Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czepiasz się słów... To nie ma sunów ale są soxy i biliony golda... Taki bot przez tydzien ciągłego bocenia wydropi z 300 elków i z 2b kasy... Jeżeli nie więcej

Więcej, ale jeżeli wejdzie tutaj cap 100, ludzie zaczną botować na 1 lub 2 charach, nie będzie gfów, bo do cave bot będzie mial problem dojść z kiepskim setem. Suny z popa, ogólnie suny-z popa,dropa, są kiepskim pomysłem, IMO sosy i somy są wystarczające, po prostu suny na privach to kiepski pomysł, jeżeli nie ma FGW, bo szanse mają tylko ci, którzy wpakują X silków, albo ci, którzy wydropią, ale na to raczej znikome szanse. :)

supremeLogo1.gif

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o to aby bug ze sleepem od warlocka został jak najszybciej naprawiony. Jeżeli nie wiecie co jest problemem to już piszę.

Otóż prawidłowo działający sleep powinien być przerywany gdy ktoś nas zaatakuje bądź rzuci jakikolwiek czar, tutaj tego niema, warlock może nas atakować ile wejdzie mu przez ten czas, a my nic nie możemy zrobić, bez sensu. :)

Dlatego proszę o jak najszybsze naprawienie.

@UP

Mało grasz tak więc mało wiesz o serwie, nikt nie ma seta sun, nie wiem czy ktokolwiek ma parta z D9 sun, może i tak ale jednego MAX.

"Bez bota nie będzie koxów" Hahahaha. Ja osobiście pierwszą postacią ręcznie w party wbiłem 90lvl i później FF, z drugą było inaczej. Farmienie nupka botem, a lvl ręcznie. kdBot z tego co wiem soxów nie podnosi, może jakiś mi dropł, ale o tym nie wiem i się nie dowiem, ale wiem jedno, że na Lyssa nie podniosłem ani jednego z nich.

Ale jestem jak najbardziej "ZA" aby bot był nielegalny, gdyż z ludzi online 70% jest afk na spocie.

Jeśli to nie jest jakiś specjalny bug na lyssie to napewno bd bug dotyczący nie tylko sleepa ale sleepa + trapa. Więc jak ktoś na pvp wrzuci nam trapa a zaraz potem sleep to sleep zostaje zbugowany i nie przerwany podczas ataku. Znany bug, na dużej ilości pvp servów, karany banem.

Opublikowano

Dioxu ryszałeś nad pillami? To teraz płacz, bo tego nie usuną, z racji iż nie jest to bug, przeczytaj opis skilla...od tego są pille, cwaniaczku, zresztą z tego co widze, to kmiot jesteś, z nikim chyba jeszcze nie wygrałes, nie licząc jakiś pionków. ;)

Jak nauczysz się pisać dopiero wtedy zacznij udzielać się na forum. "Ryczałem"? Dałem co najwyżej znak aby cd pilli utrzymał balans do cd debuffów.

Poza tym to ty piszesz jak najbardziej bez sensu i bez żadnej wiedzy umieszczasz tu swoje głupie posty. Lepiej wyjdź na świeże powietrze, bo widzę że mózg ci się lansuje przy twoich problemach wirtualnych i zaczynasz sobie z nimi nie radzić. A wynika to z tego że nie masz życia w realu.

Co do mojego pvp, nie mam SUNa, ani SOMa, a i tak kładę tych co mają tego rodzaju itemy.

Sajonara pejsie.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Jak nauczysz się pisać dopiero wtedy zacznij udzielać się na forum. "Ryczałem"? Dałem co najwyżej znak aby cd pilli utrzymał balans do cd debuffów.

Po za tym to ty piszesz jak najbardziej bez sensu i bez żadnej wiedzy umieszczasz tu swoje głupie posty. Lepiej wyjdź na świeże powietrze, bo widzę że mózg ci się lansuje przy twoich problemach wirtualnych i zaczynasz sobie z nimi nie radzić. A wynika to z tego że nie masz życia w realu.

