruszcie się i zarabiajcie na to - albo bijcie kogoś, kto ma agresora!
  10. Team owego serwera są bardzo przyjaźni i kreatywni, nie ognorują wołań graczy.
  11. W dziale "propozycje" na forum iMetin-a graczej mogą ogłaszać swe modernizacje co do gry, któe w krótkim czasie mogą zostać wprowadzone. Który inny serwer to ma?
  12. Nie będę pisał, że serwer jest idealny, są pewne niedociągnięcia. Są gracze pozbawieni jakichkolwiek aspektów społecznych, brak mózgu czy chociażby jego części. Ale gra na tym serwerze jest naprawdę przyjemna, szczególnie gdy gra się z dobra ekipą.
  13. Ja na owy serwer przyszedłem z polskiego metina, któy staje się zapadłą doliną.
  14. Tak, gracze z Top-ki są nieco nieogarnięci, ale nie wszyscy.
  15. Po co chcecie "s2" skoro będzie jak na polskim metinie. Nie wbijecie nawet 150-ego lvl-a, a już będziecie chcieli "s3", na któym i tak nic nie osiągnięcie. Błędne koło. Ktoś was wyprzedzi z lvl-em, nie wbijecie do topki i znowu płacz i zgrzytanie kłów. Marzenia zdesperowanego lenia.
  16. Doszukałem się jeszcze jednego minusa, niestety dość bolesnego. Raz podczas rozmowy na Skype z pewnym wojownikiem z Top gildii na serwerze iMetin'a (nicku nie podam ani gildii), powiedział do mnie oraz moich znajomych: "Ja i moja gildia mamy szczególne względy u twórców iMetin'a". Ten fakt niepokoi mnie aż do dzisiaj.
  17. Napisałem to co myślę o serwerze. Gra jest przyjemna i można spotkać naprawdę fajnych ludzi.
  18. Niektórym odbija kompletnie w tej grze. Kozaczą w wirtualnym świecie, gdyż w życiu realnym są poprotstu nieudacznikami i iMetin pozwala im się wyładować na innych graczach.
  19. Ogólnie pozytywnie oceniam serwer, po prawie 4 miesiącach gry na nim.
  20. I prośba dla niektóych: "Jeśli pograłeś w tą grę jeden, bądź dwa dni, nie odzywaj się, nie odkryłeś nawet 10% świata iMetin".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...