Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LocalMS

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba dac ktorys z alfanumerycznych, tzn !@#$%^&*() wybierz sobie

@edit

Jakby ktos chciał exe to tutaj Starczy wrzucić do folderu z maple v0.53

spartahg6.jpg
  • Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niesety to nie żart. Ale dobre i to (i tak większość ludzi nie będzie grać) bo na początku były raty 20/20/8 EXP/MESO/DROP.

Btw. Chyba na lMS pierwszy raz nie ma pełnej "ludności" :/.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Widzę że Local MS skład zabrał się za serwer, ciekawe czy dalej są crashe, jak nie to chętnie znów zacznę grać na tym serwerze.

Ale ciekawe czym jest spowodowana ta zmiana ... Może dlatego że były released odin ms source files :> Może to dlatego, bo jak będzie serwer taki sam pod względem długości online bez crashy itp to chyba to będzie lepszy serwer niż odin ...

Opublikowano

przez to jebane gowno stracilem spearmana na gms 68lv. Jedno co zrobili to scignaeli sa odinms source. Co chwile sa rollback, po kazdym dc jak sie loguje to jestem w kerning z 23lv -.- . Jednym slowem zjebali sprawe

48df5abbe315c.png
Opublikowano

Ej pomuzcie ja mam taki problem jak jestem SAM na mapie to mam takiego lagga ze nie moge walic mobow ,zbierac itemow i moby mnie nie wala a jak jestem z kims na mapie nie wazne czy pt czy nie czy jest na koncu mapy ale wtedy nie mam TEGO lagga ... prosze o pomoc bo nie chce ciagle z kolega biegac (a i jakies 2-3 sec na mapie musze byc sam zanim sie MAGICZNY LAGG POJAWI ^^)

@edit na maple island nie mam zadnego takiego problemy a i w miastach !!

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

Opublikowano

Zjebali serwer mówiąc jednym słowem ... Wzieli wszystkie pliki z Odina, nawet jak się robi 3rd job i się zabije klona to tam jest komunikat o tym że kto zabił i jakiego klona że wszyscy widzą i jest podpisany [Event], a jak wiecie tak samo jest na Odinie ... Tak więc wszystko takie same tylko expa/dropa zmienili ... A drop teraz jest do Doopy, w ogóle nie lecą itemki ;/

Opublikowano

@up DRASTYCZNIE?

To sprobuj wejsc na postac. Szybsciej niz na globalu xD. Nikt teraz nie gra

P.S. Moglby mi ktos powiedziec ile max dex'a powinien miec spearman pole arm?

@down OBUDZ SIE, jest milion slotow, a ty prosisz o konto. Chyba sie przegrzales

48df5abbe315c.png
Opublikowano

Siemka Już jest reg na local maple story przyslali mi kod i chce go aktywować ale nie bo jaki warnigi mi potem wyskakuja a haslo trzeba podać jakie sie zarejestrowali na local ??

Opublikowano

@Pikol

To nic, nie potrzebujesz 'aktywować' konta, już możesz wejść na swoje konto w grze.

Opublikowano

OMG !!! =] Tak się robi jak za duzo osob chce grać. Musisz czekać! Ale w tym przypadku (LMS) to chyba jest jakis crash ...

Opublikowano

dupa dupa dupa.Za dużo ludzi czeka w kolejce żeby ,,wbić'' na serwer.Klikasz login i może po 5 minutach wbijesz, może.Żadne resety czy tam crashe...pffff

Opublikowano

Wylogowywać się co level? Pojebało Cię? To jest nie możliwe ze względu na kolejki. BTW. Change Channel=save...

Opublikowano

I tak na LMS robi się ogromny bałagan ci idioci mają jeszcze koło 80k wolnych kąt .... a już teraz trzeba czekać po 1 godzinę żeby się dostać ...

Opublikowano

Eee tam ja czekam TYLKO 40 minut xD

Kurwa to się robi wkurzające! Wbiłem po 30 minutach, WOW cieszę się <happy>.A tu BOOM laggggg który się nie kończy i DC.Super gra =/

I znowu 30 minut czekać eehhhhh do dupy takie coś =/

Opublikowano

co wy pieprzycie?? pierwsza zecz to wystarczy zmienic chanel zeby nie bylo rollback, druga zecz to moze trzeba czekac pol h na wbicie, ale ja nie mam zadnych lagow a mialem jeszcze wlaczone maple przez caly dzien i ani razu nie mialem d/c. Trzecia rzecz, ten meso explo naprawde dziala i jeszcze tak jak widac ze lv ida co chwile? xD

2x down A przyjrzyj sie ze raz napisalem "zecz" a raz "rzecz". Czesto pisze bledy bo mam jebnieta klawiature i musze strasznie mocno naciskac na klawisze wiec sie czasem gubia literki xD

48df5abbe315c.png
Opublikowano

@UP

Bo go nie masz ;p

@2x UP

MapleHacker czy ty masz dysleksje czy coś....,,zecz'' 2 klasista wie, że piszę się rzecz ;p

Opublikowano

Czy możecie wejść na postać?? Gdy klikam to nic sie nie dzieje ;/

Edit@@

Okey wszystko jest już ok

Opublikowano

Hmm.... to moze znow pogram bo narazie na odyncu ciupie a trzeba miec jakiegos nowego lunchera? Prosilbym o linka z gory thx.

2% młodzieży słucha prawdziwej muzyki, jeśli jesteś wśród tych 98% które lubi grać w ping-ponga ustaw to jako Twój opis.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...