Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LocalMS

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest mam wszedlem a wy?

2% młodzieży słucha prawdziwej muzyki, jeśli jesteś wśród tych 98% które lubi grać w ping-ponga ustaw to jako Twój opis.

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tez. Ludzie mozna gdzie kupic summoning rocki?? Plz o szybka odpowiedz.

--------------------------------------------BRAK------------------------------------

Opublikowano

grrrrrr dalej d/c przy wyborze postaci grrrrr siedzialem o 6:00 to tez tak bylo grrrrrr

24771.jpg

23575.gif

22657.png

22658.png

22663.png

22647.png

Nowe Konto... Czyli powrot do Maple Story ! :)

4825.jpg

Local MS:

nick -> ProReload lev: 13x Shadower

nick -> ProoReload lev: 9x Hermit

Opublikowano

No bo serwer nie wytrzymuje tych 500 slotów. Kurde dali 12k miejsc na 500 slotów w grze. Jak ktoś zna angielski to może napisze do nich, że skoro server się scrashował 5 razy na trzy dni to jest to wina tych 500 slotów.

Opublikowano

Napisałem parę postów up dlaczego crashuję, proszę nie pisać postów o tym >.>. Spam się przez to robi.

Opublikowano

I znowu 1 channel jest full. Powtarza sie sytuacja z wczoraj ;s

--------------------------------------------BRAK------------------------------------

Opublikowano

Nie logować się teraz, nie będzie działać dopóki nie zrestartują serwera ! Wtedy po prostu wywali was z maple, a chwilę później będziecie już mogli wejść normalnie do gry.

Btw. Jeżeli ktoś ma na forum Locala MS konto użytkownika AKTYWOWANE proszę mi wysłać pm z passami, napisze o tych slotach i crashach przez to.

Opublikowano

Wiedziałem że to w końcu się stanie teraz 2 channel full

@też się nie moge teraz dostać, ale na szczeście rano wbilem dark knighta i mnie nie rollbacknelo

spartahg6.jpg
Opublikowano

niech juz zresetuja teg serva bo czlowieka cos trafia za niedlugo to i 3 chanel bedzie full wczoraj dopiero o 22 na niecala godzine sie loglem i tylko 69 lvl wbilem -.-"a jak czlowiek ma targi w szkole i lekcji nie ma to mu z czyms takim wyskakuja

Opublikowano

Ja mam gorzej. Noga w gipsie i od rana do wieczora w domu ;p

Opublikowano

taaaaaaaaaaa gorzej masz się zaj****** nie musisz chodzić do budy całymi dniami przed kompem ;p

Im banned and i come back to LMS (hahahahaha dostałem banana na lms i mam nowe konto ;p)

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

LUDZIE KONIEC Z PISANIEM O CRASHACH !!!! TYLKO SPAM SIĘ ROBI !

@2xup

Od tego jest specjalny temat, reported.

@down

Bo jest crashed ?

Opublikowano

@Up: Ty na czitach grasz? o_O

Opublikowano

Mozna juz lognac na Localu?

Opublikowano

Mam pytanko jezeli mam np. dmg hacka i walne za 100k+ i dostane bana to czy ten ban jest na postać czy na konto ???

Opublikowano

OMG, co oni maja z tym servem. Jest ten sam problem jak robilem sowj priv, ze jak kliknalem na postac to sie nie da na nia wejsc, a jak wezme back to wszystko znika i sie pier***li

48df5abbe315c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...