Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ibot - Czyli co z czym

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dalej to samo nawet po odznaczeniu. Zrobilem nawet reinstal silka. Mogl by ktos podac link do loadera?

@EDIT

Musze miec jakies jezyki rosyjskie zainstalowane, lub czy jak mam ang. media pk to przszkadza? Jezyk rosyjski mam zrobiony przez applocale.

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam nastepujacy blad po jakims czasie bocenia czasem krotkim wyskakuje blad

Instrukcja spod 0x0078894a odwołuje sie do pamieci pod adresem 0x00000000. Pamięc nie moze byc written.

Kliknij przycisk ok aby przerwac dzialanie aplikacji. ekran silka robi sie czarny po czym dostaje dc...

czy to moze byc wina ze gram na window mode jak nie to jaka??? mam VISTE WSZYSTKO ZGODNEI Z poradnikiem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mam nastepujacy blad po jakims czasie bocenia czasem krotkim wyskakuje blad

Instrukcja spod 0x0078894a odwołuje sie do pamieci pod adresem 0x00000000. Pamięc nie moze byc written.

Kliknij przycisk ok aby przerwac dzialanie aplikacji. ekran silka robi sie czarny po czym dostaje dc...

czy to moze byc wina ze gram na window mode jak nie to jaka??? mam VISTE WSZYSTKO ZGODNEI Z poradnikiem

Na pewno nie jest to wina Wind mode bo sam mam tak włączone i nigdy nic nie wyskakiwało ja myślę i jak sie poczyta na googlach to chyba dość długo nie robiłeś formata wiec radze ci zrobić.

%252eNicKo%252e.png
Opublikowano

U mnie też... Czekajmy na nową wersję :P

//EDIT

Jest już nowa wersja :P

Niestety jest nowy problem. Po odpaleniu drugiego chara na bocie dostaję DC na nim :P

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

A ja problem mam po udpade botka ja się zaloguje na postać i się wczyta to bot się zawiesza i za każdym razem muszę usuwać cfg i ustawiać na nowo;/

%252eNicKo%252e.png
Opublikowano

no ja mam podobnie, wszystko ok, ale gdy mam juz "widok" miasta czy tam czegokolwiek, dc i tyle silk znika...Czekamy na nową wersje ;/

Opublikowano

kurde lipa przy wlaczaniu bota runtime error 76 i nie wiem co z nim zrobic...

Windows 7 Ultimate 64bit to moj system...

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

a ja mam za to inny problem wszystko dziala bot dziala tego ale nie wiem jak ustawic tego bota zeby mi buffy wlaczal(chodzi o recovery division) tam w pewnej zakladne jest podzakladna inventory i tam jest set 1st weapon i set 2st weapon klikam na bron jaka ma ustawic na glowna i dupa error wyskakuje a co sie z tym wiaze DC pomoże ktoś??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam mały problem z ibotem, gdyż jak go odpalam to mi wyskakuje error:

Run-time error '76':

Path not found

Z góry dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Mam mały problem z ibotem, gdyż jak go odpalam to mi wyskakuje error:

Run-time error '76':

Path not found

Z góry dzięki za pomoc :)

Zrobiłeś update gry??

%252eNicKo%252e.png
Opublikowano

Mam pytanie działa wam Ibot z jakims loaderem bo jak odpalam przez hardmoda to sie zalogowac na konto

nie moge tak jakby silk sie zawiesil ale animacje są dalej

Edit:

QlimaX jest nowa wersja bo na starej DC dostaje przy logowaniu,czy jako to ustawic?

Edit:

wojtek zaznaczam to co poprzednio kiedys mi działalo tzn przed tą inspekcją-patch seed i te redirect ip czy jakos tak

k2i73k.gif
Opublikowano

Działa z edxSilkroadLoader

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

Mam pytanie działa wam Ibot z jakims loaderem bo jak odpalam przez hardmoda to sie zalogowac na konto

nie moge tak jakby silk sie zawiesil ale animacje są dalej

Edit:

QlimaX jest nowa wersja bo na starej DC dostaje przy logowaniu,czy jako to ustawic?

Mi działa na starej wersji loadera edxSilkroadLoader. Jak ustawiasz loadera?

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...