Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wie ktoś coś o balmorze s2?

Ma ruszyć w wakacje a serwer będzie identyczny jak Balmora s2 tylko że z nowościami tego co weszły na globala ;)

xD 

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ja będę zaczynał właśnie na Balmorze, myślę że się opłaca.

Jeżeli ma ktoś coś do oddania na Balmorze, proszę o PW

Nieaktualne !

Edytowane przez Hasty™

xxxx

Opublikowano

dobrze sie gra nie ma co czarowac i mowic ze jest lipa czy cos;)

Widziales jakie przekrety robi fubu?

wymieniac eq z balmory za eq na feniksie to jest juz szczyt.

Dodatkowo planuja wypuscic nowy serwer bo balmora juz nie jest taka dochodowa.

Nie polecam!

Srij9JT.png

Opublikowano (edytowane)

Hoho...

Gdyby FuBu nie było w teamie, to bym zagrał ponownie. Takie przekręty na tym serwerze, że głowa boli.

Pomoc przy wymianach? haha.. pisałem ok. 7 razy o pomoc przy wymianie, ani razu nie odpisał. Za którymś tam razem dostałem bloka na GG. Wielce pomocny FuBu. :)

Szkoda najbardziej Bambuska i Małysza, którzy naprawdę dobrze prowadzą serwer (niestety już bez Małysza...)

FuBu, już sam się gubisz w tym co mówisz. :)

Edytowane przez .Carni
www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

Hoho...

Gdyby FuBu nie było w teamie, to bym zagrał ponownie. Takie przekręty na tym serwerze, że głowa boli.

Pomoc przy wymianach? haha.. pisałem ok. 7 razy o pomoc przy wymianie, ani razu nie odpisał. Za którymś tam razem dostałem bloka na GG. Wielce pomocny FuBu. :)

Szkoda najbardziej Bambuska i Małysza, którzy naprawdę dobrze prowadzą serwer (niestety już bez Małysza...)

FuBu, już sam się gubisz w tym co mówisz. :)

+ te jeszcze 30 tys co zawalił dla Małysza, kuźwa koles ma tyle kasy z tego serwera i placi jeszcze dla swoich adminów.

Zgadzam sie w 100%

NIE POLECAM.

xxxx

Opublikowano

Nie polecam ze względu na popsuty wózek,

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Słusznie konkuruje z Ravią :)

Dla mnie to drugi/trzeci najlepszy serwer w Polsce .

Nie gram tam , bo jest tam Gruby ;_;

giphy.gif ­

Opublikowano

Co tu mówić ...

Jak jakis GM wejdzie na serwer przynajmniej raz w miesiacu to jest swieto..

FuBu rozdaje itemki ludziom ktorzy liza mu dupe.

Na serwerze nie oplada sie zaczynac gry , powód ?

Nigdy sie nie wybijesz jedynia jak kupisz brylki na allegro od FUBU

jest juz pelno itemkow 3x15 + hp / lud takze nie oplada sie grac ..

Mogę wam polecic serwer podobny do balmory ale oczywiscie lepszy ..

Jest to Sathir.eu

Max Lv - 99

Exp - 3x

Drop - 2x

Yang - 10x

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry tylko wzorst inflacji przez FuBu go rozbija i małe/duże utrudnienia zniechęcają graczy do gry aby zarobic na chociaż jeden porządny item trzeba zarabiać nawet kilka dni. Błędem również było 10KU do G i mała szansa na ulepszenie KD na +5 przez co bicie metinów straciło tam sens gdyż zarobek jest nijaki. Pety których nie da się wyexpić do maksymalnego poziomu gdyż zajęło by to setki/tysiące godzin, podkręcanie bossów też miało swoje skutki kto gra już wie jakie.

Opublikowano

Serwer ma ogromny potencjał, jednak nie zawitałem na nim tak jak wiele osób powyżej z powodu mianowania FuBu administratorem.

Opublikowano

Mamo!! Mamo!! Mam Bao Bao !!!!

i wszystko jasne ...:D

Nie grałem , nie zagram :D

cześć i czołem :)

Opublikowano

co wy macie do FuBu ? Jest administratorem, nie gra razem z wami więc nie wiem o co wam chodzi. Mówicie "serwer super, oh ah , ale FuBu... " nie kminie was.

a serwer jak na razie najlepszy ze wszystkich na których grałem. nawet klepie PLa

Opublikowano

globasek poczekaj aż będziesz miał z nim jakąś sprawę.

Kumpel miał się wymieniać 85 lvl full eq pvp/exp za PL.

2 Dni przed wymianą został okradziony z itemów... Tak samo potem 2 osoby z gildii ciekawe kto to mógł być, że akurat gdy chcieli się wymienić. :)

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Nie polecam serwera, dno i wodorosty, grają tam same przydupasy, które albo udają, że są ślepi, albo tacy są...

FuBu okrada graczy, nawet kretyn dawał zdjęcia do internetu ( YouTube )... Fałszywe zdjęcia, jakiegoś gościa z facebooka -

I jak sie później okazało to prawdziwy wygląd FuBu, a nie jakiś brwisty-wózkowy...

Natomiast jeśli chodzi o bryłki z allegro, to wie o tym każdy i chyba nie trzeba nic wyjaśniać...

Facet ma chyba 37 lat, a zachowuje sie jak dziecko... '' Mamo mamo wygrałem Bao Bao '' - ja pi**dole...

Pamiętam też jego komentarz pod swoim filmem, jakiś użytkownik zapytał '' FuBu masz rodzine ? '' , na to on odpowiedział '' po ch*j mi dzi*ka i bachory ? '' - no ludzie... Tak mówi 37 latek ? Widać faktycznie, że jego życiem jest internet i metin.

Zresztą jedyne co mu wychodzi w życiu to okradanie, stanie pod sklepem z piwskiem i bez urazy, ale jakimiś żulami, bo tak wyglądają jego koledzy... Jak jakieś pijaki.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Polecam balmore teraz gra tam około 1500 graczy.

Chyba sie z głupim rozumiami powymieniales...Tam pustka jak cholera, nie wiem czy z 400 osob gra.

Frekwencja jest bardzo slaba przez FuBu ktory wałki robi i nawet na allegro hajs wystawia z balmory, do czego sie przyznał...Szkoda słow.

Edytowane przez ZrytyBeret
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...