Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do traderowania.. I tak nie ma żadnych bufów z tego, tylko marny lv i troche golda ;) Trzeba czymś zachęcić graczy aby wbili na serwa, bo zabawa sie rozpocznie gdy będzie nas koło 500. Nie będzie takich sytuacji jak teraz, że 3 osoby idą na fw. Pvp event można zrobić, ale na pewno nie w 1 dzień... event z uniqami też super, ale dlaczego od 12 do 1 ? nie dało by się tak od 18-20 ? przecież więcej ludzi gra..

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

90Lv (wbijasz 89Lv)

89 x 3 = 267

267 / 9 = 29,6 (30)

Więc żeby było 8-1 dajesz 30 w STR oraz 237 w INT.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Nie ma się czym chwalić.

Jak to nie ma boli cię to ?

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Jak kolega wcze

Jak to nie ma boli cię to ?

Jak kolega wcześniej wspomniał nie było mnie jak i innych graczy z fantasy większość przestała grać i gildia się powoli rozpada jak by była stara ekipa to utrzymali byśmy fortece, a wy przejęliście to od razu spam poleciał globalami rev ftw < 3 a jak dostajecie to siedzicie cicho i płaczecie pewnie na guild typu jebane zerk skille < 3
Opublikowano

@up

haha

Żałosny jesteś

Co już nie pamięta wół jak cielęciem był ;>?

Opublikowano

Przestaniecie? Hmm, temat akurat nie dotyczy fw itd (kto posiada itd) tylko jest poświęcony serverowi ogólnie.

Tak nawiasem mówiąc, jedni odchodzą, drudzy przychodzą. Nikogo nie zmuszamy do gry (bo i tak się nie da :D - to nie chiny, gdzie w więzieniu grają w wowa, tzn goldfarming ręczny).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Ace ale mógłbyś odpowiedzieć na moje pytanie?(bardzo mi zależy bo nie wiem czy opłaca mi się tu grać) 6lat w silka męcze... wiem wiem dłuuugo nałogowiec ze mnie xD btw.. wiem cap90 jest najlepszy i wgl... ale przeciez Jg cave i medusa bardzo wiele urozmaici gre... jak było na rusro cap 100 ludzi w pizdu a teraz co serwy rano easy...jedynie zeus a pozatym praktycznie same gf'y...

@"jedni odchodzą, drudzy przychodzą -tak .. tylko nie lepiej byłoby zatrzmać tych "odchodząch" czyms konkretnym... im więcej ludzi gra tym więcej fun'u i do tego wiecej ludzi chce grac na takim seriwe... i nie mowcie mi ze nie bo na purity serw zawsze full i wbijac sie nie dalo bo takie kolejki były... teraz nie wiem jak tam sytuacja... tyle ode mnie ;] pozdro by Sin

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jestem współzałożycielem tego serva, tak więc cóż mogę powiedzieć (chyba logiczne :P).

Co do zatrzymania odchodzących, nie wiem cóż porabiają z teamu, mnie ostatnio brakuje tam. Niestety przygotowania do matury ;/. Wchodzę jak mam czas. W planach miałem, skończenie i dodanie avatarów i próbować dodawać fellow pety. Ogarniam to jak mam czas, a tego mam ostatnio mało.

Co do 10d, hmm, cap 90 przypomina mi pewne czasy silka. Takie stare, ale za to jare. Z teamem musiałbym pogadać o tym ;P.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@up

haha

Żałosny jesteś

Co już nie pamięta wół jak cielęciem był ;>?

No właśnie w tym problem że ty jesteś żałosny, udało wam się zdobyć fortece i myślicie że wkoncu najlepsza gildia ma to co chciała, nie umiecie uszanować przeciwników, a nawet nie wiecie jakie mogą być korzyści z fortecy i golda pewnie wybrać nie umiecie.
Opublikowano

@up hah nie chce nic mowić ale fantasy zostawiło kase w forcie więc nie wiem do kogo te teksty... śmieszny jestes :) a korzyści szybkie lvlowanie w cave i na Tai sui itd... ;] pyk piona!

@Ace no to pogadaj z Rilee jak bd miał czas zeby coś zdziałał :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Legendarny Sin,

Fantasy nie zostawiło golda w fortecy, tylko to co zostało, zebrało się w ostatni już dzień, a w ostatni dzień już się nie da odebrać. Więc nie wiecie jak było, a piszecie...

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

No właśnie w tym problem że ty jesteś żałosny, udało wam się zdobyć fortece i myślicie że wkoncu najlepsza gildia ma to co chciała, nie umiecie uszanować przeciwników, a nawet nie wiecie jakie mogą być korzyści z fortecy i golda pewnie wybrać nie umiecie.

