Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LocalMS

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podejrzewam że przez taki program który by restartował server mogłybybyc często rollbacki.

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlatego by też mogli by zrobić taki program, że gdy by pisał "The Server will shut down ...." i w tym momencie by zapisał aktualny stan gry, i wtedy by był restart to może by było wszystko dobrze ;P

Opublikowano

w sumie racja ale znowu trzeba bylo by od nowa napisac itd a im sie nie chce zapewne... kurde myslalem ze zrobie 100 att dark arund a tu dupa ostatni scroll nie siadl ;(

Opublikowano

Mefrox napisz do mnie na gg bo jestem na drugim kompie

jak ktoś chce to mogę plvl lub itemki zdobyć.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Święta racja czas to mesos a tego czasu za dużo w grze nie mamy.

Mefrox napisz na gg to pogadamy.

Opublikowano

Jest nadal crash bo jest 501 userow??

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

Ej co mam wpisać jak chce usunąć postać ?

GZ 200 lvla i opłaca się robić questy ?

Opublikowano

Pilnie potrzebuje konto na LocalMS , od jakiegoś zaufanego gościa , który mi zaufa.

Chyba mnie znacie piszę artykuły , potrzebuję konta ponieważ brzydnie mi się ten zasrany OdinMS.

W zamian macie mój respekt , - niestety nie mam żadnych charów na globcu i europie więc nie wiele mogę dać :/

Jest Crus i Sniper ale niestety perm ban ;-(

Jeżeli znalazł by się człowiek dobrej woli proszę pisać na gadu-gadu : 13527661 .

Z góry dziękuje.

Opublikowano

up 6*

expienie magiem to jest nuda jedno miejsce i koniec gry pozostaje tylko to miejsce tyle ze ja pzrez resetem charów gdy ni było ani jednego polaka byłem ja sam to miałem 150 NL 170 shadowera 18x bowmana i kogoś jeszce a ze nie grałem magiem to sobie go stworzyłem wiem ze shadower i Hero mają najlepszy styl walki ale trudny:)

Opublikowano

@ Maplowicz to wpisz dzisiejszą Datę...

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano
Na pełne 24 godziny? Hmm, jakby GM restartował od razu po crashu to by wyszło 6-12 crashów (zależy ile server wytrzyma).

Tyle.

Opublikowano

jeżeli chodz i cilbi to nie na sell będe potzrebował na mojego nl a co do usówania postaci wpisz tą date co podałeś pzry rejestracji np 1999-01-31 wpisz wtesy 19990131

Opublikowano

wentyl ty to masz ku*** zaplon.... crash jest juz od jakiegos czasu...

BTW co sobie zrobic maga i/l albo clera czy shadowera albo nl?

Opublikowano

@Diabelek mam pytanie odnosnie ilbi.

Z jakiego typu potworków się dropią?

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

NL lub I/L jeśli chcesz długo grać shadower dobry styl ale trudny exp bo meso guard nie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...