Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ibot - Czyli co z czym

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć wszystkim, mam pytanie. Jak mi podczas taxi zabije noobka, to co mam dokładnie zrobić aby mi taxer go zresował? Wiem, że jest opcja w auto party "Auto ress party members" ale jest obok dopisane "Ress skill needs to be set first". Gdzie mam ustawić ten skill? Dziękuję z góry za odpowiedź ;)

Opublikowano

Wejdź w zakładkę ze skillami znajdź swojego skilla do ressania i kliknij Add to Ress Skill.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Mam nukera, więc akurat problem z drugą bronią mnie nie dotyczy :) ale w Twoim wypadku faktycznie lipa trochę...

Opublikowano

Właśnie chciałem napisać że chiny nie mają takiego problemu ze zmienianiem broni.

Ja do ressania zrobiłem nowego chara.

rSRO

29980.gif

Opublikowano

Przy wlaczaniu bota, po kliknieciu "NO" wyskakuje mi komunikat "Critical error loading main gui form" klikam na ok i odpala sie bot, odpalam loadera klikam "lunch" i po chwili wyskakuje mi okienko z dziwnymi znakami i moge kliknac tylko "OK".Wiecie jak mam to naprawic ? Z gory dziekuje.

Opublikowano

Chyba tak. Jak coś będziesz potrzebował to pisz na forum.

rSRO

29980.gif

Opublikowano

Niby wszystko mi działa , włączam edx , potem loadera , wpisuje port 16000 , zaznaczam redierct ip i nic.. pokazuje sie okienko z silka po czym wyłącza sie z procesów..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co poradzić na ten błąd? Od razu mówię, że wszystkie pliki zainstalowane, tak samo najnowsza wersja bota...

Obraz_wrxarr.jpg

Opublikowano

Edxloadera, tu masz download:

http://www.speedyshare.com/files/20442272/edxSilkroadLoader_Lite_Beta_3c5.rar

rSRO

29980.gif

Opublikowano

Na rusro jest odpowiednik ibot czyli ribot.

rSRO

29980.gif

Opublikowano

mam takie pytanie czy ten bot nadal chodzi bezplatnie ..?? i czy jezeli tak to jakie programy sa potrzebne do jego uruchomienia oprocz programow z tego tematu :D moze to banalnedla niektorych ale po rocznej przerwie nie pamietam dokladnie jakie loadery trzeba itp:D a nic tu o tym nie jest napisane

Opublikowano
mam takie pytanie czy ten bot nadal chodzi bezplatnie ..??

Tak.

Edxloader:

http://www.speedyshare.com/files/20442272/edxSilkroadLoader_Lite_Beta_3c5.rar

rSRO

29980.gif

Opublikowano

oki dzieki a mogl bys mi napisac co mam zrobic pokoleii bo sciagnelem te 4 rzeczy ktore trzeba miec ( co sa na stronce i to co ty mi dales ) i jak teraz?? ktore pliki gdzie wkleic i co pokolei odpalac?

Opublikowano

Już dawno nie ma clienlessa w ibocie.

rSRO

29980.gif

Opublikowano

wojtek pomozesz mi ?? czy nie chce ci sie pisac? bo zalezy mi na czasie bo ja mam programy i tego exload.... i teraz nie wiem co robic bo jak wlaczam expload.. i w 2 miejscach wciskam ptaszka i wpisuje 16000 w portach i lunch ...to nastepnie guard z silka zaczyna sie ladowac ... i wyskakuje blad z silka i na przyciskach sa znaki ???? ???? ???? ???? i informacja taka sama:D i nie wiem co mam zrobic

Opublikowano

Jak ustawiasz loadera?

rSRO

29980.gif

Opublikowano

wiec ja sciagnelem to co mi napisales i jak odpalam to wczytuje ikonke silka potem nizej naciskam na te serwery co 4 sa i naciskam na pierwszy i wyskakuja mi opcje ...... zaznaczone i odznaczone

to nic nie zmieniam tylko na dole zaznaczam te re...... te 2 opcje i zmieniam w nich porty na 16000 i potem lunch

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...