Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LocalMS

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszytkie bossy są wypisane na forum locala:

Well i've been seeing more and more of these threads,

so i am going to list WHAT bosses are implimented.

Mushmom - Henesys (Someone else's house) Spawns every 45 Minutes

Blue Mushmom - Zipangu (Hall of Mushroom) Spawns every 7-9 Hours

Black Crow - Zipangu (Encounter with the Budha)Spawns every server Reset.

Zombie Mushmom - Ant tunnel (The Grave of Mushmom) Spawns every 20 minutes.

Jr.Balrog - Cursed Sanctuary Spawns every 1-3 Hours

Są tylko te, jeżeli jest takaś osobna mapka dla bossa, a jego nie ma (np.manon, pianus) to cię telepotuje do FM.

@UP jakbyś mógł to załatw mi clibi lub ilbi, a postaram się odwdzięczyć.

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@3xup

Włącz locala. Jak Ci wywali komunikat "Connection to server blablabla" to wtedy cały czas "próbuj" wejść do gry.

Opublikowano

@UP chodzi mu o to, żebyś włączył maple (nawet jak jest crash) i czekał. Jak Ci się gra wyłączy i będzie napisane "the connection is ended" (jakoś tak) to cały czas próbuj włączyć maple (ten napis oznacza, że wyłączyli serwer i pewnie go restartują).

Opublikowano

ta strona nazywa się odinsource.info i tam na dole jest check status czy jakoś tak

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

mam pytanko czy jest otwarto rejestracje na LocalMS??

bo potrzebuje konta

Uczeń
Opublikowano

nie otwarto rejestracji ponownie a jesli by otworzyli to by się napewno temat pojawił na forum

P.S

zalogował się ktoś normalnie ?

i czy już są normalnie 3 ch ?

Opublikowano

Tak jakoś dziwnie jest, jak się wybiera channele jest tylko 1 dostępny i jest on pełny. Czy na pewno był restart?

Opublikowano

Serwer nadal jest zbugowany/crashowany/zlagowany 1 ch i tyle czekamy... :/

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

Nom dla mnie to katastrofa bo myślałem,że sobie popykam przed korkami (Udzielam z matmy i fizy i chemii na poziomie gimnazjum) a tu klapa :// Błagam Chociarz Czydzieści Minut =]

Opublikowano

Tak, możesz błagać, ale nie tu, ponieważ my na to nic nie poradzimy ;/ Możemy jedynie cierpliwie czekać aż jakiś "Dzi Em" się obudzi i łaskawie zrestartuje serwer ;/

Opublikowano

holz a szara rzeczywistosc taka z eoni na to sraja byl mooblar na forum przez jakies 20 min niedawno i dopiero laskawie po 2h zresetowal server

Opublikowano

Tylko wiesz, ich ekipa jest prawdopodobnie z Ameryki, a tam jest taki czas, że jak u nas jest hmm 15:00 to u nich jest 3 w nocy :| Więc wiesz ...

Opublikowano

Jest RESET

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

Ja pie***** taki serwer. Kurde klasy w ogóle nie zbalansowane. Walczyłem z crowem 20 minut, a pod koniec przyszła crossbowmenka i zabrała mi hwabi. No jeżeli nic z tym nie zrobią to sami bowmani zostaną, bo będą najmocniejsi.

Opublikowano

Czy skill phoenix u bowmana ma a/b ??

945be9e2a6c17df7med.jpg

Życie..

Opublikowano

Ale w strafe nie chodzi o łączny wynik hitu (4x xxx = 100k) tylko pojedyncze hity np. 4x30khit = 120k ale nie dostaniesz a/b ponieważ 1 hit miał max 30k. ;D

Btw

Znów crash >.>

@down

Przestań spam robić, to nic że jest 1 ch full. Jak będzie restart to będziemy się mogli zalogować :F

Opublikowano

a ty myslisz ze oni nie zyja normalnie ze tylko siedza przy kompie i serwa resetuja ? ;/ maja tez prywatne zycie nie tylko zycie GM'a ;/ pomysl troche...

24771.jpg

23575.gif

22657.png

22658.png

22663.png

22647.png

Nowe Konto... Czyli powrot do Maple Story ! :)

4825.jpg

Local MS:

nick -> ProReload lev: 13x Shadower

nick -> ProoReload lev: 9x Hermit

Opublikowano

@Zagubiony

Jak byś poczytał parę moich postów to byś zobaczył że to samo co Ty pisałem ... Chyba że tylko zobaczyłeś moje posty i na ich podstawie napisałeś post ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...