Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LocalMS

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ktoś potrzebuje p lv do lv 70 pisać do mnie nick: Froster. Zapłata : 1 fame :]

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

Mam pytanie chce zaczac grac w localms sciagnolem najnowszego klienta localms wrzucilem tam gdzie mam gms i gdy chce odpalic pisze ze mam niewlasciwa wersje czy chodzi o wersje global(mam najnowsza bo gram na odinms).

prosze o odp.

Pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to ***

OdinMs: All hacked

Mag I/L 68 lvl

Assin 49 lvl

Bandit 45 lvl

LocalMs: Banned

12x Marksman

4x Sperman

And some new private servers ;]

Flo Rida feat. T-Pain - Low

CLICK <<<Fuck Kaczyński!!

<<<Wyliż mi jaja

25169.jpg

18151.png22640.png

16120.png 13869.gif

Opublikowano

ej nie mogę wejść na tą stronkę pisze że muszę sie zalogować a jak się zaloguje to piszę że nie mam prawa wejście do tego tematu/działu ...

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

mam problem, bo holz mowisz ze jakis event byl przed chwila a ja nie moge wejsc na maple wogole, jak klikam dwa razy na postac to mnie wylogowuje i pisze unable to log on the game server. Czy mam cos z maple albo z kompem nie tak?

@edit O, juz nie ma tego

48df5abbe315c.png
Opublikowano

Post #708

tydzień wogle nie tzreba mieć aktywowanego konta ja mam konta i ani jedne nie aktywowany znam lepiej tego lms niz ty grałem od poczatku jego powstania jako 1 polak i nic nie tzreba katywować

Opublikowano

Kurde, mam taki problem. Włączam mojego maga i po ok.10 sekundach nic nie mogę zrobić oprócz chodzenia i skakania. Nie moge atakować, leczyć się i używać buffów, a nawet ruszyć coś w ekwipunku. Może mi ktoś pomóc?

Opublikowano

Chyba masz laga ? ... Btw Diabełek czy Ty w ogóle wiesz o czym my mówimy ?

200 post <3

Opublikowano

ja bym mugł nie jestem skamerem gram spoko i legit nick nasz w sygnie green R to active jak będe oczywiście to przekazemy to

Opublikowano

Lol, tak nagle milion osób chętnych do przełożenia ... I co z tego że masz 200 lv maga ? Taki lv zrobić magiem to 5h może ...

Opublikowano

mam problem. Jak klikam na postac to mi sie zwiesza i wywala mnie z unable to log on the game server, a jak dluzej poprobuje czy cos to mi czasem do gry wchodzi. Raz sie uda a raz nie, wie ktos o co chodzi?

48df5abbe315c.png
Opublikowano

Boże, crash jest. Umiesz czytać cały temat ? Bo już było parę stron właśnie o tym -.-

@Diabełek

No tak, strasznie trudno się gra magiem z obszarowym atakiem, stoisz w 1 miejscu i tylko klikasz skill/mp itd ...

Opublikowano
Boże, crash jest. Umiesz czytać cały temat ?

Zauwazyles ze w tym temacie jest 700+ postow? Zanim bym to znalazl to juz dawno by nie bylo tego crasha

@down Moze tak, ale juz mialem tak ze wszyscy pisali ze jest crash i bylo to co teraz i kilka razy jak probowalem wejsc i wkoncu mi weszlo to bylo pelno ludu i zadnego crasha

48df5abbe315c.png
Opublikowano

No tak, ale byś przynajmniej przeczytał 2-3 strony, to raczej byś znalazł ...

Opublikowano

holz dobra rub sam od 1-200 magiem w 5 h zrub nie zrobisz tosie zgasisz nawet jak byś był sam w grze to moze by ci sie udało se speed hackiem

Opublikowano

@diabelek Wydaje mi sie tez ze nie da sie zrobic 1-200 nawet i/l. Zeby zrobic z 199 na 200 potrzeba cos w granicach 2 miliardy exp. A 190-200 tez ok. 1.5 - 2 miliardow expa. Chyba raczej dluzej to zajmie

48df5abbe315c.png
Opublikowano

why wizard z kad to wzioleś da sie to kupić bo nigdy nie miałem tego

Opublikowano

@up OMG ;p Kurde juz mnie wkurzaja te crashe ale niedlugo pogram na innym maplu ;D

2% młodzieży słucha prawdziwej muzyki, jeśli jesteś wśród tych 98% które lubi grać w ping-ponga ustaw to jako Twój opis.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...