Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up^ ty już nie bądż taki święty.. Każdy będzie grał jak mu się podoba. Co z tego, że np. ja mam 3 konta online, przeszkadza Ci to? Alchemia to tylko alchemia, na pvp i tak wygra ten, który ma więcej szczęścia, albo wie jak się posługiwać daną postacią ;).

Magic.

/gif

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zero pomocy graczom, gm'y wyzywaja graczy nie polecam...

WTF ? o czym ty gadasz ;o hahah wracaj do paxa =.=

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Nie rozumiem. Żaden z GMów jak i asystentów nigdy nie wyzywał graczy. Gdy ktoś potrzebuje pomocy zawsze starają się pomóc.

Andreas_Iniesta_Signature_by_Recoobic.png
Opublikowano

Hahahahaah błagam cię, "zero pomocy graczom"

Otóż ja serwa bardzo polecam, pod względem klimatu, ludzi, pomocy gm'ów (raz nawet pomoc w doborze avka i ds'a, dość czasochłonne;D) i małą ilość ludzi typu pawel1989.

A tak btw. ;D

Naprawdę fajny serwer, ale do alchemi i gry ogólnie to o szczęście dla mnie tu ciężkO! ;<

Ostatnie:

sobrezeskunkiem2.jpg

dobrezeskunkiemd.jpg

14mxpnc.jpg
Opublikowano

żal w uj i tyle wam powiem :D ace... ace...ace :D "...

wyjebany w dupę" powiedz mi ile siedziałes na elite zeby te pliki rozkminic ??

:D i serwerek sobie postawic ??:D słyszałem ze moim koledzy z turcji rozwalili ci to i ovo :D moze chcesz pouzupełniać sobie baze danych u paxa?? <hahaha> zal w uj :D

Opublikowano

Tez pozwole sobie przytoczyc pare screnow.

takeo.png

sro2012010819540589.jpg

True love survives all

Opublikowano

:D i serwerek sobie postawic ?? :D słyszałem ze moim koledzy z turcji rozwalili ci to i ovo :D moze chcesz pouzupełniać sobie baze danych u paxa?? <hahaha> zal w uj :D

Taaa...więc tak: ja neguje server przez alchemie, ale co do twojej wypowiedzi-każdemu się może przytrafić, server się rozwinął, chyba ilość graczy w pierwszy dzień servera (a dokładnie "dwa pierwsze" dni, czyli pierwszy start i po 2 czy 3 dniach kolejny start) świadczy o tym, że server jest dobry, myślę, że na servie jest średnio 50 osób (~90 kont online-wiadomo jak jest...).

Także na pewno lepszy server niż takieś last drimy czy inne śmiecie typu atomixy, server jest na plikach vsro, ale czuć coś nowego.

chyba raczej GA(B33Ra pomijajac), bo GM mają chytba tylko Jurek, Rilee i Ace, który raczej nie pokazuje się, Jurek ogar, Rilee również.

i małą ilość ludzi typu pawel1989.

niestety, ale zbyt dużą.ogarniętych ludzi(nie pod względem gry) można policzyć na palcach 2 sprawnych rąk.
supremeLogo1.gif

Opublikowano

Watpie aby ktokolwiek z administracji powiedzial cos zlego na gracza. Nie wliczajac mnie tylko PED0 ma GA

True love survives all

Opublikowano

omg o czym ty gadasz, brak slow.

:D i serwerek sobie postawic ?? :D słyszałem ze moim koledzy z turcji rozwalili ci to i ovo :D moze chcesz pouzupełniać sobie baze danych u paxa?? <hahaha> zal w uj :D

obosze

Tez pozwole sobie przytoczyc pare screnow.

takeo.png

sro2012010819540589.jpg

a mnie jak zwykle nie widac....

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

Spoko server I PED0 Spoko ziom:>

Najlepszy z priwów na których gralem a bylo hm pare;P

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Siema, można zapodać skanik clienta? bo wasz serwer skłonił mnie do powrotu do silka :]

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Mam taka drobną aczkolwiek bardzo ważną sugestie.

