Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up@ ortografia prosze...

Balmora powoli wygasa fubu juz przestal nagrywac ze swojego serwera,nie interesuje sie prezka na mpc

Graczy nowych juz nie widac,nie mowie ze serwer wylączy ale czasy swietnosci tego serwera przemineły

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

up@ ortografia prosze...

Balmora powoli wygasa fubu juz przestal nagrywac ze swojego serwera,nie interesuje sie prezka na mpc

Graczy nowych juz nie widac,nie mowie ze serwer wylączy ale czasy swietnosci tego serwera przemineły

panie polonisto, zapomnial pan chyba o kilku przecinkach. moze zamiast wytykac bledy innym trzeba zaczac od siebie :p.

O balmorze s2 administracja cos wspomina od czasu do czasu (od jakiego roku juz prawie) , jednak nie ma zadnych konkretnych infromacji

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

up@ ortografia prosze...

Balmora to był serwer stworzony dla pieniędzy, bo FuBu wiedział, że nie zarobi już dużo na YouTube, jednak nadal miał trochę widzów, którzy na pewno zagraliby na jego serwerze. No i tak się stało, lecz najbardziej żal mi Bambuska. Został wykorzystany, odszedł przez Balmorę z MPC i ślad po nim zaginął.

Opublikowano

Balmora to był serwer stworzony dla pieniędzy, bo FuBu wiedział, że nie zarobi już dużo na YouTube, jednak nadal miał trochę widzów, którzy na pewno zagraliby na jego serwerze. No i tak się stało, lecz najbardziej żal mi Bambuska. Został wykorzystany, odszedł przez Balmorę z MPC i ślad po nim zaginął.

Można powiedzieć że każdy serwer jest tworzony dla pieniędzy.

Bambus3k wykorzystany? Na pewno zarobił na balmorze (jak większość założycieli serwerów) a odszedł zapewne przez sytuacje jaka się przydarzyła z jego kontem (min. zbanowane, odebrana ranga i o ile dobrze pamiętam to ktoś inny z niego korzystał)

Opublikowano (edytowane)

S2 ma być podobno w maju, przed wakacjami.

Musi wyjść s2 żeby FuBu miał nowych graczy z czego okradać bo na s1 już większość załatwił :) no, ale swoich okradać to już trzeba mieć w głowie tyle co wózek nic po za tym. Początki były ok to co teraz tam się dzieje to tylko kasa i kradzieże.

Edytowane przez AtlantisMT2
Opublikowano (edytowane)

Siemqa!

Tutaj chciałem podyskutować troszku o balmora.pl bo mi sie wydaje ,że balmora padła ponieważ strona siię nie ładuje .

Albo ja mam coś z netem :D Tak więc tutaj zamieszczajcie swoje myśli o balmorze lub poprostu krytykujcie :D

//info do modow prosze o niezamykanie

Antix

Ja ci Odpowiem tak . Grałem od samego początku ( Przez to wiele osób mnie kojazy z Balmory) , i na początku dopuki (FuB* nie wystawiał aukcji na allegro i miał inne podejscie do ludzi grało sie fajnie ) . No to następna sprawa , sprzedawałeś konto - miałeś znajomości odzyskiwał :) ( Przykład sam w sb dużo osób może to potwierdzić ) , ale co dobra zaczeło sie Wózek to Wózek tamto . Wszystko wszystkim ale jak by nie ts3 to Jarek'owi dalej by na 'Pan" mówili . Miał taką reputacje jak nikt inny . A teraz to złodziej , oszust i przydupas. Wejdziecie na ts3 to zaraz wam po "Starszych " bd latał debi* . To wszystko NIE POLECAM SERWERA !!

Ps : Jak cos nie gram na Ravi żeby nie było "Kolejny przydupas Isamu "

Co do balmorys2 - Jarek jako Reklama i pomoc na ts3 , bez navikata i 1000+ osób ^^ .

