Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LocalMS

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znów jest/był crash ... Na prawdę czy oni są tak głupi że nie wywnioskują tego że jest za dużo slotów ...

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niestety ale sa dzis pewnie juz nie poogramy jedynie wytrfali zagraa czyli kolo 24 chyba ze zrobia wczesniej reset serva w co watpie

Opublikowano

znów crash =.=.=.=.=.=.= wkurza mnie już to ale jak przyjdę ze szkoły to się zobaczy ale jak ich znam to nie zrobią tego do wieczora -.-

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Ja nie pisze zbyt dobrze po angielsku ale na forum locala jest takie tekst: "Assassinate MIGHT, Mooblar said he was unsure about it at present.". Czyli mam rozumieć, że Mooblar nie jest pewien czy ten skill banuje?

Opublikowano

ci ludzie z locala sa niespelni rozumu po cholere dali 1200+ kont jak tylko 5 moze sie lognac a po 2 po co dali 500 jak sa co chwile crashe jak by mieli chociaz pozadnego hosta to by mogli dac wtedy na te 500+ slotow i dawac tyle kont a tak w ciagu 24 godzin mozna zagarc moze z 3-4 bo tak to server crash

Opublikowano

oni nie dali 1200+ slotów tylko 12000+ -.- i na **** dali tyle slotów a jak chcą mieć tyle to niech załatwią lepszy hosting =.=

Opublikowano

bieda ***** po kieszeniach i nie stac ich na to nawalili tyle by jak najwiecej ludzi gralo ba chca byc najlepsi ale co z tego jak ejdzie na odinie 3 job to tam poleca bo tam d/c crashy i lagow nie ma bo tam umieja o wszystko zadbac

btw maja na localu zmieniac clienta bo wczoraj kolo 24 jak gralem mowil ktorys z gmow ze naprawde potrzebuja nowego clienta

Opublikowano

Mam buga chyba wchodze na konto i juz wybralem juz postac i tworzy sie lag nie wchodze do gry tylko mnie z konta wywali Help

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

No a nas nie obchodzą twoje żale że po 30 minutach czekania dostajesz d/c ... Przez takie bezsensowne odpowiedzi robi się spam :|

Opublikowano

No jakbyś wiedziała to ja pomagam innym. Gdzie niby pisałem posty "oh ah" ? Pokaż mi je proszę.

Opublikowano

Te crashe mnie juy wkur...ja .Mogli bz juz cos zrobic

Offtop:Holz wlasnie ten post na górze to spam

@Down juz nic nie bede pisal

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

No a twój teraz post nie jest spamem ? Żalenie się że znów jest crash ? Nie chcesz to nie musisz grać, nikt Cię nie zmusza.

Btw szukam jakiegoś DK na trening na Skelegonach. PM me w grze. Nick na dole \/ (Bowmasterem)

@down

Huah i kogo mi tu jest żal. Nic nie pomaga na forum a że inni pomagają i dużo postów piszą to od razu z wyzywa od dzieci ?

Opublikowano

Ściągnij se mini status checker i se obserwuj bo może ci co są już zalogowani łapią lagga i go przeczekują lagg mija world server sie włącza

A piekła nie ma (:

>>KLIK<<

mjfan.gif

jordanfanls4.png

Basketball!!

Opublikowano

@Laseczka

No to spróbuj się zalogować. Jest serwer crashed. Na stronie dalej widać że jest 500 osób online, ponieważ jest to jakiś bug. Nikt teraz nie może wejść do gry bez laga. Po prostu ktoś musi zrestartować serwer ;/

Opublikowano

Czy nie mogą napisać jakiegoś progsa który by restartowal serv kiedy ma crasha ?? (nie twierdze ze ja potrafie)

Opublikowano

Przecierz wszyscy mówia że na stronce localms jest bug i wyswietla 500/501 graczy online,a tak naprawde nikt nie moze wejsc.

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

Siemka wszystkim a i z tym DK to targowisko tam można napisać albo na gg.

Serv jest online ? bo chce se pograć a już trochę czasu minęło

Opublikowano

Właśnie wyłączyli serwer, nie wiem o co chodzi. Wszedłem na chwile i zobaczyłem info "Game will shut down in 1 minute, please log off safety".

Wie ktoś może o co w tym chodzi

@edit

175 post :|

Opublikowano

@Holz

Robia reset serva bodajze. Wczoraj tez tak bylo i po okolo 10 minutach all dzialalo xDD

Edit

All juz dziala nawet bez kolejki loglem xDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...