Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem dziś na balmorze mam tam wp 81 i chyba bede tam grał

W shinsoo jest około 10 sklepików i z 20-30 stojących graczy

W chunjo jest około 8 sklepów :) ale duzo stojacych graczy gdzieś z 50

W jinno jest około 200 sklepów i z 200 stojących graczy.

Gadalem z fubenem na TS to mówił że dziennie jest ponad 1000 graczy.

Według mnie to całkiem możliwe.

Ogólnie to wszyscy wiemy jaka jest balmora ,jeden z najlepszych hardow.

Dobrze by było jakbyś balmora s2 wyszła.

Dziś zrobiłem kolczyki z lez w DT na +9 :)

58121063168705213211.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Byłem dziś na balmorze mam tam wp 81 i chyba bede tam grał

W shinsoo jest około 10 sklepików i z 20-30 stojących graczy

W chunjo jest około 8 sklepów :) ale duzo stojacych graczy gdzieś z 50

W jinno jest około 200 sklepów i z 200 stojących graczy.

Gadalem z fubenem na TS to mówił że dziennie jest ponad 1000 graczy.

Według mnie to całkiem możliwe.

Ogólnie to wszyscy wiemy jaka jest balmora ,jeden z najlepszych hardow.

Dobrze by było jakbyś balmora s2 wyszła.

Dziś zrobiłem kolczyki z lez w DT na +9 :)

No tak jak FuBu Ci powiedzial ze 1000 to 1000, przeciez on nie klamie. Hue hue:D(sarkazm)

Ja nie grajac widze co sie tam dzieje, wchodze na obojetnie jaki filmik na yt i?Nikt wgl na wolaj nie pisze, zero ludu, raz na 10min ktos napisze i to wszystko...Czasy swietnosci serwera sie skonczyly. Widać ze hajsu brakuje bo maja nowy serwer stawiac. Pewnie FuBu juz aukcje szykuje z itemami itd...

Opublikowano

20 FuBu odchodzi z Administrtacji. Info z forum Balmory. :-)

Coś mi się w to nie chce uwierzyć, ale jeśli tak jest proszę o link do tego na PW:)

Nawet jeśli by to się stało to co z tego?FuBu zjebał serwer, porozdawał miliony bryłek po serwerze...I założe się, że jeżeli byłby do 20 w administracji zdąży sobie kont z bryłkami porobić by był jakiś zarobek na allegro.

Zreszta Bambus3k też do końca wporzadku nie jest, jeżeli ktoś grał na serwie dłużej wie o co chodzi mi.

Opublikowano

Powiem tak, balmora bardzo dobry HARD, gra dużo ludzi gra się przyjemnie, gdyby nie akcja z FuBu to grało by tam grubo 3k osób a tak jest ok 2k ; )

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Ja pierdole. Jak to czytam to mi się śmiać chcę. Balmora jest najbardziej dopracowanym serwerem w Polsce jaki istniał/istnieje. Wy mówicie, że to dziadostwo itd. A tak naprawdę to FuBu zjebał sobie serwer dając wszystko na lewo i prawo.

Opublikowano

Ja pierdole. Jak to czytam to mi się śmiać chcę. Balmora jest najbardziej dopracowanym serwerem w Polsce jaki istniał/istnieje. Wy mówicie, że to dziadostwo itd. A tak naprawdę to FuBu zjebał sobie serwer dając wszystko na lewo i prawo.

Może i najlepszy ale tylko pod względem technicznym :)

88980808639483698438.png

Opublikowano

Powiem tak, balmora bardzo dobry HARD, gra dużo ludzi gra się przyjemnie, gdyby nie akcja z FuBu to grało by tam grubo 3k osób a tak jest ok 2k ; )

Hard ? Bardziej pasuje medium - hard bo są cięższe serwery od tego

Opublikowano

Prosze Cie...gdzie ty tam 2k ludzi widzisz?Jak tam z 400 osob moze gra, widze co sie tam dzieje, i nie wmawiaj ciemnocie, że gra tam 2k wiary...

Opublikowano

400 osób?? Byłem w tamtym tygodniu, to po mieście można stwierdzić, że gra ok 1k graczy.

Serwer sie popsuł przez głupie zmiany administracji. Jest też sprawa inflacji(kiedyś czysta stalka byla warta 100zł, teraz jest 15) i tego że jest już stary.

Opublikowano

Teraz się o wiele lepiej gra gdy są takie ceny (kosmiczne) :)

W 4h gry zarabiam tam 600 kk dziennie.

Graczy jest spokojnie ponad 1k

Często spotykam nowych graczy latających po m2 i expiacych na BO :)

czyli serwer się kręci , a to że była afera z fubu to nieznaczy że balmora jest skreslana przez graczy.

FuBu sprzedawał brylki na allegro ale co z tego ? to jest nic w porownaniu do tego co się dzieje na innych serwerach

np.

- Prywatne ZUO :) (triador i nie tylko )

- Itemki navi

- itp..

