Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LocalMS

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chce robić spamu (ale tu już jest spam xD) czy ma ktoś jakieś wolne konto ;D ?

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

Jezu ile mozna czekac. Juz prawie 2h minely ;/

--------------------------------------------BRAK------------------------------------

Opublikowano

Jerry, Ty naprawdę nie myślisz ? Jak będzie więcej slotów to w ogóle nie będziesz mógł grać ponieważ serwer będzie przeciążony i będą ciągłe crashe :|

Teraz muszą znaleźć jakiś porządny hosting lub zmniejszyć ilość slotów.

Więc co Ci da więcej slotów ?....

Opublikowano

No a jak było 400 slotów to były rzadziej crashe jak by chociaż zmniejszyli o 50 osób to by było dobrze albo wzieli inny hosting.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

najlepiej jak by zmienili hosting bo bylo by wiecej slotow mniej lagow ale to tez wydatki dla nich i im sie pewnie nie oplaca pewnie nigdy nie bedzie hostowany poza jego domem

Opublikowano

Mogliby juz zmniejszyc ta liczbe slotow. Lepiej poczekac w kolejce i se pograc niz niegrac wogole przez te crashe -,-.

Edit:

I nadal world serv off. Ze serv off jest to sie zdaza ale ile mozna czekac ;(

Opublikowano

Tak, na pewno ktoś wyda na jakąś grę 1000$ :] Możemy tylko czekać aż załatwią porządny hosting :|

Opublikowano

Wylogowalo Was? Ja walnalem raz hurricane i d/c dostalem. A Wy?

--------------------------------------------BRAK------------------------------------

Opublikowano

localms ma takie same bledy jak moj priv serv. Zauwazylem ze nie duzo sie od niego rozni -.-

Jednak odin jest o wiele lepszy

@edit Ja nie moge, ale sie nacieszylem. 1h kolejki 10min grania xD

48df5abbe315c.png
Opublikowano

A teraz pytanie z serii Pytania od Nooba xD gdzie expic 70 hermitem ??

@edit kur** nie wytrzymam tego 2 godziny czekania w tej poj****** kolejce wszedlem na serv na 3min 1 lvl zdazylem dobic a tu mega lag i dupa ...

@edit2 z czego robią się te crashe ??

Opublikowano

Znowu sie zaczyna. Lagi a pozniej crash -,-

Opublikowano

jak za duzo osob jest na servie i duzo chce sie dostac jest przeciazony to sie robi crash a jak usuwa to nie wiem

Opublikowano

server nie wytrzymuje bo za duzo osob naraz za duzo slotow dodali i crashe teraz sa a jak usunac? res serva

.

Opublikowano

A z jakiej strony moge ise dowiedziec z jakich potworkow wypadaja dane itemki itp. ??

Oczywiście na LMS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...