Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to 5 ? :O

Tylko pięć ?

Dwadzieścia pięć to tak!

Kolejny człowiek który nie grał na serwerze i nie potrafi zrozumieć istoty handlu.

Smocze monety możesz zarabiać przez Dom Aukcyjny. Teraz wprowadziliśmy nowe ulepszacze które trzeba kopać z rud. Wystarczy chwilkę pomachać kilofem i możesz sobie spokojnie uzbierać na Hwanga z ISu albo inne eq które wystawiają gracze.

Wprowadzilismy to właśnie po to , żeby nowi gracze mogli szybko się czegos dorobić a starzy nie musieli bawić się w kucie skałek.

Kolejna innowacja która wejdzie na dniach to zarobek za gre - jeżeli Twoja postać będzie zalogowana przez określoną ilość godzin dziennie to zarobisz za to SMy.

Proste ? Proste.

Pjooona !

f.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to 5 ? :O

Tylko pięć ?

Dwadzieścia pięć to tak!

Kolejny człowiek który nie grał na serwerze i nie potrafi zrozumieć istoty handlu.

Smocze monety możesz zarabiać przez Dom Aukcyjny. Teraz wprowadziliśmy nowe ulepszacze które trzeba kopać z rud. Wystarczy chwilkę pomachać kilofem i możesz sobie spokojnie uzbierać na Hwanga z ISu albo inne eq które wystawiają gracze.

Wprowadzilismy to właśnie po to , żeby nowi gracze mogli szybko się czegos dorobić a starzy nie musieli bawić się w kucie skałek.

Kolejna innowacja która wejdzie na dniach to zarobek za gre - jeżeli Twoja postać będzie zalogowana przez określoną ilość godzin dziennie to zarobisz za to SMy.

Proste ? Proste.

Pjooona !

Tak, zostawie kompa na noc, a SMy beda sie nabijac - debilne... Albo tacy idioci i maniacy beda calymi dniami grali, zeby miec SM, albo opcja trzecia: pierdyliard kont i wszystkie zostawiane na noc... To powinno byc, ze SM dostajemy przez np. 6h, a jak jestesmy 7h to juz nie i jezeli chcemy znowu dostawac SM za czas gry to znow trzeba czekac 6h...

x

Opublikowano

Tak, zostawie kompa na noc, a SMy beda sie nabijac - debilne... Albo tacy idioci i maniacy beda calymi dniami grali, zeby miec SM, albo opcja trzecia: pierdyliard kont i wszystkie zostawiane na noc... To powinno byc, ze SM dostajemy przez np. 6h, a jak jestesmy 7h to juz nie i jezeli chcemy znowu dostawac SM za czas gry to znow trzeba czekac 6h...

Ta i taki nołlajf by nie wychodził na dwór bo grałby od 7/14 od 14/21 i by miał nas*ane w bani teraz jest dobrze na samego hw trzeba wydać 60p a to żaden wyczyn a jak p nie chcesz wydawać to na DT zawsze większego lvla możesz poprosić żeby ci pomógł przejść i tyle :) to żaden problem a jak ktoś za samo siedzenie chce SM zarabiać to po co w ogóle grać ?

@edit Fifi to akurat jest zbędne :x

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

01.08 Numb Swarek Wypowiedzenie wojny administracji. 22.07.2032 23:44

Dziękuje za to z całego serca <333333333333333333333333333333333333333333333333333 wgl na czym ta wojna polegała bo znowu mam perma przy 30 warnach to jest kabaret

Opublikowano

Co do SMów już rozwiewam wszelkie wątpliwości :

Jeżeli przegrasz 150 godzin w miesiącu dostajesz 1500 SMów. Albo rozbijemy to na tygodnie.

Taki bonus nie będzie się kumulował tzn. jeżeli przegrasz 300 godzin to nie dostaniesz 2x1500 SMów tylko 1500.

Mało tego, żeby zacząć używać tego bonusu musisz wbić 150 poziom postaci.

W ten sposób pozbywamy się farmerów.

Mam nadzieje że wszystko jest już jasne.

Niedługo kolejne questy i nowości dla starych wyjadaczy.

Pamiętajcie o facebooku i naszym kanale na YT. Postanowiliśmy troszkę przybliżyć Wam serwer, pokazać iMetina i naszą ekipę, dlatego teraz będzie się pojawiało sporo filmików zwiazanych nie tylko z grą.

"By grało się lepiej". 5jona.

f.png

Opublikowano

Tak... w jeden dzień wbijesz 100lvl+ ja próbowałem i się dało dobijasz 95 w red lesie a potem biologa do notek to jakieś 1h dropienia i oddawania a 5 lvl dostaniesz i niezłe nagrody :)

A potem na zombie dużo kasy i małży leci to nadropisz albo nakupujesz pereł.

1.png

Opublikowano

Opłaca mi się tu zaczynać?>

I czy musze wyłączać antywirusa na czas gry... ;/

Nie trzeba :D

Opłaca się tu grać od 0. ? :D

Tak ale to jeżeli wolisz grać dłużej niż miesiąc i masz chęci do robienia eq i expienia :D to oczywiście polecam xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kaboom.

Rok szkolny się zaczął, moc eventów już za nami.

Niedługo nowe wyzwania, nowe mapy i ... i nowe przygody !

Pamiętajcie o aktualizowaniu clienta.

5

f.png

Bywalec
Opublikowano

Czy administracja myślała nad stworzeniem iMetin S2? Lub coś podobnego?

Na serwerze przeżyłem najlepsze chwile w 2011 roku ;c

Bywalec
Opublikowano

Mam ochotę wbić, ale słyszałem, że 6/7 bon tylko IS. To prawda?

Tak to prawda. Wszystkie ulepszacze/bronie/zbroje etc. znajdziesz w ItemShopie, więc aby coś znaczyć musisz mieć gruby portfel :P

Opublikowano

@up

A smocze monety zarabiasz za sprzedawanie itemów w grze, więc najwyraźniej zamiast grubego portfela wystarczy mieć troszke grubszą warstwę "kory nowej" na swoim czerepie ;) Zapraszam na youtube iMetina (wystarczy wpisać imetin w wyszukiwarke) i znajdziesz filmik jak używać domu aukcyjnego i zarabiać SMy).

Możesz tez kupić od innych graczy, wygrać w evencie. To serwer easy, więc jak chcesz to masz.

Co do S2 nie wypowiadam się jeszcze oficjalnie na ten temat.

f.png

Opublikowano

zagrał bym jak by zrobili s2 na 100% tu za dużo już syfu gra

Zrobienie s2 to robienie 2 roboty :) z utrzymaniem 1 serwera jest trudno a dokładać 2

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Filip powiedz mi kiedy edytujecie prezentacje :D a i mam małą propozycje może ludziom się spodobają nowe emotikony (CTRL+1...) :D

@edit

Wiesz może kiedy tenior włączy serwer :D ts'a i forum :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...