Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe dlaczego GM spawnął moby do nabicia zerka w tym miejscu gdzie stało tylko fantasy mógł zrespić gdzie indziej.śmianie się z tego ze niby 3 gildie nie umieją pokonać jednej a tak naprawdę z ThePunishers były może z 3 osoby z BlackHunter z 15 u nas koło 25 co daje 43 a nie jak pisali 75 :).jestem jako jedna z nielicznych osób które nie maja nic do Fantasy ale moim zdaniem i innych GM przesadza

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przegraliśmy ale wy i tak dostaliście baty przyznaj. Was było 2x więcej i my się trzymaliśmy dobrą godzinę.

Opublikowano

@Hemo, nigdy nie czytałem większych bzdur... Przecież każdy bił te uniki, co GM rzucał. oO Jak można być tak ograniczonym umysłowo człowiekiem, żeby takie brednie wypisywać... oO

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

Ładna walka była. Szkoda, że z TP tylko 2-3 graczy było I małe podziękowania dla BH za ostatnią akcje (już myślałem, że na FW tylko Dexter, Gazowana, Zatoxx byli). gz Fantasy, dozobaczenia za tydzień.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano
@Hemo, nigdy nie czytałem większych bzdur... Przecież każdy bił te uniki, co GM rzucał. oO Jak można być tak ograniczonym umysłowo człowiekiem, żeby takie brednie wypisywać... oO

Ty koleś ugryź się w język. Zawsze jak GM spawniał uniqe przynajmniej napisał gdzie spawnia i kiedy .

farah.png

Opublikowano

Mam prośbę, czy mógłby ktoś napisać czy dać screen jak ustawić petfilter? To znaczy jak się go ustawia? Mam z nim "mały" kłopot.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

No to co cipeczki GW w weekend? ja sam was jechałem jak z kupa gnoju jedyny dobry od was to Daddy jeden kumaty ale i tak pokazaliśmy wam jak się powinno grać a jeżeli uważacie że jesteście tak zajebiści to brońcie fortece za tydzień jedną gildią to w tedy tak po piździe dostaniecie ,że szok. Aaaa pojechaliśmy z wami jak to Zatoxx napisał "pojedziemy z Kurwami" taa 1 gildia rozjebała 3 i nie brońcie się tym ze kogoś tam nie było bo były wszystkie 3 gildie i z każdej minimum 15 graczy tak się tylko nooby tłumacza nas było tylko nie pełne 3 pt i na początku rozjebaliśmy was jak gnój po polu Tyle chciałem wam dzieci Neo napisać. Pozdrawiam Hemi Fantasy FTW <3

Pomogłem? daj +!!

Opublikowano

Przestańcie się już kłócić bo to nie jest miejsca na to, jeżeli naprawdę myślicie że jesteście najlepsi noto GW to rozstrzygnie i pokaże gdzie jest kogoś miejsce. Co do tego pet filrta sam nie wiem jak działa i próbuję coś zdziałać tzw. przy odpaleniu mam błąd.

True love survives all

Opublikowano

GM Rillee Taxuje sobie chara oWnage na Demonie bufnoł się warkiem i bije na elicie;/ Prem+ pewnie jakis scrole avatar full silk;/ Fajnie Niech odrazu zrobi sobie Wiza z sun stafem , kupi reverse i niech ksuje wszystkie uniqe;]

Na 1-szym SS widać u dołu ekranu oWnage(2-gi char G-ma) z zerkiem;] Na 2-gim widać jak Gm pisze globale na prośbę innnych graczy!!!

c53935891ff621b2m.jpg b0107bf245582275m.jpg

farah.png

Opublikowano

śmiać mi się chce jak słyszę teksty niektórych osób z Fantasy osobiście uważam że ogarniacie ale bez przesady... a Inteligencja Miuosh'a mówi sama za siebie... tyle na ten temat do następnego FW a no i tak nawiasem mówiąc mamy może z 7 osób z 90lvlem ;] niedługo to zacznie się pk'owanie na tym serwie więc jaja są ostre :D hehehe pyk piona revo :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pomógł by mi ktoś, bo mam taki problem, że nie chce mi się włączyć gra. Włączam launchera, klikam start, pojawia się to okienko z obrazkiem ale to wszystko. Czekałem 20 minut ale gra się nie uruchomiła. W czym może być problem ?

Opublikowano

Co jest grane z tym że przez SMS 200 LO points kosztuje tyle samo co 300? I dlaczego 100 LO points tak bardzo podrożało? Kosztowały 6,15zł a teraz 11,07zł.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Na 300 LO są dwa kody do wpisania (1 za 23 zł)... przynajmniej ja tak to widzę. No a co do 100 LO to faktycznie byly za 6 a teraz 11, trochu lipa ;/

Opublikowano

Serwer już ON, możecie wchodzić do gry błąd został znaleziony i naprawiony.

True love survives all

Opublikowano

Dowiedziałem się, że zamknęliście kupowanie LO pointów przez sms bo jakiś pajac was podkablował. Ale słyszałem, że ma ponoć to wrócić. Jeżeli nie wróci to straciłem kase, bo niepotrzebnie doładowałem konto xD

Opublikowano

Mam pytanie, bo nie chce mi się przeszukiwać tych 14 stron z postami. Wilki(wolfy) można kupić za zwykłą kasę w grze, czy będzie trzeba kupować silki?

Opublikowano

Dlaczego kasujecie post z serwerem Paxa ? Co on wam zrobił ? powiedz mi to ? ja zrobię jeszcze raz posta i nie chce zeby został skasowany dziękuje,

Opublikowano

Dlaczego kasujecie post z serwerem Paxa ? Co on wam zrobił ? powiedz mi to ? ja zrobię jeszcze raz posta i nie chce zeby został skasowany dziękuje,

Przepraszam, ale co ten temat ma z tym wspólnego?

Opublikowano

Dlaczego dodaliscie te honor buffy z akademi.. Przeciez widzieliscie ze ludzie pisza tu i w grze na temat tego ze nie chca byscie tego dodawali... Teraz niektorzy albo wiekszosc bedzie robic multikonta i taxowac noob chary by wbic sobie pare honorow i wyjebac na szczyt listy po wszystkie buffy..

Opublikowano

podbitka, ja się cieszę, bo mam, ale czy to ma sens ... robic chary i je plvlować, tego nie ogarniecie, albo usunąć albo niech będą z pozwoleniem plvlowania sobie charów, bo zarzucą wam, że nic z tym nie robicie.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

może ktoś podać stronkę od zakupu silków przez sms ?

@edit, ok mam.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...