Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fifol dodaj kanał pogromców do prezki.

Taa miaja 2k hahaha ale dojebales pokaz mi ich skrypt licznika to pogadamy;)

Na zasadzie +500 graczy to raczej nie działa, bo można zobaczyć, że liczba wraz z godziną się zmniejsza.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer IMetin to chyba najbardziej rozwijający się Polski serwer , chyba cały czas coś robią nie że nie bo nie mają pomysłów , pewnie mają ich ogrom , jeśli coś wprowadzą to od razu na 100 % działające i zapewnia dobrą zabawę nie tak jak na innych serwerach 1 rzecz na 2 miesiące i monotonia a tu tak nie jest , a co do is to pewnie dlatego że też muszą mieć kasę na opłacenie serwera ale też mogą mieć jakieś zyski z tak dobrze wykonanej pracy . Tyle ode mnie mam nadzieje że nie tylko ja mam takie zdanie , Dziękuje i pozdrawiam wiernych graczy IMetin

Zbieram - !!!

Opublikowano

Boże co wy chcecie od tego imetina?

Ja tam w dzień wbiłem 100 lvl ninja daggerem bez żadnego item shopa.

Godzina mi starczyła na zdobycie 1KKK.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Za kilka dni wprowadzami efekty do pierścionka doświadczenia i akcesoriów miłości.

Poprawiamy świecenia zbroi (wiem że to tylko kosmetyka ale uprawni i poprawi jakość rozgrywki).

Już siadam do 3go lvla fenixa :) Zobaczycie jak ten quest rozwinie sie fabularnie ;)

Poza tym niedługo na YT pojawią się filmiki z Waszym udziałem ! Wypatrujcie newsów na forum, będzie się działo :)

Do zobaczenia w grze / teamspeaku !

PS. Jeżeli chcecie być na bierząco z newsami zapraszam na facebooka iMetina / lub na Filip Polewski.

Pozdrawiam.

f.png

Opublikowano

Miejmy nadzieje ;)

Szkoda tylko że za bicie na handlowej leci od razu perm ;(

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Gram rok na iMetinie, osiągnąłem topke bez ISu i tak samo dobrze sie sprawdzam w pvp, Nowe bronie i zbroje to tylko motywacja, zeby sie dalej usprawniac. Mowicie, ze IS rzadzi? To mam motywacje, zeby dokopac dzieciom ISu :) Jak to sie mowi "zlej baletnicy przeszkadza rabek u spodnicy", jesli nie dajecie rady sie wybic, to nie grajcie i tyle :) Server wiele nie straci przez kilku placzkow, a przynajmniej gracze nie beda sluchac lamentow noobow, bo nimi jestescie ;> Pozdrawiam :)

Pomogłem? Daj lajka, to nie boli (:

sygna2.png

Best server for me :)

Opublikowano

Dodam, że na serwerze jest również wikipedia, oraz Pogromcy mitów(nie inspirowany pl).

http://wiki.imetin.pl/index.php?title=Strona_g%C5%82%C3%B3wna

wiki.iMetin

http://www.youtube.com/user/PogromcyiMt#g/u

PogromcyiMt

Opublikowano

Jakby ktoś znał server podobny do tego i mógłby mi podrzucić to byłbym bardzo wdzięczny ;)

Pomogłem? Daj lajka, to nie boli (:

sygna2.png

Best server for me :)

Opublikowano

Serwer fajny :) gram baaardzo długo (z roczną przerwą) I co raz bardziej mnie zaskakuje ;) mam na razie 99lvl gra mi się przyjemnie (szczególnie jak mam z kim pisać na pw) Na postaci mam przegrane 16k minut z czego 14-15k stałem w m1 (nie afczyłem, nie robiłem sklepików) Jak się chce eq to się ma eq :D Nic nie robiąc miałem hw strumy 7b itd które wywaliłem. Po roku (4 dni temu) wszedłem na serwer i jak na razie dorobiłem się hwanga i strumków (na razie całe eq 5b) +450perełek :) POLECAM SERWER !! SHINSOO :) AdiX ;]

Opublikowano

Zacznijmy od tego ze serwer jak kazdy inny ma swoje + i -

+ serwera:

+bardzo dobry system ulepszeń od zbrojek po bronie aż do biżuterii

+dużo nowych map, których nie ma na innych serwerach

+dużo ludzi gra

+Tygodniowy rozkład eventów !

