Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ibot - Czyli co z czym

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

papasmerf mam ostatnia prosbe czy moglbys mi wrzuc pliki od hardmoda z es wojego komp a na jakis serwer?? bo uzywam niby z linkow z tej strony ale kto wie roznie moze byc. albo moze znasz jakiegos innego loadera dzialajacego na isro??

Opublikowano
Opublikowano

Witam, mam taki problem. Odpalam sobie pierwszego silka przez oryginalnego launchera.

Pozniej wlaczam edx 5_0_2 zaznaczam Multiclient, zoom hack, patch seed i Redirect Gateway Server - zmieniam port na 1600 albo 16000, 16010. (Sprawdzalem juz rozne opcje.) Odpalam Ibota i w loaderze klikam " Launch! "

Po chwili wyskakuje ten dziwny error z chinskimi znaczkami.

http://img101.imageshack.us/img101/3092/erroram.png

Wersja loadera jest dobra, na tej samej gra kolega i u niego chodzi :)

W czym tkwi problem??

Opublikowano

miałem to samo - tam gdzie wpisujesz ip - w jednym jak i drugim skasuj jedno zero "0"

Ale Ci chodzi o IP czy o porty? IP zmienic juz nie mozna a zmiana portu nic nie daje. Dalej to wyskakuje...

Opublikowano

Loader i Ibot nie musza byc w folderze z gra?

I na poczatku wlaczam Loader, ustawiam go, potem wlaczam Ibot'a i pozniej klikam launch? Pytam do pewnosci.

Najnowysz jest iBot v1.0.79 ... ale go nie sciagac czy ten tez juz moze byc?

Opublikowano

Niestety to nic nie daje. Zaobserwowalem ze Loader nie wlacza mi sie kiedy mam zaznaczone redirect gateway serwer. Wtedy wyskakuje ten error, a jak jest odznaczone to sie wlacza.

Opublikowano

Naucz sie czytac ;p napisalem wpisz port 16000 a nie 16010.........(jeszcze pogrobionymi dalem.....)

Jakby nie patrzec umiem czytac i w tym wyzej w poscie pisalem ze na 16000 tez nie chodzi, tego chyba nie doczytales.

http://img823.imageshack.us/img823/1782/beztytuuda.jpg oto rezultat zmieny z 16010 na 16000 ;) wychodzi na to ze bez zmiany.

No i jakby nie patrzec na to juz chyba niema rady :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam otóż mam problem... proboj włączyc loader aby odpalil silka.. pierw Isrobota puzniej edxloader czy jak on ma ^^ dalem redirect ip wpisalem 16000 i klikam start a tu mi wyskakują znaczki zapytania pomóżcie dam [+] ^^[/font

592a66ff61e07_post-33508-0236175001284655759_thumb.jpg

Opublikowano

hmmmm.....isrobot? Czy on ma na pewno port 16000?

sry Ibot :P tak ibot ma 16000

Opublikowano

Witam , mam problem z iBotem pokaże to wszystko na screenach z wytłumaczeniem co robię by włączyć silka . Jednak wyskakuje mi podczas logowania (Oto Link).

Moje czynności są takie włączam ocx files (OTO LINK) i klikam "Enter" jeśli mi napisze "Wciśnij dowolny klawisz"

Następnie uruchamiam iBota , nic w nim nie zmieniałem więc zamieszczam ss z folderu czy wszystko mam okey . (Oto Link)

Teraz uruchamiam i ustawiam loadera , ustawiony jest tak (Oto Link)

Myślę , że jest to wina źle ustawionego loadera albo czegoś innego , posiadam aktualnie system operacyjny Microsoft Windows XP Home Edition z SP 3 , jednak nie działa tak jak należy.

Opublikowano

Myślisz , że to naprawi problem? Mi wychodzą cały czas DC podczas logowania . Moje GG 11120338 jak cos to pisac w sprawie tego iBota.

#Edit

Nadal jest ten sam problem ... wszystko włączam tak jak należy ... a gówno sie dzieje ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...