To że bubu fubu sprzedał pare brylek nieznaczy że Balmora jest dnem bo jest bardzo dobrym serwerem i najlepszym HARDEM w Polsce. Stoi już jakoś 2 lata nie ma lagow , nie wywalają Channele i jeżeli będzie jakas przerwa techniczna to jest to zapowiedziana przerwa.

Naprawde polecam ten serwer bo tu macie 95% pewności że serwer nie padnie tak szybko.

58121063168705213211.png

Opublikowano

czyli serwer się kręci , a to że była afera z fubu to nieznaczy że balmora jest skreslana przez graczy.

FuBu sprzedawał brylki na allegro ale co z tego ? to jest nic w porownaniu do tego co się dzieje na innych serwerach

np.

- Itemki navi

- itp..

To że bubu fubu sprzedał pare brylek nieznaczy że Balmora jest dnem bo jest bardzo dobrym serwerem i najlepszym HARDEM w Polsce. Stoi już jakoś 2 lata nie ma lagow , nie wywalają Channele i jeżeli będzie jakas przerwa techniczna to jest to zapowiedziana przerwa.

Naprawde polecam ten serwer bo tu macie 95% pewności że serwer nie padnie tak szybko.

Co ty za przeproszeniem pierdolisz?Odkopales jakiegos suraka i teraz lizesz dupe fubonowi?

Serwer pada,topka sie juz wyprzedala.Na serwerze nic sie nie dzieje a ci,ktorzy zostali sa slepi.

500online nie ma wiecej i z dnia na dziej liczba graczy ubywa.

Opublikowano

np.

- Itemki navi

- itp..

Brednie...nie masz pojęcia co sie tam działo, wiesz tylko o bryłkach FuBu.

Po co masz zarabiac?Skoro pogadasz z FuBu i masz brylki za darmo.Jak on ludziom ktorych zna 2dni rozdaje, to pomysl co moze robic z ludmi ktorych zna wiekszy okres czasu?

Szajs, szajs, szajs

O triadorze nie ma co gadac, serwer przeciez padl-.-

Opublikowano

np.

- Itemki navi

- itp..

Miła atmosfera? Bardzo...

Ty Albo jesteś FuBu albo jakimś innym Adminem Balmory skoro wypisujesz takie głupoty, i nwm skąd wziołeś ,,najlepszym HARDEM w polsce,, Każdy przecież wie że jest nim Ravia ... ( ciemnote idź wciskaj dzieciakom )

A jeżeli według ciebie sprzedawanie bryłek na allegro prez administratora jest niczym złym? To jak ty oceniasz server? Że jest najlepszy? Masz nieźle coś z głowa powalone.

Pozdrawiam ;)

945496meszi.png

Opublikowano

Ty Albo jesteś FuBu albo jakimś innym Adminem Balmory skoro wypisujesz takie głupoty, i nwm skąd wziołeś ,,najlepszym HARDEM w polsce,, Każdy przecież wie że jest nim Ravia ... ( ciemnote idź wciskaj dzieciakom )

A jeżeli według ciebie sprzedawanie bryłek na allegro prez administratora jest niczym złym? To jak ty oceniasz server? Że jest najlepszy? Masz nieźle coś z głowa powalone.

Pozdrawiam ;)

Offtopic@ Ta dyskusja nie dotyczy ravii,ale jezeli chcesz o niej porozmawiac,prosze Cie bardzo.Pod wzgledem technicznym balmora znacznie goruje nad ravią.Po za tym ravia jest przereklamowana.Nie mam nic do isamu,ale widze,ze topka sie wyprzedaje i liczba graczy powoli spada.Wojna internetowa nitro vs kiecollek,tez sie do tego przyczynia.

Topic@ FuBu wczoraj przyznal sie do sprzedawania brylek,wymian etc.Audiolog znajdziecie na jego fb.

Balmora,rowniez traci graczy.W chunjo i shinsoo,sa takie pustki,ze nie ma z kim porozmawiac.

Nakou nie jest,zadnim administratorem tylko"odkopal" stare konto,a ze nie ma z kim grac postanowil nieco "zareklamowac" serwer.

Srij9JT.png

Opublikowano (edytowane)

Co ty za przeproszeniem pierdolisz?Odkopales jakiegos suraka i teraz lizesz dupe fubonowi?

Serwer pada,topka sie juz wyprzedala.Na serwerze nic sie nie dzieje a ci,ktorzy zostali sa slepi.

500online nie ma wiecej i z dnia na dziej liczba graczy ubywa.

Hehe..

Ubywa to Ci chyba rozum z mózgu :D

Dupe Fubonowi lize ?... po prostu nic do niego nie mam ,a że Ty słuchasz pierdolenia IsAmU to juz Twoja sprawa.

Ludzie z dnia na dzień odchodzą ? heh.. chyba coś Ci się pojaBaoBao

Tam jest tyle ludzi że na BO nie ma wolnych spotow w m2 pełno ludzi expi ,ciągle są nowi gracze chłopcze.

Na Balmorze gra 500 osób :) ?

Jprd. nawet tam nie byłeś ,a pierdolisz wyznawco IsAmU'sa

500 Osób to jest w samym Jinno na ch1

Skończ ziomek już pierdolic bo gowno wiesz nawet na balmorze nie grałeś.