Co do mojego pvp, nie mam SUNa, ani SOMa, a i tak kładę tych co mają tego rodzaju itemy.

Sajonara pejsie.

Tak, widzialem twoje pvp, na początku było o pillach, później o tym, że ludzie mają sety +7/9.Ty chcesz mnie uczyć pisać ? "poza tym" piszę się w ten sposób, koleżko. ;)

Jeśli to nie jest jakiś specjalny bug na lyssie to napewno bd bug dotyczący nie tylko sleepa ale sleepa + trapa. Więc jak ktoś na pvp wrzuci nam trapa a zaraz potem sleep to sleep zostaje zbugowany i nie przerwany podczas ataku. Znany bug, na dużej ilości pvp servów, karany banem.

Tak sie składa, że ten "bug" występuje na isro,csro oraz na ksro, także zapewne jest to bug. ;)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

To, że zrobicie parę unik eventów nie urozmaici gry, wręcz przeciwnie staje się to monotonne .

Opublikowano

Dlatego też, 1~2 gmów dojdzie i będziemy razem z nimi obmyślać nowe eventy. Bardziej kreatywniejsze. Sam wiem, że unique eventy są nudne ;p.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Zamiast "wymyślania" popracujcie nad capem 100, jest o wiele bardziej opcjonalny i mniej jednostajny .

Opublikowano

Tak, nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Eventy? Nie! Zazwyczaj na nowych serwerach gdzie administracji zależy na dobrym jego powodzeniu się jest dodawanych wiele nowych rzeczy, a tu ciągle to samo. Bardzo dawno obiecywane było to że zostaną dodane najnowsze pety, nowe avki. Jangan Cave załóżmy 2 pierwsze poziomy również urozmaiciły by rozgrywkę.

Zastanówcie się nad tym, lecz szybko.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

@AceBoy Radziłbym Ci przeczytanie regulaminu forum. ;p

"IV. Uwagi końcowe.

7. Jesli ktos z moderatorów stawia prywatny serwer, który nie jest serwerem mpc, traci range na własny wniosek."

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Zgadzam się w 100% z DonKochotem to by rozbujało server nie było by takiej stagnacji jaka zaczyna się wkradać.

Opublikowano

@AceBoy Radziłbym Ci przeczytanie regulaminu forum. ;p

"IV. Uwagi końcowe.

7. Jesli ktos z moderatorów stawia prywatny serwer, który nie jest serwerem mpc, traci range na własny wniosek."

Cain, akurat to się tyczy modów metina :). Info z az nie ma sensu wyrzucać :).

Co do nowości, zaproponujcie co byście chcieli widzieć :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Albo będzie przełom, albo server podzielo losy innych upadłych serverów. W ciągu tygodnia odeszła większa połowa servera.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Gadacie nudy nudy , dajcie jakieś propozycje a nie.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

jak się ma z kim grać to nudów nie będzie. Revolution też już dziękuje za wspólną grę. Powodzenia.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Panowie, dajcie pewne sugestie cóż byście chcieli, a nie "mówicie", że nuda. Skąd mamy wiedzieć jakie gracze mają preferencje? Wprowadzić all się da, tylko część pomysłów może się nie podobać, zatem czekamy, cóż chcecie. Daliśmy też gmów, żeby team był bardziej aktywny, bo wiadomo, część ma czas a część nie. Nie da się zrobić tak, aby każdy był online...

Polska mentalność, twierdzić nuda nuda, a powiedzieć jakiś pomysł lub coś to nie da się -.-. Ehhh...

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@Up

He,szczęście ? Kto zrobi większy przelew będzie miał większą szanse, lecz to i tak pieniądze w błoto .

@Ace

Chyba zadaniem game masterów jest również zaskakiwanie graczy czymś nowym, czyż nie ? Mamy mówić co chcemy, a to przecież wasz serwer .

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, polecam :)

takie pytanko, czemu jak biore questa, to nic przy nim nie pisze? tylko "ok" i jak wezme questa do dopiero w quest menu pisze co robić.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...