+forum na którym można znaleźć wszystko

+Wiki Imetin ! (tego nie ma na innych serwerach)

Najwiekszy + serwera to FIFOLSKI !! :-)

myślę, że za dużo nie ma co opisywać warto zobaczyć!

Teraz trochę o tych gorszych stronach serwera:

- [MOD] To oznacza MODERATORA forum czy tam są tacy? hmm niby napisane jest ze ktoś tam ma! ale działań 0 (ale to sprawa [HA] Teniora)

- IS troszkę ceny są przesadzone co może odstraszyć ludzi :-(

- ZNAJOMOSCI! Sprawa dotyczy kar (BANÓW) Np. gildia OutSider (Chamstwo! Brak Kultury) mimo zgłoszeń nie są karani... sami gracze pisza "Możesz zgłosić tak mi nic nie zrobią"

- VIP kto kupi Vipa nie podlega chyba żadnej karze...(pieniądze biorą górę??)

- Gracze z lvl 250 nie są karani tzn większość z nich nie zostanie mimo wszystko ukarana(koledzy koleżanki)

- Serwerem rządzi pieniądz... :-(

To chyba na tyle ;-) co do serwera nie będę pisał więcej wad bo każdy ma swój kąt patrzenia na wiele rzeczy ja wypisałem i wyraziłem swoje zdanie...

Jeżeli nie sprawdzicie nie dowiecie się jak jest na serio :)

FIFOLSKI Czyt. NAJLEPSZY CZŁOWIEK SERWERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MSWiA NAJLEPSZA GILDIA SERWERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MIMO ŻE W NIEJ NIE JESTEM ;P :-))

Opublikowano

Dzięki za bardzo miłe słowa :)

Przepraszam za zmniejszoną aktywność ostatnimi dniami ale zakończyłem pewien etap w życiu i musze się przeprowadzić.

Udało mi się przygotować coś dla graczy / gildii znudzonych rytuną iMetina. Na kolejny ogień pójdzie mit, że gra na naszym serwerze to tylko zabijanie mobów i robienie questów ;)

Niestety musicie jeszcze troszke poczekać, bo stwiedziłem że chce wydać pełnego Vloga a co za tym idzie potrzebuję materiałów z imprez, libacji i innych niecenzuralnych form spędzania wolnego czasu.

5

f.png

Opublikowano

Serwer byl fajny kiedys ale teraz czlowiek wbija mial pelno bryl ktore kiedys mialy wartosc a teraz gowno za nie dostaje do tego jego yangi wyzerowane i perel nie ma milo bardzo ....

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Oj tam. Fifol od zawsze byl najlepsza postacia tego serwera dlatego ze on tam robi to na czym stoi chodzi mi tu o stanowisko. No i pogadal sobie do ludzi na Yt :)) widac to ze mily czlowiek z niego. No fifol nie ma za co dziekowac szacunek i opinie sam sobie taka dobra wyrobiles :)

Opublikowano

Mówicie że ceny wysokie ?

Dobra. To teraz raz w tygodniu będzie event. Ale taki który nie wymaga super postaci i fajnego eq.

Będziecie musieli wykazać się poza grą (chociaż nie zawsze, ale wszystko w swoim czasie).

Nagrody ? A będą lvle, będzie zawartość itemshopa !