Teraz dojebałeś jak ślepy mówiąc że widział ładną dziewczynę

Kolego nie pogrążaj się bardziej bo jesteś żałosny aż nadto

U nas przynajmniej ludzie nie kończą grę jak spalą itemki...

więc zastanów się co jest żałosne i tak pewnie nie dojdziesz do żadnych logicznych wniosków bo jesteś zwykłym prostakiem :)

Opublikowano

A moja sugestia to usunięcie bota... Nie będzie bota to wrócę bardzo chętnie... Gram 2 dni w tygodniu to jakie ja mam szanse z tym co boci 24/7 i ma set full SUN +15? Bez bota nie będzie koxów

Opublikowano

Proszę o to aby bug ze sleepem od warlocka został jak najszybciej naprawiony. Jeżeli nie wiecie co jest problemem to już piszę.

Otóż prawidłowo działający sleep powinien być przerywany gdy ktoś nas zaatakuje bądź rzuci jakikolwiek czar, tutaj tego niema, warlock może nas atakować ile wejdzie mu przez ten czas, a my nic nie możemy zrobić, bez sensu. :)

Dlatego proszę o jak najszybsze naprawienie.

@UP

Mało grasz tak więc mało wiesz o serwie, nikt nie ma seta sun, nie wiem czy ktokolwiek ma parta z D9 sun, może i tak ale jednego MAX.

"Bez bota nie będzie koxów" Hahahaha. Ja osobiście pierwszą postacią ręcznie w party wbiłem 90lvl i później FF, z drugą było inaczej. Farmienie nupka botem, a lvl ręcznie. kdBot z tego co wiem soxów nie podnosi, może jakiś mi dropł, ale o tym nie wiem i się nie dowiem, ale wiem jedno, że na Lyssa nie podniosłem ani jednego z nich.

Ale jestem jak najbardziej "ZA" aby bot był nielegalny, gdyż z ludzi online 70% jest afk na spocie.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Nikt nie odszedł z powodu ze spalił itemka odechciało się komuś grac to popalili sety albo posprzedawali konta,itemki.

Za to ty prezentujesz niski poziom zachowujesz się jak polaczek, jak coś wam nie wychodzi siedzicie cicho, nagle coś się wam uda wyśmiewacie innych i piszecie jacy to wy jesteście zajebisci. Od was z guild znałem tylko kilka osób spoko z którymi dało się pogadać a reszta to tylko wypierdalaj bo z fantasy typowe polaczki płaczki dzieciaczki.

@DOWNN V

Chodzi mi ogólnie w grze też.

Opublikowano

@up

Ale ty jesteś jebniety...

Wyśmiewacie... kto się z ciebie/was wyśmiewał Człowieku napisz mi tu i pokaż to

Napisałem:

W końcu FW należy do prawowitych właścicieli

Revolution 4ever ! <3 :*

To jest oznaką wyśmiewania się z kogoś lub pogardy? jeśli tak myślisz jesteś wybitnie pierdolnięty

Za to ty prezentujesz niski poziom zachowujesz się jak polaczek,

Jakże inteligentne określenie na poziomie prostaka

jakby w Fantasy pół gildi nie skończyła grać i jakbym nie spalił wszystkiego i grał dalej , mysle , że to by się inaczej potoczyło , ale mniejsza z tym , GZ : )

ale to dobre jedno zaprzecza drugiemu

Nikt nie odszedł z powodu ze spalił itemka odechciało się komuś grac to popalili sety albo posprzedawali konta,itemki.

@down

O boże następny kret...

Opublikowano

Dioxu ryszałeś nad pillami? To teraz płacz, bo tego nie usuną, z racji iż nie jest to bug, przeczytaj opis skilla...od tego są pille, cwaniaczku, zresztą z tego co widze, to kmiot jesteś, z nikim chyba jeszcze nie wygrałes, nie licząc jakiś pionków. ;)

UP

czytanie ze zrozumieniem nie boli, no offence, ale jak nie potrafisz temu sprostać to nie wiem, może jakąś podstawówkę wieczorowo byś zrobił, przemyśl to. x]

down, co z tego, że nie gram, wystarczy, że wiem, co się dzieje na serverze. :)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi którzy piszą denne komentarze, a na serwerze nie grają. Skończyłeś tutaj grę to "adios" idź płakać na tym serwerze co grasz teraz, a nie tutaj śmiecić.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

@UP

Mało grasz tak więc mało wiesz o serwie, nikt nie ma seta sun, nie wiem czy ktokolwiek ma parta z D9 sun, może i tak ale jednego MAX.

"Bez bota nie będzie koxów" Hahahaha. Ja osobiście pierwszą postacią ręcznie w party wbiłem 90lvl i później FF, z drugą było inaczej. Farmienie nupka botem, a lvl ręcznie. kdBot z tego co wiem soxów nie podnosi, może jakiś mi dropł, ale o tym nie wiem i się nie dowiem, ale wiem jedno, że na Lyssa nie podniosłem ani jednego z nich.

Czepiasz się słów... To nie ma sunów ale są soxy i biliony golda... Taki bot przez tydzien ciągłego bocenia wydropi z 300 elków i z 2b kasy... Jeżeli nie więcej

Opublikowano

Panowie ... jak chcecie dyskutować to kulturalnie proszę bo posypią się warny, a nie chciałbym tego robić.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...