Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na hellroad alchemia jest 1x i sa bronie +9 bez adventów, alchemia x2 pogrzebie server, tylko niech ludzie nazbieraja elkow.

teraz wyglada to tak, kto ma wiecej botow i elkow ten ma wiekszy plus, +7 mogl wbic nawet legit, teraz z 2x ....

supremeLogo1.gif

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pamiętam serwer był w wersji Closed Beta,to wszyscy pisaliście '' nie mogę się doczekać,zajebisty serwer itp ''

co to za fun wbić w alchemi coś 100 + na ratach x1000,według mnie satysfakcja że wbiłeś coś 8+ na ratach 1x to jest coś.

random.jpg

Opublikowano

Raty ustala sie NA POCZATKU, wbilismy +7 na ratach 1x, a ci sobie podniesli alchemie na 2x, nie polecam tego servera i zeby komus sie nie zachcialo grac w popa, bo zrobia was w chuja i podniosa tez raty, kwestia czasu i spamu polaczkow...no cóż, albo rządzą osoby zdeterminowane albo server pada, także ... :))

supremeLogo1.gif

Opublikowano

no to jest gowniane strasznie

raty sie ustawia na poczatku

tak samo bylo z silkami

potrzebowali kase to silki polecialy dwukrotnie w dol

a teraz normalne ceny poprostu pomylka nie server

Opublikowano

Daa ktos dobra strone do clienta tego serwera !?

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

Ja was ludzie w ogóle nie rozumie ino narzekacie i narzekacie ni jak nie da się wam dogodzić bo jak nie to to zaś to...

Jesteście żałośni

Grałem na wielu serverach i jak dotej pory ten najbardziej mi odpowiada więc nie rozumie co wam nie pasuje...

Server polecam otco

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

jak kolega wyzej gralem na 10 serverach wczesniej na zadnym niezostalem dluzej niz jakies 2 dni . ten jest zajebity niby alchemia x2 ale i tak ciezko wbic +6 wbilem moze 2x a +7 tylko raz wiec niepiszcie ze all beda miec +10 itemy jak dla mnie super oby tak dalej , co do rate golda jest w sam raz z tego co pamietam mialo to byc jak ecsro a tam zawsze byly job wary itp tutaj jeszcze ich nie ma ale mysle ze kiedys sie to rozwinie. sory za błedy

Opublikowano

@up

Jak dla mnie to tak

Ale to tylko i wyłącznie twój wybór

Opublikowano

Również polecam serwer.

Raty ustala sie NA POCZATKU, wbilismy +7 na ratach 1x, a ci sobie podniesli alchemie na 2x, nie polecam tego servera i zeby komus sie nie zachcialo grac w popa, bo zrobia was w chuja i podniosa tez raty, kwestia czasu i spamu polaczkow...no cóż, albo rządzą osoby zdeterminowane albo server pada, także ... :))

a co Ty teraz robisz ? Zjarałeś sworda z +8 na +9 i zakończyłeś swą przygodę? Powodzenia..

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

NIe bede robil nowego tematu

ale napiszczie jak wlaczyc 2 konta na jednym kompie bo przez loadera jakis blad albo mam zle ustawiony;/

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

@up, masz źle ustawiony.

Opublikowano

Również polecam serwer.

a co Ty teraz robisz ? Zjarałeś sworda z +8 na +9 i zakończyłeś swą przygodę? Powodzenia..

Pomyliłeś osoby synek. x]

Anyway nadal twierdzę, że server to gowno przez alchemie, w +7/10 juz kazdy lata i nie, nie gram tam, wiem co sie dzieje. :)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

serwer ujdzie, ale jedyne co zle zrobiliscie to zgoda na bota, cap 90, rate w miare latwo sie wbija lvl i wgl. Po co bot? jeden pusci bota i niech mu dropi elki soxy taby i wgl inny nie pusci bo nie moze pc ciagle czy cos, a inny lata 24/7 nadropi po 1000 elkow i bah da łej po tygodniu grania bd nie pokonany nawet jak zrobi wizzarda, bo z taka iloscia elko bd przez caly dzien wbijal itemy az wkoncu wejdzie wszystko na +7 z seta, nie mowie juz o broni. Moim zdaniem bot tutaj powinien byc zakazany, albo zrobic taka instalke jak dwo ma i po bocie. Serwer oceniam na dobry bo jest fun i wgl. Ale przez bota cala zabawa psu w dupe, takie jest moje zdanie wszystko elegancyk poza botem. I niech nikt nie mowi mi ze nie ma czasu na granie itp bo wbicie tam 90lvl zajmie 2 dni nawet mniej. Pozdrawiam Zodi.

