Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ibot - Czyli co z czym

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usuń config postaci.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Usuń config postaci.

nie ma cofinga u mnie nigdzie po reinstalu silka i wszstko zgrałem i teraz mam to samo że nie działą to i IBOT jeszcze ma problem że nie łąduje nic gdy wciskam no

Mam nadzieję że pomogłem ^^

Opublikowano

Niestety ibot jeszcze nie działa podejrzewam że jak tydzień temu za jakies pare godzinek będzie nowy ze znaczkiem b wyskakuje błąd po wejsciu do gry bot nie odczytuje wprowadzonej postaci.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nadal mam ten problem .................... jak odpalam ibota i edxloadera --> klikam na start --> ładuje silka -->wybieram postac i chce ustawic bota to mi wyskakuje RunTimeError 13 co można na to poradzić???

Opublikowano

miałem dokładnie ten sam błąd jakąś godzinę temu, powyższy pomysł pomógł... :)

@ kurcze non stop teraz mnie wywala z bota, co uruchomię skrypta... wiecie o co może chodzić?

Opublikowano

Tak, da się botować w dh cave.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Witam mam taki problem, że bot nie zbiera niczego i się nie buffuje czy to jest błąd w złym ustawieniu czegoś czy z natury to nie działa ;p ?

Mati

Opublikowano

Mozliwe ze błąd w ustawieniach, albo w ogole brak takowych. Sprawdz je dokładnie, a najlepiej wrzuć tutaj screena twoich ustawień^^

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

mam pytanko, poniewaz nigdy nie uzywalem ibota. Czy dziala z clientsem? czy tylko z samym sro loaderem? Jezeli dziala rowniez z clientsem to moglby mi ktos napisac co i jak mam zrobic?:P Jestem zielony jezeli chodzi o boty wiec prosze o wyrozumialosc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...