Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LocalMS

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pilnie potrzebuje konto na LocalMS , od jakiegoś zaufanego gościa , który mi zaufa.

Chyba mnie znacie piszę artykuły , potrzebuję konta ponieważ brzydnie mi się ten zasrany OdinMS.

W zamian macie mój respekt , - niestety nie mam żadnych charów na globcu i europie więc nie wiele mogę dać :/

Jest Crus i Sniper ale niestety perm ban ;-(

Jeżeli znalazł by się człowiek dobrej woli proszę pisać na gadu-gadu : 13527661 .

Z góry dziękuje.

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mogl bys nie spamowac juz raz napisales jak ktos bedzie mial to ci da/sprzeda/zamieni sie ale nie spamuj

Opublikowano

odrazu mówie gracie jakimś magiem to nie trza wam itemek ja od 8 do 200 miałem ubranie na 8 nic nie ulepszane jak bym był 8lvl do tego wand 64 lvl nic nie ulepszany nie ma sensu tracić kase na scrole jak i tak mam all na hita

Opublikowano

nie nie dostaje to poprostu maksymalna kasa jaka moze byc

@ferek nie odpalalem jezeli masz w malym oknie wywal plik dll ten co skopiowales

Opublikowano

2h a licz z ogromnymilagami to cos kolo 4h moze pobija dzi rekor crasha bo narazie to lekko ponad 5h

Opublikowano

Nom, ale musimy sie pogodzić ze takie zaj#%^@$e crashe będą w każdy weekend ;(

bo akurat w weekendy wszyscy prawie mają wolne

A piekła nie ma (:

>>KLIK<<

mjfan.gif

jordanfanls4.png

Basketball!!

Opublikowano

Byl restart !!!!!!!!!!!111

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

Jeśli masz laga tuż po zalogowaniu, jest on spowodowany tym, iż parę setek osób próbuje się wbić naraz na serwa i po prostu serwer jest zbyt słaby i wtedy zaczyna lagować, ale to mija po paru minutach <:

Opublikowano

@Morgit

Reported, jest od tego temat.

No znów jest crash, musimy czekać ;/

Opublikowano

ta i co zrobilem pzrez kilkadzisiat minut chyba 40 czy 45 to wbilem 71 lvl :/ a ten morgit jest szczery ze az mnie ch** sciska pier prosi i blaga o konto a teraz spzredaje za kase -.-" jak sie jest biednym to sie do takiego poziomu zjezdzaja

Opublikowano

Po pierwsze , mój drogi to nie te konto o które prosiłem.

Po drugie , ortografia nie boli jeżeli masz dwójkę z polaka ściągnij proszę Mozzilę.

Po trzecie , zachowaj choć odrobinkę kultury , bo to że jesteś tutaj anonimowy to nie upoważnia cię to do tego

że możesz puszczać się wte i we wte.

Propozycja dalej aktualna.

Opublikowano

Morgrit masz taki temat "Targowisko na Local".

Post deleted.

Takie kłótnie to na PW.

@Topic

Czy znajdzie się ktoś, kto by doperlevelował mojego priesta do 120lvla...

exModerator MapleStory

Opublikowano

ja bym mogl bo nie am co robic.. Morgrit powiedz mi w takim razie po co ci bylo konto jak inne sprzedajesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...