Serwer jest zajebisty ciągle się kręci :)

a teraz to się nawet lepiej gra niż kiedyś

Grałbym dalej na balmorce, ale ceny to przegięcie, nie wiem co tak bardzo popsuło rynek, ale chyba to przez Fubu i jego baryłki na allegro.

Z takimi cenami się o wiele lepiej gra. Łatwiej jest zarobić bo jedna zmianka bonu jest warta 2kk

fasolka zen 20kk

marmury po 20kk

ku aura 40 kk

stal+9 bony mix 7kkk

z takimi cenami gra się zajebiscie bo o wiele łatwiej zarobić :)

a to że jest tyle yang to nie przez Fubusa brylki :D

Edytowane przez `Nakou

58121063168705213211.png

Opublikowano

@Up,proszę o kulturalniejsze wypowiedzi.Temat służy do dyskusji,a nie kłótni.

Co do serwera,zdanie mam negatywne,z powodu postawy Administratora.Podczas kręcenia "Co tam słychać na S24" proponował na TSie itemy na start,jeśli ktoś zacznie grać.Oczywiście na filmiku to się nie pojawiło,ponieważ nie każdą rozmowę nagrywał.

Opublikowano (edytowane)

Pozdrawiam ;)

e jest najlepszy? Masz nie

Ravia najlepszym HARDEM ? hehe.. to żeś teraz mnie rozjebal :)

Ravia to gowno (bez urazy Ravianczycy :) )

6 skill , jakieś metiny isamu z ktorych gowno dropi.. syf na ravi jest.

Ravia to najbardziej pojebany serwer :)

jakies KD z painta wgl..

Balmora jest 100x lepsza od ravi

wgl. jakieś pierdolenie o brylkach na start.. nie wiem kto to wymyślił ale jakis pojeb zapewne.

Dam sobie jaja uciać że fubus nikomu nie oferował brylek na start gry.

Edytowane przez `Nakou

58121063168705213211.png

Opublikowano

Balmora to najlepszy hard i nie pierdolcir mi tu ze tal nie jest bo się wkurwie i zajebie komus buta w morde.

Chuj mnie obchodzi co tam fubu rozdawał mam wyjebane na to wazne że sie zajebiscie gra i jest duzo ludzi.

Dodatkowo to balmora jest bardzo stabilna i chociaz mozna normalnie na spokojnie grac bez obaw że się straci eq przez jakas cofke albo cos tam bo serwer jest stabilny a to ze bufu sprzedawal brylki na allegro to nic.

serwer zajebisty zapraszam do shinsoo.

Opublikowano (edytowane)

@GallAnonim1429

Topka sie wysprzedaje ale to samo na Balmorze ,,Mistrzu,, ;)

Nie trzeba być Geniuszem żeby wiedzieć który server jest lepszy, Prawda?

Na Balmorze już nie ma tych tłumów, a zaś na ravii masz racje nie potrafią dobrze zrobić OX ani ZUO...

e jest najlepszy? Masz nie
Ravia najlepszym HARDEM ? hehe.. to żeś teraz mnie rozjebal :)
Ravia to gowno (bez urazy Ravianczycy :) )
6 skill , jakieś metiny isamu z ktorych gowno dropi.. syf na ravi jest.
Ravia to najbardziej pojebany serwer :)
jakies KD z painta wgl..

Balmora jest 100x lepsza od ravi

wgl. jakieś pierdolenie o brylkach na start.. nie wiem kto to wymyślił ale jakis pojeb zapewne.
Dam sobie jaja uciać że fubus nikomu nie oferował brylek na start gry.

Hmm fajna z tobą dyskusja, zero argumentów z twojej strony :)

A co do tego że Balmora jest 100x lepsza od ravi pewnie świadczy to że FuBu Bryłki sprzedawał? Albo nawet dawał, już nie mówiąc o DDOS'ach :)

Ravia jest najlepszym hardem choćby z tego że wystarczy sobie porównać ilość graczy.

Więc Zdanie ,, Ravia jest Najlepszym serverem,, to nie tylko moje zdanie ale innych ludzi, a ty tylko piszesz co tobie pasuje...

Edytowane przez TheWitcheRx

945496meszi.png

Opublikowano

Zmieniam zdanie o tym gownie :)

FuBu's poyeb zwiększył HP riperowi i ubić nie można go :((

Tylko WP lub Body 86lv + go ubije reszta nihoya.

Dodatkowo FuBu zwiększył wymagany poziom wejscia do DT na 55lv :D

Na pustyni nie ma słońca tylko chmuru.. pozdro Jarek

Ogólnie BuFu zjebał serwer.

58121063168705213211.png

Opublikowano

Serwer może i byłby najlepszy ale administracja zwaliła to :) szczególnie fubu który sprzedawał bryłki lub dawał je komuś gdy on zacznie grać na serwie... Jeszcze dodatkowo okradł Małysza :/ Ravia jest o wiele lepsza, przynajmiej Isamu nie boi się pokazać twarzy i jest dość pozytywnie nastawionym człowiekiem :)

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...