Edytowane przez Michaleczek125

07519388326783314691.gif

Opublikowano

Balmory nie ma na MPC przez Bambsusa on kazał zamykać prezentacje innych serwerów za pomocą moderatorów. Dlatego go nie ma i jego serwera ...

Dla mnie balmora już pada - mniej graczy, serwer ograniczony w dropbie aby brać eliksiry z is, bojowce, military itp ... Ja wydałem tylko na militara i żałuję że dałem te 23... Dodatkowo pety które są only w IS a i można wygrać ale only ox! A ox hmm raz na 6 miesięcy^^ Mogę tak pisać i pisać ale nie warto grać na serwerze ale mimo wszystko gdyby nie te zmiany i fakty na temat administracjii bardzo miło się by grało

Opublikowano

Dokladnie,Balmora zostala stworzona dla zyskow,Bambus3k myslal biorac do teamu Fubu ktory jest taki popularny przez to ze wbil 99lvl wielki mi wyczyn,Bambus3k wiedzial ze Fubu jest jak lep na muchy za nim duzo osob poleci, prawda jest taka ze wiekszosc osob ktora tam gra,gra tam tylko i wylacznie bo w administracji jest slynny Fubu ktory rozdaje itemy.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Server najgorszy jaki tylko moze być ,tylko dla kasy <3<3<3<3<3<3

kij że każdy server jest dla pieniędzy co myślisz że za darmo się server utrzymuje ? pomyśl nim coś napisze server sam w sobie nie jest zły :)

Nie ma sensu dawac sygnatury i tak zostanie skasowana:(

Opublikowano

dal mnie balmora to jest 1 wielkie gówno tyle mam do powiedzenia

kto tak sądzi ?

liczę na laika :P

97885401236937515934.png

Opublikowano (edytowane)

dal mnie balmora to jest 1 wielkie gówno tyle mam do powiedzenia

kto tak sądzi ?

liczę na laika :P

Ogarnij dupe z tymi lajakiami LAMUSIE ;)))!!!!!!!!

Lepiej podaj mi na pw ts'a gdzie siedzisz i grasz RUDY GRUBASIE !

A CO DO BALMORY GRAŁEM TAM I PODPISUJE SIĘ POD WYPOWIEDZIĄ FIRCUA

Edytowane przez MMarcin4PL

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Balmora s2 rzeczywiście mogłaby powstać z dużą ilością graczy i FuBuskiem dobrze ograniczonym ;) Wtedy może i miałoby to sens.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

[cytat] dal mnie balmora to jest 1 wielkie gówno tyle mam do powiedzenia [/cytat]

Tak tylko ze na tym gownie gra 2k osob dziennie nie to co na tych gownach co teraz powychodzily gdzie gra max po 500 osob

Edytowane przez StraiGht
Opublikowano

Każdy serwe gdzie wszyatko osiągniesz jest nudą .... ale napewno gra tam wiecej osob niz na konkurencyjnym serwie na zadnym innym polskim hardzi tyle osob nie gralo ;]

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

A ja sie wypowiem normalnie tak jak to bylo z zalozenia w tym temacie.

Balmora to ogolnie przeswietny serwer jest malo nowosci typu eq jest praktycznie to co na PL tylko mniejsze ceny,wiecej graczy swietni ludzie ktorzy pomagaja lub cie opierdolą...

Tylko szkopul tkwi w tym ze maja beznadziejna administracje o ktorej juz nie musze sie rozpisywac.

Serwera nie polecam ale nie mowie tez ze jest do dupy bo taki nie jest.

Opublikowano (edytowane)

Pamietacie filmik jak grubas sie spinal,ze w atlantydzie expi jakis topowy gracz i ,ze podobno gm mu przywolywal mooby?Na koncu filmu zaprasza na balmore i mowi,ze u niego nie ma takich przekretow.Sam sobie zaprzecza .Malo to filmow bylo z jego udzialem jak rozdaje brylki?

Edytowane przez Zenon1966
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...