Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale z dnia na dzień raczej tego nie odnowia :) I niechce mi sie czekać, wole grać gdzie indziej a jak odnowią to zawsze można wrócić

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro to koniec LyssaOnline, a większość chiała by pograć to:

Polecam cap 120 FunSro, sporo Polaków tam gra Gildia Black4Ever 36/50 Zapraszam do tematu http://www.mpcforum.pl/topic/665253-srofun/

A Sh4ke skoro to koniec, to może zamknąć temat by nie było więcej spamu?

Choć lepiej zaczekać przynajmniej na odpowiedz któregoś z GM Servera. Co do 100% pewności tych info.

mylove.gif

Opublikowano

http://91.121.8.13/ - nowy server na starym IP lyssy: AverageSRO

Śmierdzi mi to na kilometr.

W ogóle ta sprawa z DDOS'ami serwerów jest śmieszna. Jakby nie patrzeć, żeby zrobić DDOS, trzeba mieć wiedzę i "trochę" komputerów-zombie, albo jeden konkretny ze sporym łączem. Nie wierzę, że bawią się w to dzieciaki grające w silka.

Ale cóż... lepiej postawić serwer na parę miesięcy, przekonać do siebie ludzi a później wciskać kit o DDOS'ach i ni z gruchy ni z pietruchy wyłączać serwer... aż w końcu zgarnąć kasę i "zniknąć".

Opublikowano

Przypomniala mi sie historia z ECSRO. Btw to byl PRYWATNY serwer silka wiec mogli z nim zrobic co chcieli, widocznie uzbierali potrzebna im sume na wakacje i pojechali w cieple kraje a teraz Ci ktorzy wysylali im kase pewnie placza. HA HA HA

Opublikowano

Śmierdzi mi to na kilometr.

W ogóle ta sprawa z DDOS'ami serwerów jest śmieszna. Jakby nie patrzeć, żeby zrobić DDOS, trzeba mieć wiedzę i "trochę" komputerów-zombie, albo jeden konkretny ze sporym łączem. Nie wierzę, że bawią się w to dzieciaki grające w silka.

Ale cóż... lepiej postawić serwer na parę miesięcy, przekonać do siebie ludzi a później wciskać kit o DDOS'ach i ni z gruchy ni z pietruchy wyłączać serwer... aż w końcu zgarnąć kasę i "zniknąć".

Jest też coś takiego jak konkurencja :)

Opublikowano

ehh admini servera zachowali się jak banda dzieciaków, jak server chodził i były wpływy to postowali jak szaleni, a jak server off to pocałujcie się gdzieś, zero wyjaśnień, na odwal coś na epvp napisali a tu ani słowa ;/

Sorry ale mi to wygląda na ustawkę, dzieciakom znudziło się hostowanie servera to sobie wymyślili ataki ddos, kaski się nachapali to reszta ich nie interesuje, a Aceboy to prawie codziennie jest na forum a nawet nie łaska zajrzeć do swojego topica.

Opublikowano

@UP

Czemu jak banda dzieciaków? A za to gracze jeżeli server był ON jarali się nim i mówili że the best a Jak OFF to że najgorszy i że pewnie padł. Ja tam grałem na Lyssie i wiem że team był ogarnięty nie były to dzieciaczki jak to mówisz. Nie pomyslałeś że może naprawde mieli problemy? Przecież jeżeli były wpływy oni też na tym zarabiali i nie chcieli by go zamykać.

Moderatorowi radze zamknąć ten temat zanim zacznie się spam "ADMINI BANDA DZIECIAKÓW" , "GDZIE MOJE PIENIĄDZE"

TIOiE.jpg

Opublikowano

Dobra zamykam to , bo jest to żałosny spam , najlepiej podsumował rofdzio__ nic dodać nic ująć . Jeżeli coś się zmieni AceBoy to otworzy , napisze jakieś info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...