Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LocalMS

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mógłby ktoś mi pomóc w moim problemie z logowaniem

jak sie loguje to nie wchodzi mi do wybierania świata, nawet gdybym czekał 15min to i tak by nie weszło

proszę o pomoc fast

Drakono, Arsetus, ShabiPl, Truptus to jedna osoba czyli Ja.

Opublikowano

Mysle ze to jak na odinie trzeba czekac nawet do godziny bo server ma X slotow i pewnie byly zapelnione.

Aha wie ktos moze, czy rejestracja bedzie otwarta?

graffiti.png
Opublikowano

Niestety trzeba czekać, ale mi zawsze wskakuje do 10min ;>.

Opublikowano
a mam pytanie czy drop jest x10? a exp x1000? bo jesli tak to nawet ci z 300lvlami sa biedni.

Lol a czy przypadkiem maksymalny lvl nie jest 200?

Opublikowano

lewy wlasciciel locala olal matle i zalozyl wlasny server wiec raczej z tego nici ;p

naruto%20Story.gif s_b4eb53bddc0d2ff775d129f56a0a3cb2.gifMelbourne Shuffle Nice Videos

!WTB Dragon's Tail 60% Dagger Scroll

PM ScottiPL

Check list!

[X]Get a OdinMS char..

Bandit Goals

[X] Make a Dit

[X] Get to 40

[X] Get to 50

[X] Get to 60

[X] Get to 70

[X] Get to 80

[ ] Get to 90

[ ] Get to 100 >.<

Opublikowano

Paul olał Matze, "kradnąc" binarki (.exe), więc nie może zakodować niczego innego niż NPC.

I proszę bez beggowania o konta..

@DOWN

Razem by ch**a zrobili a nie lepszy, Paul tylko hostował.

exModerator MapleStory

Opublikowano

3rd joba nie ma. Paul nawet nie może go zakodować, ma tylko binarke(.exe).

exModerator MapleStory

Opublikowano

Zniszczyl mnie post Dudi jak mozna napisac ze rate 1k jest lepszy od rate 8x przeczytaj to 5 razy zanim powiesz jeszcze raz ze localms jest lepszy ^^ zenada :] na rate 1k za snaila dostane 3k liczac ze w 1 dzien zabil bym 1k slimakow beginerem nawet nie idac na nic lepszego mialbym 3m expa wiec jakos kolo 50 lvlu bijac same snaile gdzie widzisz tu cos lepszego niz odin ? pozatym najlepszy zawsze bedzie global ;] szkoda tylko ze jest tam tak wielu hakerow ;(...

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

rejestracja juz chyba niebedzie otwarta nigdy poniewaz gdy sprobowalem sie teraz zarejestrowac to pisze tak:

We're sorry, however all registration slots are currently full. The current registration cap is 8000

Opublikowano

Chodzi o to ze Powiekszyli sloty rejestracji do 8000 jest 8001 zarejestrowanych osob

jak zwolni sie jedno miejsce to i tak nie zdazycie sie reganc bo Tlumy ludzi sie pchaja

xhackerxko1.png

Learning Packet Edit :

[][][][][][][][][][]75%

Ucze sie C++ :

[][][][][][][][][][]5%

Opublikowano

Ten server jest naprawdę nudny wbiłem 14X lvl Legit, a potem włączyłem cheety żeby mnie zbanowali i dupa już trzeci 200lvl mam --.--, czekam na 3rd job. local leecheróje od Odin, czyli jeżeli Odin da release 3rd job toi ten 3rd job będzie na Local.

Opublikowano

3rd job na localu bedzie jak odin da swojego resourca w ktorym bedzie 3rd job(a zapowiadali ze udostepnia go jak wlasnie zrobia tego 3rd joba i bedzie bez bugów.

btw potrzebuje kogos do przelozenia itemkow bo robie nowego sina(dexlessa). Pomoze ktos ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...