Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ibot - Czyli co z czym

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Procesor AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+ Grafika GeForce 8500GT 2.00GB Ram. Ale zauważyłem, że bez bota tzn. z samym loaderem tez mi ten błąd się pokazuje.

PL_Darth.png

_0m_.png

Killed TigerWoman 2 times

Killed Uruchi 2 times

Killed Isyutaru 2 times

Killed Cerberus 1 times

Killed Lord Yarkan 1 times

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie no .. wszedlem do gry kupilem konia i wyskoczyl mi jakis blad z run time 58 chyba teraz nawet silk nie chce sie odpalic co jest ? ;/

i od tamtej pory silk sie nie wlacza ;/ nawet na ich strone nie chce wejsc ... co to kur... ma byc ?

szogi3oy5.gif
Opublikowano

Witam ponownie w tym temacie. Mianowicie mam problem, expię w jangan cave i repoty robie w Donwhang. Chodzi o to, że gdy skończą sie poty w postaci i wróci do miasta To staje na spawn place i nic sie nie dzieje. Zauważyłem też, że w oknie bota nie jest wtedy napisane Start town script. Próbowałem już chyba wszystkiego ale nic nie działa. Jeśli ktoś z was miał lub ma taki problem i zna rozwiązanie to proszę o pomoc. Z góry dziekuję.

PL_Darth.png

_0m_.png

Killed TigerWoman 2 times

Killed Uruchi 2 times

Killed Isyutaru 2 times

Killed Cerberus 1 times

Killed Lord Yarkan 1 times

Opublikowano

Witam, mam problem z odpeleniem Ibot-a mianowicie w glownym menu wyskakuje mi "error loading iBot.dll" niewiem na czym polega ten problem robilem all zgodnie z wszystko z waszymi instrukccjami.

za Odp. wielkie dzieki

Opublikowano

Witam, mam problem z odpeleniem Ibot-a mianowicie w glownym menu wyskakuje mi "error loading iBot.dll" niewiem na czym polega ten problem robilem all zgodnie z wszystko z waszymi instrukccjami.

za Odp. wielkie dzieki

Opublikowano

Witam ponownie w tym temacie. Mianowicie mam problem, expię w jangan cave i repoty robie w Donwhang. Chodzi o to, że gdy skończą sie poty w postaci i wróci do miasta To staje na spawn place i nic sie nie dzieje. Zauważyłem też, że w oknie bota nie jest wtedy napisane Start town script. Próbowałem już chyba wszystkiego ale nic nie działa. Jeśli ktoś z was miał lub ma taki problem i zna rozwiązanie to proszę o pomoc. Z góry dziekuję.

piata zakladka w bocie i tam ODZNACZ dont loop

@up wejdz na stronke ibotforfun.blogspot.com pobierz ostatnia wersje ibotai zobacz czy ci zadziała, jak nie to zassaj to http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=a7b7a05e-6de6-4d3a-a423-37bf0912db84&displaylang=en

jesli dalej nei bedzie działac to tez to http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=pl

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Siema mam problem z ibotem wlaczam go pod Isro wczesniej mi dzialal a teraz mam taki blad gdy wlaczam sbota potem silka wyskakuje mi bład ale nawet nie moge odzczytac bo odrazu mam czy wysylac raport czy nie ;/

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Witam. Mam problem z botem.Zrobilem wszystko tak jak pisze w poradniku lecz bot nie używa skili bufujących (pomimo że są one dodane w odpowiednie pole) ani skili atakujących( muszę jednak dodać że skili atakujących używał dopuki nie rozdałem nowych skili na 25 lvl-u). Co więcej bot nie czyta poprawnie skrypta którego nagrałem wg tego poradnika ( po powrocie do miasta wyskakuje mi błąd "Code error 76"a następnie zamyka się bot i dostaje disconecta z gry). Wiecie może jak naprawić te błędy ?

Opublikowano

Co do broni" 2 zakladka w bocie i tam masz inventory, szukasz swojej głownej broni zaznaczasz i na dole klikasz set as 1st weapon; szukasz drugiej broni(do buffowania) i zaznaczasz wtedy klikasz set as 2nd weapon. Co do tego errora to mzoe ci sie crashuje-przinestaluj silka i pobiierz najnowszego bota stad ibotforfun.blogspot.pl

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...