Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer świetna rzecz, nie grałem na lepszym. Takie ZSZC tylko, że mało osób, zero crashów i bugów. Polecam! :) Dużo eventów, co jest wielkim plusem. Tylko jak na razie mało ludzi, ale mam nadzieję, że to się zmieni w jak najkrótszym czasie.

Opublikowano

@up niestawial bym na to ze zacznie wiecej osob grac poniewaz ten server mial juz swoje 5 min gralo ok 60-80 graczy reszta lutki co dawalo bodajze ok 200 graczy , jak ludzie zaczeli odchodzic to zostala aktualnie ta garstka co teraz gra , ja juz skonczylem ale gralem i tym ktorzy lubia grac solo i malo ludzi na serverze to polecam bo server swietny lecz jak kazdy podupada bo malo ludzi gra

Opublikowano

ostatnio oscyluje w okolicach 100, jak odchodziliśmy z servera bylo 20 kilka w polotach do 40

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

@refresh

zapraszam na server

There are acually

146

Players online!

jak za starych dobrych czasów ;)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

patrze na strone 161 osob mysle pobiore gadam z kumplem a ten mowi ze wbil 2h wczesniej i same boty ganiaja po miescie typu nuker01,02 itp jesli ktos gra to niech napisze ile jest osob naprawde 40-60 ? bo stawiam ze jesli mbot legal to pełno GF bedzie

Opublikowano

A którego clienta ściągałeś?

Sprawdziłem, normalnie się zalogowałem. Możliwe, że coś w tamtym momencie było coś robione przy servie ;).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

up chyba ty jesteś legendą w co wątpię. Server aktywny b. dużo nowych osób gildii :O oby tak dalej;>

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

witam mam problem podczas upade na 20% avatar hallowe mam silkroad.exe co zrobić ? dodam ze pobierałem całego silka + 2x media i to samo mam

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Myślałem aby wrócić na server ale powiedzcie mi opłaca się czy już nie za bardzo ?

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

witam mam problem podczas upade na 20% avatar hallowe mam silkroad.exe co zrobić ? dodam ze pobierałem całego silka + 2x media i to samo mam

Z jakiego linka to ściągałeś?

Edit

GloriusLand - cap teraz jest 100lvl tak więc 10dg weszło w życie :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@Up

No to świetnie a powiedz mi jeszcze To prawda co wypisują nie którzy ? o tych goldfarmach czy dzieci coś ubzdurały sobie do głowy

Z góry jeszcze raz dzięki

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

oczywiscie, ze to prawda. Na Lyssa gralem od pierwszego dnia, przestalem dlaczego? bo weszla gf mania. SERVER NUDA!!!

Opublikowano

Nie wiem czy ja mam tylko taki problem. Ale czasami, zdarza się mi to coraz częściej silk sam się wyłącza. Później jak chcę się zalogować na postać i dochodzi do załadowania gry jest to samo, samoistny crash. Nie wiem co robić.

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

Szczerze to już nie pamiętam. Przykładowym takim miejscem jest TP w janganie, podchodzę postacią i crash.

@Edit

To był torrent z oficjalnej strony Lyssa.

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...