Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer niestety bez przyszłości chyba że ktos chce taki rarytas

Haters Gonna Hate.....

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Patryktociota dobrze ze ty wiesz wiecej :) nie musisz szpanowac jakie masz eq bo grasz na innych privach po to by miec eq na imetku :) wiec nie sadz sie tak bo napisalem dobre jak i zle wedlug mnie strony zegnam Cie :)

Opublikowano

Lista nowości :

* od teraz w kliencie można blokować czat niechcianego użytkownika, opcja blokuj w okienku czatu, pojawi się komunikat na głównym czacie kto próbował do nas napisać

* z głównego czatu można wysyłać wiadomość na pw za pomocą, @[CM]tenior witaj - utworzy to okienko z prywatna wiadomością

* w prywatnej wiadomości jest czas w którym piszemy, wymaga to jednak posiadanie aktualnego klienta z obu stron

* zwojami fenixa można handlować

* naszyjnik z kości tygrysa zostaje wprowadzony do handlu

* usprawniono księgi konia - kliknięcie na nie, nie powoduje pojawiania się męczącego okienka

* zlikwidowano wymagania poziomu dot małżeństwa

* misja na artefakty została zmodernizowana - nagrody są za każdym razem losowe, kawałki klejnotów możemy craftować u Hu-Ahn-So, Baek-Go, Yu-Hwan każdy ma inne szanse na powodzenie

* w misjach lochu pustki i komnacie niebieskiego smoka możemy sprawdzić o której komnata/ścieżka będzie wolna

* przetłumaczono rozwód jednostronny

* wprowadzono automatyczny event ZUO, po zabiciu 1000 Rozpruwaczy w wieży demonów aktywuję się event ZUO na kanale danego królestwa, stan zabójstw można sprawdzić u strażnika wsi

f.png

Uczeń
Opublikowano

Lista nowości :

* od teraz w kliencie można blokować czat niechcianego użytkownika, opcja blokuj w okienku czatu, pojawi się komunikat na głównym czacie kto próbował do nas napisać

* z głównego czatu można wysyłać wiadomość na pw za pomocą, @[CM]tenior witaj - utworzy to okienko z prywatna wiadomością

* w prywatnej wiadomości jest czas w którym piszemy, wymaga to jednak posiadanie aktualnego klienta z obu stron

* usprawniono księgi konia - kliknięcie na nie, nie powoduje pojawiania się męczącego okienka

* misja na artefakty została zmodernizowana - nagrody są za każdym razem losowe, kawałki klejnotów możemy craftować u Hu-Ahn-So, Baek-Go, Yu-Hwan każdy ma inne szanse na powodzenie

* w misjach lochu pustki i komnacie niebieskiego smoka możemy sprawdzić o której komnata/ścieżka będzie wolna

* wprowadzono automatyczny event ZUO, po zabiciu 1000 Rozpruwaczy w wieży demonów aktywuję się event ZUO na kanale danego królestwa, stan zabójstw można sprawdzić u strażnika wsi

bardzo przydatne

a i wielki + dla tego eventu zuo napewno będzie często :)

Opublikowano

Lista nowości :

to jest wielki plus dla administracji

Opublikowano

Widzę że zrobili duże zmiany na serwie bo zamiast 2kkk dropić to wszystko małą cene ma ,ale i drop jest słabszy .Exp też nie jest za dobry był lepszy . Mam jakąś ninję 98 i expiąc w v2 słabo leci + do tego ciężko expić ninją nawet z hwangiem .Podsumowując to mogę powiedzieć Nudy...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Widzę że zrobili duże zmiany na serwie bo zamiast 2kkk dropić to wszystko małą cene ma ,ale i drop jest słabszy .Exp też nie jest za dobry był lepszy . Mam jakąś ninję 98 i expiąc w v2 słabo leci + do tego ciężko expić ninją nawet z hwangiem .Podsumowując to mogę powiedzieć Nudy...

z expem chyba nic nie robili bo ja expie i normalnie leci jak przed zmianami
Opublikowano

to ze zmienili yang to gorzej .... wolisz 6/7 po 50p czy 200?

Na 98 robi sie biologa po konarkach powinienes 100 wbic

BoSsZpL pozdrawia :)

2 lvl wbijesz i masz na zmianki 6/7 :) a na 95 jak zrobisz do notatek biologa to masz 100 lvl i omijasz av2 :) i nie mow ze nie bo kolezanka zaczynala i na 95 robila i pomagalem jej w dropie

Opublikowano

to ze zmienili yang to gorzej .... wolisz 6/7 po 50p czy 200?

Na 98 robi sie biologa po konarkach powinienes 100 wbic

BoSsZpL pozdrawia :)

Siema Bosz piczo podobno miales nie grac ;D

Opublikowano

Tak serwer genialny szkoda tylko wprowadzenia handlowej która ma 2 bugi i tego 2 nikt nie zna a bardzo duzo ludzi go nie zna i wylapuja bany na 20lat ;)

Opublikowano

Potwierdzam sam dostałem nie wiem za co na 20 lat pozdro...

Opublikowano

Potwierdzam sam dostałem nie wiem za co na 20 lat pozdro...

Tsa ale serwer fajny pewnie bym grał gdyby nie banan ;x dostales zapewne za buga na handlowej

Opublikowano

Nie mam pojęcia za co wbiłem na mapę niechący ( miałem na inną iść ) Później jakieś relogi w m1 i później twoje konto zablokowane gdyby nie to bym grał bo serwer fajny no ale cóż...

Opublikowano

Tak owszem bo jest tam bug o którym prawie nikt nie wie ja juz wiem zrobilem kilka kont specjalnie ale administracja nie chce mnie wysluchac a filmu nie chce robic ;x

Opublikowano

Proszę graczy o wstawianie loga imetina do sygnatur, pomoże nam to zwiększyć grono naszej społeczności :)

Logo:

imetin_logo.png

link:

http://imetin.pl/images/logo/imetin_logo.png

Opublikowano

Tak owszem bo jest tam bug o którym prawie nikt nie wie ja juz wiem zrobilem kilka kont specjalnie ale administracja nie chce mnie wysluchac a filmu nie chce robic ;x

stworz tysiac kont.. i wszystkimi w jeden dzien przejdz przez tego buga :D..ciekawe co na to administracja powie :P

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

@UP

Exp na serwerze nie jest wielką trudnościa, aczkolwiek nabijając tak szybko poziomy nie kolekcjonuje się eq, co wychodzi w późniejszych etapach. Druga możliwość to druga postać, z której wzięte zostało eq :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...