Wspólnie stworzymy mega społeczność Metina i zawojujemy internet :)

Co Wy na to ?

f.png

Opublikowano

@UP Fifolski fajnie by było jak by się zaczęło grę od nowa :) By było super bo mi teraz nachodzi niechęć bo mnie denerwuje te 250 :/

Jak coś to daj znać :)

zbyt duza sygna

Opublikowano

OMG Ludzie z innych prywatnych serwerw pisza byle jak najgozej zeby ludzie grac nie chcieli i na ich przychodzili a lepszy ogarniety server niz chociazby Divine World S2 Administracja nie wiem czmu wlazi na kontoa pekuje ludzi moja postacia kupa błeduw syf i malaria najgorszy serwer jaki widzialem (Divine World) to SYF a wiele widzialem i gralem TEN SPOKO ZAGRAM a co do topki na jaki serwer nie wejdziecie to topka 250Lv zawsze pełna!!! kazdy serwer ma isa i jak ktos chce to niech sobie z niego korzysta a jak was nie stac na isa to won na inne syfiarskie privy!!!

Opublikowano

tak na serio nie ma co marudzic kazdy inaczej patrzy. Ogolnie podoba mi sie ze nagrody za te artefakty (jak zle napisalem to niech ktos poprawi;p) zostaly zmienione duzy + co do eventu nie wiem fifol ja nie chodze na zade zuo bo bije 15 osob reda a ogolem stoi tam 30 osob i podnosza drop ;p ale mniejsza o to bo to zachowanie graczy a nie teamu zeby nie odchodzic od tematu przyznam szczerze serwer super tylko mordernizacja skladu teamu by sie przydala... nie ma co duzo pisac fifol tam jest czlowiekiem szanowanym najbardziej bo zawsze odpowie pogada nie unika rozmow jak inni... wracajac do serwa no to POLECAM ZAGRAC jak ktos nie zagra to sie nie dowie jak tam jest co prawda jest pare osob (graczy) bez kultury ale to wszedzie jest... Serwer fajny duzo nowosci i innych takich bardzo milych rzeczy ktorych nie ma na innych serwerach np Fenix za duzo nie ma co pisac najlepiej wejsc i sprawdzic :) Ogolnie to tez napisalem dobre i zle strony serwa wedlug mnie to sa one moze sie myle ale nie mam zamiaru sie klocic ani mowic ze serw do dupy bo gram na nim sam i poza kilkoma drobnymi minusami da sie grac milo i fajnie :) nie ma co poprostu

SCIĄGAĆ I GRAĆ :)

Opublikowano

Ja gram na nim do dzis... majac eq 5b dasz rade duzo sie obronic przed 6/7 i nie tylko 6/7 w is bo sa tez na eventach z dropem szkat i za inne eventy sa tez wystarczy poczytac forum i nagrody za eventy

Opublikowano

[MOD] To oznacza MODERATORA forum czy tam są tacy? hmm niby napisane jest ze ktoś tam ma! ale działań 0 (ale to sprawa [HA] Teniora)

na forum są chyba 2 lub 3 mody

- IS troszkę ceny są przesadzone co może odstraszyć ludzi :-(

banalnie zarobic perelki

- ZNAJOMOSCI! Sprawa dotyczy kar (BANÓW) Np. gildia OutSider (Chamstwo! Brak Kultury) mimo zgłoszeń nie są karani... sami

gracze pisza "Możesz zgłosić tak mi nic nie zrobią"

OutSiders fakt to lapsy stary dobry kumpel wyslal na 1 i ma chyba perma

<3

- VIP kto kupi Vipa nie podlega chyba żadnej karze...(pieniądze biorą górę??)

Nie ma vipa tu :)

-

Gracze z lvl 250 nie są karani tzn większość z nich nie zostanie mimo wszystko ukarana(koledzy koleżanki) -.-

Rozbawiasz mnie

- Serwerem rządzi pieniądz... :-

Osobiscie wydalem 0 na is eq ok 10kp wart.0 Kolega 250 latex starozytna+9 prawie full bizu 10.5

Widze, że o tym serwie gówno wiesz :)

Oczywiscie polacam !@

Opublikowano

Nie wchodzilem na server. Ale widze juz po prezce ze server slaby. W topce jest 50 , 250 lvl'i , co to ma byc ? Odstrasza to ludzi i tyle .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...