Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LocalMS

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj chyba ten Mooblar wrócił (bo coś w grze pisało, że wyjechał )i może wreszcie ruszą dupę z tymi skillami. Zaczynają robić postępy, już jest AŻ 5 channeli.

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up w kerning od tego kolesia w niebieskim dresie. stoi obok tej ziomy u ktroej sie robi pq

P.S. Moglby mi ktos powiedziec jak chce grac beginnerem to w co dawac najlepiej?

48df5abbe315c.png
Opublikowano

damian, moze mi podasz ta strone gdzie czytales o tym. Moze cos bym wyczytal

@edit mam jeszcze jedno pytanie. Mianowice nie mam daty urodzenia do mojego konta na localu, wiec jak moge usunac postac??

48df5abbe315c.png
Opublikowano

@up

Dziecko, może się uspokoisz ? Chyba ta gra trochę źle na Ciebie działa ...

@down

Ja twoje posty nie komentuje, i nie piszę że dla Ciebie jest jakaś bezsensowna stronka. Może Ciebie kręcą takie bezsensowne screeny, bo mnie nie, i po prostu chcę uniknąć spamu na forum. Jak Ciebie takie screeny fascynują to idź na jakieś shit strony dla fanatyków gier ...

Opublikowano

@up

uspokój hormony... ;/

Niech sie chłopak cieszy bo ma powód.

Żal Ci, że nie ty wstawiłeś screena ? ;/

Po co w ogóle to komentujesz ? ;/

Polecam stronke Ci stronke KLIKNIJ

EximusXx.gif

Zuloslaw.gif

KozaPL.gif

Opublikowano

Ale żal

Eximus byś kurwa się wstydził jakbyś nie wiedział ja pierwszy miałem opis z j. Polskim ^^ u nikogo wcześniej go nie widziałem

I u Ciebie ten j. Polski nie dawno sie pojawił...

Jeszcze se myślałem "wszyscy mają jakieś postępy to ja nie będę od nikogo ściągał i swoje wymyśle, a akurat na tym forum jest dużo osób które piszą "jusz, ktury etc." to zrobię se dla jaj naukę polskiego"

A piekła nie ma (:

>>KLIK<<

mjfan.gif

jordanfanls4.png

Basketball!!

Opublikowano

@ 2up

1 post więcej o.O

Dobra nie spamujmy już to jest temat do rozmów o LocalMS, a nie o dyskutowaniu o czyiś sygnaturach

A piekła nie ma (:

>>KLIK<<

mjfan.gif

jordanfanls4.png

Basketball!!

Opublikowano

wkurza niekiedy to że gra tak z 400 ludzi , wbijam, po 10 sekundach wbija mi na serwa , wybieram channel, chara, obraz maple sie zamraża na chwile i nagle bam Unable to Connect to Game Server....

Opublikowano

Dziala Local?? Mi pisz "Unable..."

--------------------------------------------BRAK------------------------------------

Opublikowano

Jak Ci pisze "Unable to connect to the Game Server" To znaczy że jest crash .... Ile razy to można mówić ?

@down

Tak się kur znawca odezwał. Jest crash idioto ponieważ status Game Servera zmienia się z online na offline i odwrotnie ... Użyj mózgu plox.

Opublikowano

srash a nie crash jakoś ludzie grają jest full tylko polska gówno jebane wbić sie nie może za daleko to jest hostowane i IP polski siada tak jakby nie funkcjonuje i my przedostać nie nie mozemy na inne IP kraju innego

Rekrut
Opublikowano

Japier***e od jakis 3 dni gram na local bo kupilem konto i ze swojej niewiedzy i tym serverze dostalem bana

powód:uzywalem tego skila na marksmanie (ten skil co sie przyciska przycisk i sie laduje sila uderzenia)

czy wie ktos czy to jest ban na zawsze czy na jakis czas.

@edit

bana dostalem we wtorek jezeli ktos wie jak dlugo moze trwac niech napisze ;]

Pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to ***

OdinMs: All hacked

Mag I/L 68 lvl

Assin 49 lvl

Bandit 45 lvl

LocalMs: Banned

12x Marksman

4x Sperman

And some new private servers ;]

Flo Rida feat. T-Pain - Low

CLICK <<<Fuck Kaczyński!!

<<<Wyliż mi jaja

25169.jpg

18151.png22640.png

16120.png 13869.gif

Opublikowano

@up

Powinien być na jakiś czas. Sprawdź czy przypadkiem już nie dostałeś unbana ...

Opublikowano

ma ktos wolne konto na locala? bo z rejestracja jest cos nie tak :|

w zeszlym tygodniu 4 sloty, klikam zarejestruj i pisze ze nie ma miejsc a obok wolne sloty 4 :/

wczoraj -2 sloty a dzisiaj juz -4 wolne sloty sa :|

Opublikowano

Zamienię konto na OdinMS : f/p 42 , figter 42 i bow 21 na konto na LocalMS chciałby aby chociaż 1 miejsce było wolne na postać. Pisać na PW.

Opublikowano

@up

Nikt tego nie wie ... Jest kiedy mu sie podoba ... ;/

@CYPIS

Reported, jest od tego temat.

Opublikowano

mam pytanie, jak ide zrobic 3 job i klikam w ta ziome to mi pisze "You already have your job". Co mam zrobic? mam 70lv i nie mam 3 joba to co musze zrobic?

@edit jak cos to jestem clericiem i chce zrobic priesta

48df5abbe315c.png
Opublikowano

Moze uda mi sie pogadac z kumplem co ma konta i on moze sprzeda albo wymieni za postacie na gms lub ems.

2% młodzieży słucha prawdziwej muzyki, jeśli jesteś wśród tych 98% które lubi grać w ping-ponga ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

BijOM mnie mocno w domu łopatą z licznkiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...