Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LocalMS

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Nom teraz już wszystko gra normalnie wchodzę do gry i gram ale czasem lekko lagguje ;/ ale lepsze to niż nic

A piekła nie ma (:

>>KLIK<<

mjfan.gif

jordanfanls4.png

Basketball!!

Opublikowano
Co wy na to, zeby zrobic Topic "Ranking graczy na LMS" ??

Nie.

exModerator MapleStory

Opublikowano

A czy odbanują mni za dmg ?

Tylko ,że własnie mnie po minucie nie odbanowalo czekam od rana

Opublikowano

@up

7razy tak, za ósmym permanent.

odbanowuje skrypt po minucie.

exModerator MapleStory

Opublikowano

@up

Właśnie niedawno zmniejszyli to do 3... Czyli masz 2x ban na chwile i za 3 razem perm :] Chyba, nie jestem pewien ale widziałem jak o tym gmowie rozmawiali.

Opublikowano
@up

Właśnie niedawno zmniejszyli to do 3... Czyli masz 2x ban na chwile i za 3 razem perm :] Chyba, nie jestem pewien ale widziałem jak o tym gmowie rozmawiali.

rzeczywiście, masz rację.

3x ban i czwarty perm.(z tego co wyczytalem na ich stronie)

exModerator MapleStory

Opublikowano

@MapleHacker

Wiesz, ten rollback (cofnięcie) jest od tego, że jak się rozpoczyna lag to już serwer pada i on nie zapisuje stanu twojej postaci i przywraca stan od ostatniego zalogowania. Jeżeli chcesz tego uniknąć musisz się wylogowywać jak tylko rozpocznie się lag :|

Opublikowano

@Jerry7xD nie mam linka nie wiem nic wiecej tylko tyle co pisza na forum i mowia gmowie na localu

Opublikowano
@MapleHacker

Wiesz, ten rollback (cofnięcie) jest od tego, że jak się rozpoczyna lag to już serwer pada i on nie zapisuje stanu twojej postaci i przywraca stan od ostatniego zalogowania. Jeżeli chcesz tego uniknąć musisz się wylogowywać jak tylko rozpocznie się lag :|

czyli jak wbije 70lv i zrobie hermita lub wogole jak bedzie lag to najlepiej sie wylogowac i zalogowac z powrotem?

I mam kilka pytan na ktore potrzebuje odp

1. Jakie skille u hermita OBECNIE NIE dzialaja?

2. Czy jak chce uzywac shadow partnera to musze isc do Mr.Hong i kupowac to "shadow partner buff" za 10mln?

3. Jaki jest najlepszy claw na localu, mam na mysli na ktory lv i jak ktos go ma to chetnie przyjme lub kupie

48df5abbe315c.png
Opublikowano

Avi czytaj posty ! ;/ ;/ 2 posty w gore jest mowione ze jest crash serva ! czy ty probojesz na sile pisac posty ?;/

24771.jpg

23575.gif

22657.png

22658.png

22663.png

22647.png

Nowe Konto... Czyli powrot do Maple Story ! :)

4825.jpg

Local MS:

nick -> ProReload lev: 13x Shadower

nick -> ProoReload lev: 9x Hermit

Opublikowano

3x up

Najlepszy claw jaki da się zdobyć z potworków to Red Craven i wypada on z Black Kentaurus potwór z lvl 88 oraz z Manona lvl 105.

Tak musisz kupić tego shadow partnera za 10 mln czy jakoś tak.

Obecnie nie działają Alchemist, Meso Up, Shadow Partner, Shadow Web, Shadow Meso(nie zabiera meso).

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

@MapleHacker

1. Nie mam pojęcia, nie próbowałem wszystkich, ale Flash Jump i Avenger działają ;P

2. Tak, za każdym razem musisz iść do Mong from Kong czy jakoś tak i od niego kupować buffa. Buff znika po wylogowaniu się lub zmienieniu channela.

3. Najlepszy jest Red Craven na 100 lv, nie mam pojęcia z czego leci ;/

@up, 2xup

lol, parę sekund szybciej odpisaliście :|

@down

Sprawdź se na niektórych stronach fanowskich z czego jakie daggery lecą ...

Uczeń
Opublikowano

a z kad można jakiegoś dobrego daggera wylootować a może jakiś quest jest bo narazie mam daggera na 35 lvl xD

Opublikowano

ludzie wezcie mi tego Avi z tad bo zaraz dostane szalu...;/;/;/;/ Avi wpisz se w www.google.pl takie cos jak "maple-story" i bedzie dobrze ;/

offtop: wlazl juz ktos na lms ? bo pisze ze jest online ;x

edit: dalej to samo ;x

24771.jpg

23575.gif

22657.png

22658.png

22663.png

22647.png

Nowe Konto... Czyli powrot do Maple Story ! :)

4825.jpg

Local MS:

nick -> ProReload lev: 13x Shadower

nick -> ProoReload lev: 9x Hermit

Opublikowano

jak chcesz to ci mogę lootnąc ilbi lub steelys albo te rogi co chcesz jak coś napisz na gg.

@topic

czy ktoś wie czy respią się takie bossy jak np Gryphon albo Manon ?

Opublikowano

jak ktoś chce mogę pozałatwiać itemki ale POJEDYNCZO bo inaczej oleje i was w chuja zrobię.mogę nawet załatwić Crystal Ilbi Throwing-Stars jak ktoś będzie chciał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...