@Edit

co do alchemi i magic popa fail, nie potrzebnie zwiekszaliscie raty, spoko chcecie zarobic chcecie zeby kupowali silki z mysla ze dropna suna. chcecie miec wiecej osob? zrobcie rowne szanse dla kazdego. ten priv przypomina mi isro, kto wyda wiecej kasy ten bd lepszy jakby na to nie patrzac.

serwer i tak sie juz rozni od innych bo jako jedyny ma cap 90 i jest stabilny. Rozumiemy ze musicie go z czegos utrzymac i wgl, ale nie odrazu rzym zbudowano, zrobcie cos innego od wszystkich zrobicie rozne szanse kazdemy graczowi a nie tylko tym kto ma wiecej kasy albo pc 24/7.Daddy po 3 dniach byl niepokonany, jak? puscil mbota na 2 chary i rano wbijal itemy, wrocil z sql wbijal itemy bo nie mial co z elkami robic, to jest bez sensu jaki z tego fun jak jeden wstanie rano i wbije sobie seta na +x a inny pogra sobie w czasie wolnym i wbije +0 bo m usie spali na 4 i nie bd mial elkow. Jak dlamnie serwer godny uwagi jakby mu zrobic rowne szanse dla kazdego.

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

@up

A wiesz jak trudno takich boterów wyłapać wiesz ile z tym roboty ? Sądzę że mają ważniejsze zadania niż chodzenie po spocie i szukanie botów...

Opublikowano

no tak pomyliłem, tylko ja dalej gram, a Ty dalej płaczesz...

ps. Jesteś koks, wbij na +15...

Opublikowano

ale ja nie mowie zeby chodzili i szukali botow... pryzklad na dwo ktos chodzi i szuka bota? serwer stoi na tych samych plikach a mimo to zadne bot tam nie dzialal i nie dziala na chwile obecna, przez chwile dzialal kd ale z tego co mi wiadomo juz nie dziala i predko nie zadziala.

@Edit

@up

daj mi elkow to predzej czy pozniej wejdzie jakis item na 10

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

no tak pomyliłem, tylko ja dalej gram, a Ty dalej płaczesz...

ps. Jesteś koks, wbij na +15...

wbiłem +7 jak byly raty x1 i +7 miało z 5 osób, to mi wystarczy, dziękuę. x]

supremeLogo1.gif

Opublikowano

a co ja to caritas jestem ? :)

@up: sam bym wolał x1, no ale jak już doszło do zmiany to trzeba kontynułować grę, a nie uciekać...

Opublikowano

@gepard

Rate popa nie zostały zmienione, a raty alchemi są tylko 2x przy wbijaniu od +1 do +4. Później od +5 do +8 jest 1.5x, a od +9 zostało 1x.

Andreas_Iniesta_Signature_by_Recoobic.png
Opublikowano

a co ja to caritas jestem ? :)

@up: sam bym wolał x1, no ale jak już doszło do zmiany to trzeba kontynułować grę, a nie uciekać...

"trzeba"? takich serverów jest na pęczki, co jest plusem, bo każdy znajdzie coś, co go interesuje, mnie nie jara gra wśród polaczków, którzy nie potrafią wbić +7 bez powiększonej alchemii.ile ludzi z serva ma +7 weapki? 70%? reszta ma wyżej i czyjeś gf'y maja +5. x]

Co do serva podbije post geparda, dla mnie był ok, do czasu.i jeszcze co do ilości ludzi na servie, zróbcie limit na 1 konto na 2dni i sprawdzcie ile jest ich naprawdę, przecież zależy wam na PRAWDZIWYCH graczach... x]]]]]]]

supremeLogo1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...