Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ibot - Czyli co z czym

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaznacz Redirect Login IP i zmień port na 16000, a Redirect World IP nie zaznaczaj.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no i odznaczylem i wciskam start i ochrona silka sie laduje ... a po chwili wyskakuje komunikat same ????? i dwie mozliwosci do wcisniecia sa tez ?? ??? ... a moze powinienem cos podmienic czy cos .. moze jakis plik do system 32?

Opublikowano

a ja mam taki problem :

mam scgągnięte wszystko co potrzebne do ibota , z tutoriala uzytkownika maczugi

gdy włączę ibota , potem edxloader lite 3c5 ustawie wszystko jak trzeba w loaderze klikam launch , ustawiam Multiclient , Patch seed , nude patch , zoom hack , hook input , redirect login ip : 127.0.0.1 : 16000

gdy klikne laduje mi sie game guard joymaxa pokazuje sie okno do logowania i odrazu "You Have been disconnected from the server." nie wiem , dlaczego mooze ktos mi to wyjasnic?

Proszę o pomoc

:(:(:(\

w hardmodzie to samo ( to jest przy isro , bo przy rusro wszystko dobrze dziala)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam, probłem, gdy klikam w Loaderze "Start" pojawia się guard ładuje się, ale potem nic się nie dzieje.

Co robic?

Opublikowano

Witam znów mam problem z ibotem. Wszystko już udało mi się ustawić tylko nie wiem dlaczego mój char nie chce robić buffów skoro są ustawione. Ktoś pomoże?

Opublikowano

@wiera

Wejdź w 2 zakładkę w ibocie, później w zakładkę Inventory, znajdź swoją broń i kliknij Set 1st Weap, jak masz 2 broń to ją znajdź i kliknij Set 2nd Weap.

rSRO

29980.gif

Opublikowano

@wiera

Wejdź w 2 zakładkę w ibocie, później w zakładkę Inventory, znajdź swoją broń i kliknij Set 1st Weap, jak masz 2 broń to ją znajdź i kliknij Set 2nd Weap.

tak zrobiłem jednak dalej nie działa. wciąż nie daje sobie buffy ; /

Opublikowano

a więc musisz wejsc w zakładkę ze skillami i kliknąć refresh ...

Ale jesteś zabawny. . . Ogarniam boty -.- ale nie wiem czemu buffy nie robi -.-

Opublikowano

Witam, mam najnowszą wersję bota 1.0.78 i następujący problem :P

Odpalam iBota, następnie Loadera z odpowiednimi ustawieniami (port 16000) daje Start pojawia się "Silkroad Guard" ładuje się około 10%, znika. Po chwili znika też okno Loadera.

No i to niestety tyle, client nie chce się odpalić, a mam najnowszą wersję iBota.

#Edit:

Ściągnąłem innego Loadera z tego tematu i pierwszy problem załatwiony, niestety znalazłem kolejny :P

http://img94.imageshack.us/i/errorys.jpg

ServerSignature Error 01.

Co z tym fantem zrobić :D ?

Bardzo prosze o pomoc w tej sprawie.

Pozdrawiam,

Lok

Opublikowano

Za pomocą return scrolla.

Tak posiada funkcję auto akceptowania ressa, wystarczy że nie zaznaczysz żeby wracał do miasta jak dednie.

rSRO

29980.gif

Opublikowano

Sciagasz tego loadera bam, loadera ustaw tak bush i mi w ten sposob dziala, caly dzien boce 0 dc

Czytam i czytam na innym forum i podobno ten loader ma Wirusa , a do tego nie wiem gdzie moge go pobrać ; /

Opublikowano

Dzieki wielkie...lecz wlasnie pojawil sie jakis blad...Runtime 76 path not found...szukalem na forum ale ogolnej odpowiedzi na ten blad nie znalazlem..wszystkie sterowniki frameworki itp itd zainstalowalem wiec nie wiem dlaczego to sie dzieje...moze ktos zna odpowiedz?

Opublikowano

Chyba tak się nie da, QlimaX robił kiedyś tut jak to zrobić ale już usunął.

rSRO

29980.gif

Opublikowano

Nic, moze reinstall silka pomoze

@edit nie zaznaczaj opcji multi clinet w loaderze a zaznacz ophackshield i zobacz czy dc bedzie mial. Oczywiscie loadera NIE WYLACZAJ

dobra ludzie mi wyszlo loadera zaznaczylem tak bum, no i juz od 20 min smiga bez dc. Musicie probowac z zaznoczonym hackshieldem i odznaczonym bo u mnie to tez roznie bywa ;)

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

#papasmerf10

Mógłbyś podać mi link do Twojego loadera :D ? Bo mam jakiś inny chyba z 15 strony z tego tamatu i jakoś działa ale DC jednak jest często.

Bardzo bym o to prosił.

#down

Dzięki bardzo :)

Posrdo,

LoK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...