Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego dodaliscie te honor buffy z akademi.. Przeciez widzieliscie ze ludzie pisza tu i w grze na temat tego ze nie chca byscie tego dodawali... Teraz niektorzy albo wiekszosc bedzie robic multikonta i taxowac noob chary by wbic sobie pare honorow i wyjebac na szczyt listy po wszystkie buffy..

Noto sam też tak rób jakbyś nie wiedział na tym też się traci czas.

True love survives all

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moze ktos wrzucic sro_clienta mam blad podczas instalacji dzisiejszego patcha...

nvm

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

chcialem sie oficialnie pozegnac z reszta graczy ktora nie doswiadczyla rozdawania moich itemow + kasy :)

zycze wam powodzenia w alchemii ktorego mi brakowalo oraz opuszczenia jak najszybciej tego smiesznego servera

pelnego turasow i dzieci w przedziale 5-15 lat gdyby nie oni naprawde bylo by fajnie

tak ze ciao

Daddy

Opublikowano

Ja też opuszczam serwer z kumplami. Jak dla mnie - Beznadziejny, do tego oszustwo... Client zawirusowany...

Chao, możesz mnie wywalić z gildii oraz Malyna jak i Zozi.

Concrete.

Opublikowano

Serwer "schodzi na psy"

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Ehh i połowa serwera poszła ...

Serwer nawet nawet git po za SOX Drop, Item Drop i Alchemy Rate x1.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

ja sobie swietnie z +7 radzielem ale palac 6 itemow na +8 zrezygnowalem z gry

niewiem pewnie alchemia powyzej +8 jest zablokowana czy cos

moze jakis admin sie wypowie ? mimo to fajnie sie gralo 3 dni mi zajelo aby stac sie zajebistym

i najsilniejszym graczem na servie

@edit

masa polaczkow dostala moje itemy , grab peta , kangura i 2b golda

mysle ze beda szczesliwi teraz =d

Opublikowano

odeszły 3 osoby to są 4 chary bo daddy miał 2 chary. Więc nie wiem , czemu piszecie , że odeszło pół serwera..

I niby dlaczego , serwer schodzi na psy :) ?

Pozdrawiam i zapraszam ;)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Alchemia 2x=3 graczy z Revo, Straszak, Concrete i ktos jeszcze dzis popalil itemki, GL. x]

IsseU, na alchemie coraz więcej osób się skarżyło. Na hamachi mi nawet nie dali spokojnie skończyć robotę... (Non stop dyskusja o tej alchemii). Fakt jest faktem, że było bardzo bardzo trudno wbić. Teraz jest bardzo trudno :P.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

nom, bez premki i avka +6, weź jebnij x100, bo +255 nie będą mogli wbić. :)

rate ustala się NA POCZĄTKU, ale co ja tu będę mówił cokolwiek, wasza sprawa, gl.

odeszło sporo graczy, zauważysz to niebawem, zmniejszenie ratów nic nie da, to chyba oczywiste, jeden krok, ja sie nie wyjebałem pracując, czy płacąc, także mi to obojętne.

a co do servera, nie polecam w tej sytuacji, pewnie sun drop niedługo też dadzą x5, bo nie można dropnąć, hehe.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

No przejebane ze zmieniacie raty.. takiego czegos byc nie powinno i psuje to tylko rozgrywke. Uwazam tak samo jak IseeU ze raty ustala sie na poczatku i sie nie zmienia. Gold, alchemy.. ciekawe co nastepne. Doprowadzcie serwa do pozadku i ladu.

Uwazam ze pierwotne raty golda byly za duze, lecz teraz sa stanowczo za male, wyrownajcie i zbalansujecie je do ratow expa... Ten kto karawan nie robil, robic nie zacznie, ci co znaja sro ze starych czasow karawany beda robic, a ci nowi je poznaja.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Alchemy i drop rate są dobrze ustawione lecz jak widać nie każdemu to odpowiada ( Bo nie każdy ma szczęście albo nie potrafi je wykorzystać do końca ) To że Daddemu nie wyszło nie oznacza że wbicie na +9 jest nie możliwe może i jest trudne ale jak się tak szybko poddajecie to nie dziwne. Daddy rozumiem Cie że spaliło się Tobie ależ sam się zaskoczyłem jak ujrzałem tą magiczną liczbę "6" no cóż bywa i tak.

AceBoy moglbys naprawde przestac kasowac topici o Silkroad Online Last Dream, co z niego za moderator?

A co ma to wspólnego z tym serwerem?

True love survives all

Opublikowano

magiczna liczba 6 zostala przekroczona drugiego dnia tak samo jak i 7 ...

a przekroczenie liczy 8 jest wg mnie nie mozliwe wiec dlatego skonczylem grac

Opublikowano

magiczna liczba 6 zostala przekroczona drugiego dnia tak samo jak i 7 ...

a przekroczenie liczy 8 jest wg mnie nie mozliwe wiec dlatego skonczylem grac

Cóż jedni odchodzą, inni przychodzą. Z góry mówiliśmy, że alchemia będzie hard, aby plusy miały swoją wartość. Widać część osób nie rozumie na czym polega istnienie tego serva. Server nie jest "for fun"... Fun ma być z gry, a nie z lvlowania itd...

Większość serverów, które mają alchemię x1234324543 raz dwa upadają. Wbijesz +100 i co z tego? Jaki tutaj fun z tego, że masz takiego +, skoro reszta graczy ma to samo. Czasem troszę logiki proszę...

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Tak akurat to, że jest ten x1 alchemy mi nie przeszkadza bo grałem na Syndicate i tam nawet jak miało się na prawdę full nova set itp to w pvp i tak wyglądało jak by walczył 1lv z npc vs 1lv z npc. Nie robiło to żadnej różnicy, potem tylko liczyło się go więcej kasy wpakował w postać.

Ale co do ilości ludzi na serwie to mnie to rozbraja, jednak nie ma takiego kopa, a do tego wszyscy botują po prostu, a z tego co pamiętam boty miały być karane. Ale wiem, że tego nie zrobicie bo wtedy będzie 10 osób na serwerze.

Ciesze się jedynie, że gold, dropy i alchemia jest ładnie ułożona, tylko by ludzie grali, nie chce przez 3h grania widzieć 2 postacie które na dodatek stoją w mieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...