Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Idealnie było gdy serwer powstał, nowości, dużo graczy, każdy chciał spróbowac . Teraz nic się tam nie dzieje, taka szczera prawda, a liczba graczy spadła znacząco .

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Chcialbym aby byl server only china. Mmm ale to by bylo piekne. Pvp wyrownane i ciekawe. Zadnych ksujacych wizzow na unikatach. W ogole fun. Euro troche rujnuje ta gre.Dla przykladu. Byla Forteca. Gildia full euro Rape 'n run vs RED full china (mowie tak w przyblizeniu bo bylo tak wiekszosc) no i euro wygralo. Nie ma co sie oszukiwac. China nie ma szans. Nawet gdyby to chcialbym aby zrobili wipe servera i gra od nowa. Bez magic popa, bez euro, alchemia x1. No nie mowcie ze byloby nudno. A cap zostawic na 90.

Cap 90 ma cos w sobie co mnie przyciagnelo pamietam na isro jak to bylo. Te pvp przed DW/SM bylo super, job wary no i FW. Na tym capie sie poprostu wiecej dzialo.

Ta Forteca to była wasza osobista, potężna porażka, nie oszukujmy się otworzono wam bramę, wszedliście przed nami a mimo to przegraliście.

I to nie jest tak, że China nie ma szans, bo na tej fortecy set +5 i broń +7/8 to był standard tutaj chodziło o zgranie, którego nie oszukujmy się wam brakowało, potem to były pojedyncze ataki niektórych gildiowiczów.

Server jest bardzo dobry, nie ma lagów, gra się świetnie, a CAP 100 będzie można na nim wprowadzić, ale jeszcze nie teraz.

A to, że ktos mówi iż jest nuda, to się myli. Palenie lub rozdawanie itemow to slaby sposób na konczenie gry na tym serverze, brakuje rozrywki niby, a karki chodzimy prawie codziennie tylko jakoś się thiefy nie pojawiają.

Opublikowano

Wprowadzenie prędko capu 100 albo otworzenie drugiego serva z capem 100, i tak nie ma więcej niz 70 osob teraz, wiec co to za problem podzielic servery, kto tam teraz przyjdzie jak usuneli suny z popa, a tylko tam mozna bylo je wylosowac, troche konsekwencji-albo dajecie, albo nie, co to event magic pop był ? albo dodajecie nowy cap i usuwacie popa, albo go po prostu zostawcie.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Płaczecie i nic wiecej, nie mam suna ba nie mam nawet mona w item part i nie płaczę mam szanse z każdym:P no prawie;] na pvp mój set pozostawia wiele do życzenia;/ a jednak gram byłem gotów grać o suna ale jak nie ma to spoko;D jest fun bo się gra nie ważne czy china czy eu, china będą mocne jak będziecie mieli parę charów do resania jakieś buffy etc. ;] i ogar, a co do Joba to chyba nie chcecie aby wam dawać kordy;/ gdzie jest trade special prawie codziennie trochę polotu i gramy;]

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Ace jak możesz to byś zajrzał na forum servera i przejrzał PM-y.

Próbuje się jakoś skontaktować z Tobą ale widzę, że to graniczy z cudem ;/

Opublikowano

UP, może to jest admin z eSro xD

POLECAM SERVER GORACO WLASNIE IDE SPECILA :D CZEKAMY:P

Opublikowano

Ace jest zajęty , uczy sie , ma mature więc dlatego nie ma go tak często ;). Ale na pewno , jak znajdzie czas to odpisze ;)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Cześć. Mam problem z logowaniem się na serwer(możliwe , że jestem po prostu idiotą 8S ). Kiedy wpisuje passy i daje connect to wyskakuje mi jakiś obrazek, a na nim są tylko dwie kreski i ja to mam niby przepisać . O co chodzi?? PROSZĘ o pomoc.

@EDIT O wbiło. Wcześniej jak klikałem enter to dostawałem DC .

Opublikowano

jak on tak se leci to nie bedzie tam w ogole nikt gral

lawl to niby gra i server jest ważniejsza niż matura ? mother of god

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Witam szukam gildi nick Zuma

Cięzko trafić tam w guild.

Masz RED, Rape fun (coś takiego)

I więcej nie znam.

Stań sobie w ht przy depo i spamuj, ale troszkę się popsuła gra i jakoś mam lekką niechęć.

Opublikowano

Witam juz mnie nudza te prywatne servy 1dzien on i closed na 4ever

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

@UP

A co to ma wspólnego z Lyssa ??

Ten serwer stoi już dosyć długo. Ale mało kto na nim gra bo ... nie ma po co (nuda ... nuda ... nuda).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Jaka nuda

Offerujemy free taxi i plvl pm w grze Vallenrod, HadeukeN_ czy kto kolwiek z Rape

AVE

Opublikowano

UP nie stać, cię nawet na tyle ~.~

Myślałem, że w takim zdaniu nie można popełnić błędu, jednak niektórzy potrafią. x]

Co do zmiany gmów, Ace i Juras byli przykładem odpowiednich osób na odpowiednim stanowisku, nie licząc kilku błędów.

I kto ma tam grać, to już gra, raczej nie będzie przełomu i liczba graczy nie wzrośnie.

supremeLogo1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...