Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ibot - Czyli co z czym

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dymek nie wiem czy widzisz ale opisalem mu co ma zrobic dalem mu link do tutoriala nowszego loadera niz twoj z dokladnymi danymi co ma ustawic uzywajac bota ....

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

mam mały i troche głupi problem jak juz sie zaloguje nie da sie nic ustawic w ibocie ani nie da sie nacisnąc run client ani ustawiac skili ani nic . Co mam zrobić?? sory za takie głupie problemy ale po raz pierwszy uzywam bota .

Opublikowano

zozols a co Ci sie wyswietla na dole w okienku? Jutro bedzie inspekcja ale podam ci gg i jak cos na skype sie dogadamy i Ci pomoge ;)

kazikusek a co do tej opcji to jest tak ze niby szybciej atakuje mooby ale mozesz dostac szybciej dc a co i jak z dc nie mam pojecia wiem ze na sbocie jest ta opcja i majac sbota jej uzywalem ale dc nie dostawalem ;)

Nowy_Shooter.png

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

nowy2811 podaj gg to sie dogadamy .Zalezy mi na tym bocie a chciałbym tez zeby mi ktos go wytłumaczył bo z 1 strony sie nic nie dowiem <_< lepiej jak ktos go wytłumaczy co juz go chwile uzywa. pisze mi SRO_Client przy ikonce z właczonym silkiem przez bota :( . Ale moge oddalac dalej ekran niż normalnie xD i nie raz mi wyskakuje błąd w Ibocie to co jest do wyboru wyśli bład lub nie wysyłaj :angry: i mi sie Ibot wyłacza

Opublikowano

Jeśli nie potraficie odpalić silka przez loadera... można to zrobić w bocie

http://www.mpcforum.pl/topic/290413-poradnik-ibotribot-bez-loadera/

Opublikowano

FlameOff sluchaj najpierw wypakuj wersje 99 potem wypakuj do folderu z botem nakladke 99b i zastap tam pliki potem wypakuj nakladke z 99c zastap pliki i na koncu wypakuj nakladke z 99d i zastap pliki ;) Powinno dzialac pomagalem zozolsowi i w ten sposob mu dziala

Odświeżony tutorial o ibocie --- http://www.mpcforum.pl/topic/307668-tut-ibot-jak-zacz/ wszystko opisane ;)

Nowy_Shooter.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

W jaki sposób można zmieniać zniszczoną broń? Chodzi mi o to, gdy broń ma np. 10 Durability to żeby brało nową z inwntarza i wrzucało ją na weapon place.

bannerdq8.png34965224.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam mam taki problem wlaczam sobie Bota loadera Wlaczam Clienta wbijam na konto , postac I po jakims czasie tak z 5 min silk sie wylacza a Czasami pisze Ze Dc wie ktos jak to naprawic ; D?

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

bot nie wraca do miasta gdy skończą się potiony many (nie wiem jak z życiem bo mana się szybciej kończy) mam zaznaczone żeby ich nie zbierał. co jeszcze może być nie teges?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tak mam versje 1.1.8 tą najnowszą i loguje sie na postac guild sp golda wczytuje ale nicku i skili nie i wyskakuje error jakis tam w status logs

SharpMind / Byczeq

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...