Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ibot - Czyli co z czym

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyłączenie antyvira nic nie pomogło mógłby ktos upąc paczke calego bot'a na jakis host? i po kolei wytlumaczył co zrobić żeby poprawnie działał? Proszę pomożcie

Opublikowano

@2xup wrzuacam ci wszystko z mojego kompa i mi tak dziala:

loader skan

bot skan to niegrozne

loadera zaznacz tak screen

Sciagasz wszystko z tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/52386-tutorialibot/ (nawet jesli to pobierales to pobierz jeszcze raz)

odpalasz ibota klikasz NIE odpalasz loadera zaznaczasz jak na screenie i port 16000 i klikasz LAUNCH. No i mi tak smiga bot caly czas bez dc

@up napisalem ci w poscie wyzej link do teamtu pomoglo?

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Witam

Mam problem , moja postać nie używa bufów i nie mam pojęcia dla czego :/ Gram chińczykiem

Wejdz Inventory -> 2 zakladka. Znajdz swoja bron, ktora nosisz. Daj "set 1st weapon". Nastepnie wejdz w zakladke 4 (ksiazka) i masz w lewym dolnym rogu (Buff Skills) przelacz na Primary (powinenes miec juz nazwe weapona, ktorego wczesniej wrzuciles z inventory). Teraz masz zakladke "SELECT SKILLS", znajdz nazwy buffow, nastepnie kliknij na nie i dodaj w lewy dolny rog poprzez Add Skill. Po ukonczeniu daj SAVE SETTING. Mysle ze pomoglem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie chciało mi się czytać wszystkich stron, tak więc odrazu piszę.

Mam problem ponieważ przy repocie są problemy.

Czasem dostaje crasha po odejściu od Grocery Tradera, a czasem stanie się przy babce od potionów i stoi..

Wie ktoś jak to rozwiązać?

Btw. gram na ruSRO.

Opublikowano

Widzę że ten tut trochę stary i się co nie co pozmieniało w bocie :P

A więc mam mały problem bot działa elegancko ale kiedyś jak bił gianta i zaatakował go zwykły mob to najpierw ubijał zwykłego moba i później znowu bił gianta, teraz jak atakuje gianta i atakują mnie zwykłe moby bot dalej bije giant.

I teraz tak: czy to już tak jest ? czy może muszę coś zaznaczyć aby najpierw ubijał zwykłe moby ?

Z góry wielkie dzięki :)

Opublikowano

mam pewien problem uruchamiam wszystko pokolei jak jest to napisane wchodzi mi do gry a potem ten ibot pisze ze nie moze znalezc clienta a mam wszystko dobrze chyba zapisane prosilbym na gg napisac 9106454

Opublikowano

Jak uruchamiasz bota ( przez loadera czy run client?), w jakim momencie jest napisane sro not found?

no pierw robie ibota potem loadera odpala sie gra i potem na ibocie robie runclient i wtedy ten blad wyskakuej

Nowicjusz
Opublikowano

Siema panowie mam takie pytanie chodzi mi oto zeby bot nie wsiadal na konia jak jedzie na spota. Ktora rzecz mam odznaczyc lub zaznaczyc ???

Opublikowano

Masz ustawione żeby kupował konia?

Bo u mnie wystarczy że zrobię żeby kupował konia to od razu go odpali.

Dodaj do skrypta:

horse

kiedy ma włączać konia

i

kill

kiedy ma schować konia.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Masz ustawione żeby kupował konia?

Bo u mnie wystarczy że zrobię żeby kupował konia to od razu go odpali.

Dodaj do skrypta:

horse

kiedy ma włączać konia

i

kill

kiedy ma schować konia.

przeczytaj jeszcze raz jego posta....

Chodzi ci o to zeby bot nie kupowal konia ani na niego nei wsiadal tak? 5 zakladka horse i zaznacz <none>

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Jak chcę uzyć tego bota na Private Server to jak to odpalic bo jak uruchamiam ten plik SRO_Client.exe z private to mam takie cos : ''The PK2Reader could not find type.txt'' ??? da sie cos z tym zrobic??

proszę o pomoc i z góry dziękuje :)

Opublikowano

Nie da się tego bota użyć na prywatnych serwerach. Ibot działa tylko na isro.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Witam wszystkich. Ja po zainstalowaniu frameworka i całej reszty, po odpaleniu bota oraz Clienta (oczywiście przez loadera) mam peweien problem. A mianowicie pokazuje mi się okienko ze znakami zapytania i wyłącza się silk. może wie ktoś o co chodzi. Może mam jeszcze coś ściągnąć?? Pozdrawiam i dziękuję z góry za pomoc.

PL_Darth.png

_0m_.png

Killed TigerWoman 2 times

Killed Uruchi 2 times

Killed Isyutaru 2 times

Killed Cerberus 1 times

Killed Lord Yarkan 1 times

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...