Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Acta Sopa i PIPA wasze opinie/co nam grozi?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bym prosił o zamknięcie temat ponieważ i tak podpiszą z ACTA ten dokument :( :( :( tak to koniec właśnie dzisiaj słuchałem RMF jak mówią że premier i tak to podpisze niestety nie udało nam się

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Powiem tak, jeśli chodzi o te ACTA to przypuszczam, jestem dobrej myśli że jeszcze to przemyślą i pójdą tropem internautów, natomiast, patrząc na czyny Anonymous to ich popieram, z resztą zebrać tyle zombie ile oni mają to uhh ale by DDoSy latały xD

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Tyle protestów, akcji anonimowych.A tu wielkie GÓWNO!! to bedzie kolejny czarny czwartek

Psują zycie ludziom

PROPONUJE!-by każdy komu A.C.T.A nie odpowiada po podpisaniu tego zasranego smierdzacego i uwalonego gownem kontraktu USUNOŁ SOBIE INTERNET, p co mamy placic za kolejne zasrane reklamy, mi wystarczy,ze jakos wytrzymuje 20 minutowe reklamy w TV!!!

A jak usuniemy to:

1.zaoszczedzimy pieniądze

2.Państwo tez straci pieniądze

Kolejny raz polska nas w dupe zrobiła, A jak widze Kaczorka donalda tuska to mi sie słabo robi!!!!

Zostańmy wszyscy hakerami!!! :D

mam pytanie czy minecraft ma jakis swoj serwer jak metin2?

bo sie nie spotkalem xD

Opublikowano

Tyle protestów, akcji anonimowych.A tu wielkie GÓWNO!! to bedzie kolejny czarny czwartek

Psują zycie ludziom

PROPONUJE!-by każdy komu A.C.T.A nie odpowiada po podpisaniu tego zasranego smierdzacego i uwalonego gownem kontraktu USUNOŁ SOBIE INTERNET, p co mamy placic za kolejne zasrane reklamy, mi wystarczy,ze jakos wytrzymuje 20 minutowe reklamy w TV!!!

A jak usuniemy to:

1.zaoszczedzimy pieniądze

2.Państwo tez straci pieniądze

Kolejny raz polska nas w dupe zrobiła, A jak widze Kaczorka donalda tuska to mi sie słabo robi!!!!

Zostańmy wszyscy hakerami!!! :D

mam pytanie czy minecraft ma jakis swoj serwer jak metin2?

bo sie nie spotkalem xD

Przedstaw ten pomysł swoim rodzicom, na pewno się ucieszą.

Opublikowano

Oby cię spotkał taki sam los...Donaldziku podczas podróży do podpisania tego gówna ,tak jak kaczka leciała do Smoleńska..

Opublikowano

Oby cię spotkał taki sam los...Donaldziku podczas podróży do podpisania tego gówna ,tak jak kaczka leciała do Smoleńska..

O !! To dobry szczerze mówiąc pomysł. A niech im ten samolot się rozjebie i będziemy wszyscy się cieszyć i mieć spokój. Niech los stworzy im marną przyszłość. Jednak jak podpiszą nie wszystko będzie stracone. Ma robić się coraz cieplej więc więcej ludzi będzie wychodzić na ulicę i protestować tej zasranej umowie. Rząd mówi, że Polska tego chce.. Moim zdaniem gówno widzą oprócz własnej dupy i jak dla mnie to oni nie należą do naszego kraju. Wiedziałam, że OP jest dla bogatych ludzi dlatego wiedziałam aby na nich nie głosować. Jednak posrani emeryci to większość w naszym kraju ale to sprawa 10 lat. -.-NIE DLA ACTA.

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

Ja bym prosił o zamknięcie temat ponieważ i tak podpiszą z ACTA ten dokument :( :( :( tak to koniec właśnie dzisiaj słuchałem RMF jak mówią że premier i tak to podpisze niestety nie udało nam się

To nie koniec, wiesz ile będzie ataków Anonów jak to podpiszą? Połowa o tym nie będzie wiedzieć, a temat jest o przekazywaniu nowości o ACTA.

beznazwy1kopiado.png

Opublikowano

Hah oby tylko gry .... Hmm płyta z muzyką 40 zł, Najnowsza gra 200zł, patrzeć jak tusk rozwala państwo .... bezcenne .............

Opublikowano

Pis zawsze mówił odwrotnie to co mówiło PO, a jak jest potrzeba to siedzą cicho. Ale jak Kaczyński nie wie co to internet to nie ma się co dziwić :/

Opublikowano

#UP

Jest od 1 października.

Skoro ACTA w USA jest od października , to czemu wg. wszystkich tych co mówią że za skopiowany obrazek do więzienia , dalej chodze sobie bezkarnie o.O ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...