Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ibot - Czyli co z czym

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem.. robię wszystko wg. poradników i :

1.

errornr1.jpg

mimo, że dll został wrzucony normalnie, wszystko powinno być ok.

2.

errornr2.jpg

mimo, że HardMod.dll jest w folderze silka.

Help ;f?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@papasmerf10

Na drugim obrazku pisze ścieżka C:/Program Files/Astrum Online Entertainment/Silkroad Online

czyli chodzi o rusro, czyli ribot.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Ja mam problem mały. Zainstalowalem bota i loadera wszystko mi dzialalo tylko ze jak wchodzilem do gry od razu bot mi sie wylaczal i mialem dc. Doczytalem i sciagnalem Fworka i ocx. OCX dziala ale framework nie chce sie zainstalowac i wyskakuje mi taki bład :

w Celu zainstalowania skonfigurowania aplikacji Microsoft .NET Framework 3.0 użyj funkcji Włącz lub Wyłącz funkcje systemu Windows

PS: przy versji 3.5 pisze mi tylko błąd instalacji nie wiem dlaczego.

Opublikowano

Ja mam problem mały. Zainstalowalem bota i loadera wszystko mi dzialalo tylko ze jak wchodzilem do gry od razu bot mi sie wylaczal i mialem dc. Doczytalem i sciagnalem Fworka i ocx. OCX dziala ale framework nie chce sie zainstalowac i wyskakuje mi taki bład :

w Celu zainstalowania skonfigurowania aplikacji Microsoft .NET Framework 3.0 użyj funkcji Włącz lub Wyłącz funkcje systemu Windows

PS: przy versji 3.5 pisze mi tylko błąd instalacji nie wiem dlaczego.

Spróbuj może najpierw 3.0 a potem 3.5.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Spróbuj może najpierw 3.0 a potem 3.5.

własnie zacząłem od 3.5 pojawił się tylko błąd instalacji. Ściągnąłem wersje 3.0 pojawił się ten błąd i nie wiem co zrobić żeby FW zainstalował się poprawnie.

Opublikowano

Rozumiem, że wyskakuje tobie przy instalacji 3.5 error: "Błąd instalacji" ?

Przy tej wersji właśnie tak. Tylku u góry jak pisze instalacja programu po chwili w to samo miejsce wyskakuje dokładnie "Błąd instalacji" Nic więcej nie mogę powiedzieć bo tylko tyle się przy tej instalacji. A w 3.0 tamten błąd z windowsem.

Nie aktualne i dzięki za wszystko.

Opublikowano

u mnie przy uruchomieniu gdy w okienku juz klikne no wyskakuje blad : Failed to load control "SSTab" from tabctl3n.ocx may be outdadet. Make sure you are using versionof the control that was provided with your application.

Pomoże ktoś o co chodzi? :(

HempGru.png
Opublikowano

Witam niestety narodził mi się nowy problem. Z góry mówię tak pobrałem nową wersję iBot'a z 20 lipca. 2 dni temu normalnie po bociłem sobie kilka godzin. Od wczoraj mam taki problem :

Włączam iBota jest wszystko dobrze. Włączam loadera, działa mi wszystko. Porty wszystko dobrze ustawione. Robię lounch! i naciskam start. No i teraz mój problem. Ładuje się Silkroad kiedy robi się prostokątne na środku ekranu ładowanie Silka na Bocie wyskakuje Client connected to Login Server jednak Loader i silkroad się wyłączają a bot zostaje włączony. Może mi ktoś pomóc? Z góry dziękuje.

Opublikowano

Chciałbym się podpiąć do kolegi, mam ten sam problem odpalam ibota i loadera zaznaczam tak jak zawsze i pojawi się okienko od silka i nagle się wyłącza client z loaderem

Opublikowano

Jak loadera zaznaczasz?

nowyobraz.th.png

Uploaded with ImageShack.us

Tak wszystko zaznaczam i wątpię żeby to było coś ze zaznaczaniem bo próbowałem wszystko odznaczać i zaznaczać. Z resztą jak powiedziałem kilka dni temu na takich ustawieniach grałem.

PS: Jeśli to ważne mam viste.

Opublikowano

a gdzie skan???

Skan czego?

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

A spróbuj z ta wersja bota _iBot_Public_Released_v1.0.72 z ibotforfun.blogspot.com

Nadal to samo. Ładuje silka nagle go wyłącza i loadera też. Ale ściągnąłem v1.0.74 i teraz jest tak ;

Loader prazy Bot pokazuje client conncted ale bot sie teraz za to wylacza i silkroad. Loader zostaje nietkniety?

Opublikowano

Ja mam taki problem. Tam gdzieś w tym poradniku pisze że jak się włączy iBOT to loader włączyć, ale nie moge go włączyć bo on jest w dll ściągałem jakieś programy i nic. Już nie wiem co mam zrobić.

P.S. mam windows 7

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...