Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LocalMS

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy zawsze local z rana nie dziala lub jest tyle ludu??

@up Mysle ze da sie zrobic w leafre, a tak poza tym widzialem kilka osob z "tym"

2% młodzieży słucha prawdziwej muzyki, jeśli jesteś wśród tych 98% które lubi grać w ping-ponga ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Mam prośbę

reg w LocalMS jest off więc jak ktoś ma tam konto i nie gra na nim czy mógłby mi je oddać?

ps. Diabelek to pojeb, dziwię się że jeszcze nikt go nie wyrzucił z tego forum.

Rekrut
Opublikowano

Kude wie ktoś może na ile czasu jest ban na localms bo już jakieś 2 tyg +temu dostałem za użycie jakiegoś skila co powoduje auto bana.Jeżeli ktos sie orjętuje to proszę o odpowiedz

Pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to ***

OdinMs: All hacked

Mag I/L 68 lvl

Assin 49 lvl

Bandit 45 lvl

LocalMs: Banned

12x Marksman

4x Sperman

And some new private servers ;]

Flo Rida feat. T-Pain - Low

CLICK <<<Fuck Kaczyński!!

<<<Wyliż mi jaja

25169.jpg

18151.png22640.png

16120.png 13869.gif

Opublikowano

@up

Reported, takie rzeczy na PM.

@topic

Wie ktoś może kiedy wreście gmowie locala zrobią jakiś patch ?

Opublikowano

Musicie ściągnąć cały folder z MapleStory v.50 z ich forum i gra gitara xD.

@EDIT

Tak, racja mój bład, od dziś jest pach v.53

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Teraz nie wczytuje mi się stronka z weryfikacją. :/

ripcurlwavenv8fn9.jpg
WTF HAX?!surfchi21xw7.gif
potrzebuje hacka do maple story przez ktury bęnde mugł (zabijac potworki nieruszajac sie z miejsca, zeby mnie niebiły, i żebym mógl zbierać all itemki z mapki <z>)
Opublikowano

@UP x2

Najwyrażniej tak. Ale mam 1 problem z Verivitacion Code a mianowicie jak wpisuje kod i hasło wyskakuje mi takie cuś:

"Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'nobody'@'localhost' (using password: NO) in /home/localms/public_html/verify_process.php on line 5

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/localms/public_html/verify_process.php on line 5

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'nobody'@'localhost' (using password: NO) in /home/localms/public_html/verify_process.php on line 6

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home/localms/public_html/verify_process.php on line 6

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/localms/public_html/verify_process.php:5) in /home/localms/public_html/verify_process.php on line 15"

Czy Wy też tak macie?

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Najwyrażniej, ale szperałem na ich forum i znalazłem kilka postów mówiących o tym, że nowego klijenta jeszcze nie ma.

@EDIT

Btw. Teraz jest 1 000 000 slot'ów na rejestracje o_______O?

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

lolz zarejestrowalem sie na 6 mailach i ani 1 nie przyszedl kod ...

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

@UP

Nie musisz mieć Ver. Code, ja nie weryfikowałem i wszysko gra. Ale i tak nie będe grał = exp x 20 ;/.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

podobno w weekendy maja podnosic exp combo i inne dzialaja bo jest pod silnik odina ale za maly exp powinien byc okolo 100 20 to za malo juz wole odina bo tam mam sina

Opublikowano

sciag sobie exe i graj ja exe mam ale nie chce mi sie narazie patchowac bo jak widze jaki rate to az ochoty nie mam

Opublikowano

Please choose a stronger password! Make sure it is at least 6 character and includes one character which isn't alphanumeric!

NO CO JEST CZY DLA WAS TAKIE HASLO JEST ZA SLABE ???

pez4hjg7hfnw

Probowalem pelno hasel i caly czas to samo

"Każdy szermierz dupa kiedy wrogów kupa" A.Sapkowski - Wiedźmin

POWIĘKSZ MI GO O 1 CM !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...