Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marne są Twoje docinki ale ciesze się że mamy hejterów ! :D

Prace nad domem mają się ku końcowi !

Poprawiliśmy też wiele rzeczy, wprowadziliśmy do gry wszystkie sugestie z forum. Rozgrywka będzie dużo łatwiejsza i przyjemniejsza.

Niedługo filmiki, nowe myki i wiele wiele więcej.

Jak dodacie 6/7 bon do gry zamiast w is to zagram bo serwer jest fajny ;]

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gdybym nie zmarnował 2 lata na ten serwer t bym go wam polecił ale juz tam troche grałem ludzie gdy serwer startował byli spoko teraz same nooby administracja marna itp. NIE polecam

2 lata hmm to nick mi podaj bo ja zacząłem grać hmm jak był ten nowy wygląd imetka na niebiesko (wcześniej był taki piaskowy)

Opublikowano

no no też z chęcią bym się dowiedział jaki to kolega miał nick bo skoro grał 2 lata powinien mieć jakiś rozpoznawalny już wśród graczy no chyba że był to jeden z tych koksów z nickiem w stylu "ProWoj98PL" to wtedy można by go nie kojarzyć ja tak mówię na niego z tym nickiem ale sam nie mam lepiej bo mi sie lvla bić nie chce a jednak mam surkę rozpoznawaną przez kilka osób Iluminada jakby ktoś chciał wiedzieć

ja gram od 1 grudnia 2010 (z przerwami) wtedy pojawiła się prezka na mpc serwer mnie zaciekawił i tak raz gram raz nie gram potem wrócę potem znów troche odpoczynku zależy od tego jak mi się chce

18706.png
Opublikowano

wiesz na tą jego odpowiedź będziemy czekać 2 lata chyba :D albo i dłużej ogółem na serwa zapraszam bardzo ciekawy i dużo nowości

Opublikowano

zboje w IS,bronie w IS

OMG

nie zagram,co ja mam z tego ze sie bd meczył 5h z zrobieniem zbroi zajebistej jak ktos sobie wyda 20zl i ma od razu :P

Moglibyście zrobic 2gi server taki sam albo podobny,wiecej graczy by było

Opublikowano

Imetin - stary serwer.. Kiedyś był naprawdę świetny, mimo udręczającej waluty grało się dość łatwo i przyjemnie. Jednak przy rewolucja zmiany pereł na yangi spowodowała odejście wielu graczy - w tym mnie. Teraz jedyne co mi się tu podoba, to grafika w prezentacji.

kE2ci.jpg?1

Opublikowano

Dom aukcyjny pojawi się na dniach ! :) Kończymy betatesty !

Od teraz na dodania możecie sobie zarobić w grze.

Kilka screenów:

post-70184-0-28825700-1340228639_thumb.png

post-70184-0-36103200-1340228653_thumb.png

post-70184-0-93455400-1340228664_thumb.png

PS. Najlepsze zbroje nie są dostępne w ISie więc nie wiem skąd obiekcje na ten temat ? :O

f.png

Opublikowano

Przelewa mi się :P

Niedługo kolejny Vlog dla iMetina, będzie muzycznie, imprezowo i jak zwykle kolorowo.

Zapowiem też kolejny konkurs dla graczy i ogłoszę wyniki piosenki o iMetinie :P

Poza domem aukcyjnym postaram się stworzyć coś nowego - czyli serial o iMetinie, w którym każdy z graczy będzie mógł wziąć udział, lub być twórcą jednego z odcinków.

Pokażemy wszystkim jak fajna i kreatywna jest społeczność iMetina ?

Niech Youtube i MPC przygotują się na podboje ! :D

Wyobraźcie sobie klimat kryminału w grze i głęboki głos lektora:

"Biłem sobie spokojnie moby na spocie, dzień jak codzień, nic nie wskazywało na to żeby skończył inaczej niż poprzednie. Nagle na moje ekspowisko wchodzi ona, tajemnicza szamanka w pięknej błękitnej szacie. Jej fryzura i wachlarz z ISu przyciągały wzrok niczym lot z czerwonego smoka ..."

f.png

Opublikowano

Niedługo kolejny Vlog dla iMetina, będzie muzycznie, imprezowo i jak zwykle kolorowo.

Poza domem aukcyjnym postaram się stworzyć coś nowego - czyli serial o iMetinie, w którym każdy z graczy będzie mógł wziąć udział, lub być twórcą jednego z odcinków.

"Biłem sobie spokojnie moby na spocie, dzień jak codzień, nic nie wskazywało na to żeby skończył inaczej niż poprzednie. Nagle na moje ekspowisko wchodzi ona, tajemnicza szamanka w pięknej błękitnej szacie. Jej fryzura i wachlarz z ISu przyciągały wzrok niczym lot z czerwonego smoka ..."

Dodajcie 6/7 do handlarzy ;]

Opublikowano

Wyjdź z takim pomysłem.

Serwer ma ponad rok,niedługo 2 lata i ty chcesz,aż taką zmianę robić?

Wiesz ile osób by odeszło po tym jak setki zł wydali własnie na Dodania i Zmianki 6/7 ?

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Dodasz do prezentacji strone serwera, bo nie znalazłem.

Edit: to było pytanie :P

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Powiem ci że na zarobienie jednej zmianki dodania 6.7 to parę minut roboty dla chcącego nic trudnego^^

Fifi a powiedz mi kiedy 1 odcinek z graczami ?:D bo chętnie bym się zgłosił :D

Opublikowano

Zrobie Video i o wszystkim opowiem :)

PS. Dom aukcyjny NASZEGO autorstwa (nie żaden shit ściagany z epvpersów ;) )

f.png

Opublikowano

Zrobie Video i o wszystkim opowiem :)

PS. Dom aukcyjny NASZEGO autorstwa (nie żaden shit ściagany z epvpersów ;) )

Biedny System Vinylz mu ukradł wachlarz bana mu hehe

Opublikowano

Ok pora na dopieszczenie wszystkich większych i mniejszych bugów :)

Niedługo iMetin znowu wprowadzi kilka zmian i zawalczy z problemami dla mniejszych poziomów.

Chcemy też zmodyfikować interface i znowu uruchomić graczy, konkurs z piosenką wypalil wyśmienicie, chce więcej :D

f.png

Opublikowano

Ok pora na dopieszczenie wszystkich większych i mniejszych bugów :)

Niedługo iMetin znowu wprowadzi kilka zmian i zawalczy z problemami dla mniejszych poziomów.

Chcemy też zmodyfikować interface i znowu uruchomić graczy, konkurs z piosenką wypalil wyśmienicie, chce więcej :D

interface czego dokładnie ?:D

PS:Fifi możesz mi na pw napisać kiedy wejdzie ta lodowa mapka?:D albo tu xD obojętnie :)

Opublikowano

Niedługo ;)

Zanim coś wypuszczamy trzeba to dobrze przetestować.

PS. Dziś około godziny 21 jest możliwość porozmawiania z teamem iMetina na tematy niekoniecznie zwiazane z grą ;)

http://tinychat.com/imetinpl

Start o godzinie 20/21.

f.png

Opublikowano

Fifi a mam pytanie do cb czy byłaby możliwość dowiedzenia się kiedy lodowy wymiar wprowadzicie i jak będzie wyglądał boss bo chciałbym żeby to nie był jakiś smok a coś o 2 nogach :P z skillami odpychającymi :P

Opublikowano

Trudno na tym serwerze zrobić stalkę na +9 bo perły drogie i mało kasy leci.

Serwer żyje handlem pereł.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...