Gdyż za dawnych czasów Dgr 9 sro ludzie pod pvp wybierali buildy z force, teraz gdy u npc możemy kupić "Purification Pill" force stało się bezużyteczne i bardzo nad tym ubolewam, równie dobrze można całkowicie usunąć Force ze strony skilli.

CD debuffów wynosi 20 sekund (tych istotnych debuffów), cd Purufication Pill wynosi tyle co u CHN potek, więc gdzie tu sprawiedliwość?

Usuńcie je z npc, lub zmieńcie cd na około minutę...

Butterfly ;d

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Niedługo ferie zimowe,i mam plan zacząć grać na serwerze,i teraz mam pytanie do graczy.

Jaki bulid polecacie pod PVP ale zarówno żeby był dobry też na PVE ?

random.jpg

Opublikowano

Mam jeszcze taką drobną sugestię odnośnie questa na dopisek i blue zerka, nie mam zielonego pojęcia co zrobić muszę. Proszę o jakieś opisanie tego questa.

Tak samo mapka spawnu z uniq, tych które sami dodaliście, dajcie lub udostępnijcie. :)

@Down Dzięki^^ lecz bardziej liczyłem na kropki, wyznaczone miejsca gdzie jest. ;)

@2Down Również dzięki, chodziło mi o to aby nie tylko mi w tym queście pomóc, gdyż wiele osób się pyta "o co w nim chodzi". :P

@3Down I także tobie Thx. :D

14mxpnc.jpg
Opublikowano

moge Ci tego q z głowy napisać, tyle co wiem. Może pomoze Ci cos.

Rahid 1, Idziesz pogadać do Wind Town

Rahid 2, Zbierasz 100 śmieci z rockow.

Rahid 3, Chyba idziesz pogadac z Hunterem, w HT

Rahid 4, Zabijasz Gigi Rocky, wypadają Essense, zbierz ich koło 20. Potem odpalasz na wzgórzach w RM. "Następnie użyj Essense, by otrzymać 7 traw. Musisz je uzyskać z każdego z siedmiu szczytów w tej kolejności: The Brain Peak (Red), The Eye Peak (Orange), The Heart Peak (Yellow), The Wing Peak (Green), The Claw Peak (Blue), The Beak Peak (Indigo), The Tail Peak (Violet). Następnie wróć do mnie."

Rahid 5, Sam tu jestem i chyba bije się tutaj demona ;) Jak dojdziesz do tego miejsca daj znać! Ubijemy razem.

Powodzenia :)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

moge Ci tego q z głowy napisać, tyle co wiem. Może pomoze Ci cos.

Rahid 1, Idziesz pogadać do Wind Town

Rahid 2, Zbierasz 100 śmieci z rockow.

Rahid 3, Chyba idziesz pogadac z Hunterem, w HT

Rahid 4, Zabijasz Gigi Rocky, wypadają Essense, zbierz ich koło 20. Potem odpalasz na wzgórzach w RM. "Następnie użyj Essense, by otrzymać 7 traw. Musisz je uzyskać z każdego z siedmiu szczytów w tej kolejności: The Brain Peak (Red), The Eye Peak (Orange), The Heart Peak (Yellow), The Wing Peak (Green), The Claw Peak (Blue), The Beak Peak (Indigo), The Tail Peak (Violet). Następnie wróć do mnie."

Rahid 5, Sam tu jestem i chyba bije się tutaj demona ;) Jak dojdziesz do tego miejsca daj znać! Ubijemy razem.

Powodzenia :)

na rahid 5 sie bije gianty, na rahid 4 trzeba isc do Slave Shiffle i znim pogadac ( w beak peak )

na rahid 6 jest demon.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

A na rahid 7 masz corporala czy jak się to pisze :D

sro2012011221183771.jpg

A tak się bawi Szlachta :P

Uploaded with ImageShack.us

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

gz ! ładnie wyglądają te behemotki "greeting" :)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...