Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Eventy? Nie! Zazwyczaj na nowych serwerach gdzie administracji zależy na dobrym jego powodzeniu się jest dodawanych wiele nowych rzeczy, a tu ciągle to samo. Bardzo dawno obiecywane było to że zostaną dodane najnowsze pety, nowe avki. Jangan Cave załóżmy 2 pierwsze poziomy również urozmaiciły by rozgrywkę.

Zastanówcie się nad tym, lecz szybko.

Czytajcie posty dokładniej. Albo przynajmniej napiszcie co o tym sądzicie i czy jest w ogóle możliwe dodanie czegoś takiego.

Na wprowadzenie capu 100 jest jeszcze za wcześnie, stanowczo za wcześnie. Lecz gdy już będziecie chcieli go dodać moją taka drobną sugestią jest usunięcie "Magic POP", gdyż jak dla mnie jest to największa zmora serwa. (1 karta - SUN.... no comment) / (4 karta - SUN, 7 karta - SUN) .............

Inny pomysł to: Forteca Jangan we wtorki, oraz Forteca Bandytów w czwartki.

14mxpnc.jpg
  • Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do wprowadzenia capu 100, zapewne byłoby to samo czyli wbije każdy max lvl i znów powie, że jest nudno, także jestem za wprowadzeniem, ale napewno nie teraz.

Usunięcie Magic Pop jak najbardziej popieram, każdy gracz powinien sam potrafić zrobić sobie itemki.

Fotece powinny być co tydzień, ale dobrze gdyby były wszystkie. Powinno zwiększyć to zainteresowanie ludzi, którzy mieliby z tego większą zabawe.

A dla jeszcze większego urozmaicenia gry powinno sie dodac bronie 90 lvl, nie mowie tutaj o sox itemach, ale zwykle do wygrania np na jakims evencie, czy do wydropienia z moobow 90 lvl, wybaczcie ale bronie 10d sa po prostu cudowne ;]

Co tydzień także powinny być organizowane pvp eventy, które urozmaicą rozgrywkę. Natomiast na tygodniu wszelakie job eventy, unique eventy, pandora boxy etc.

A dla wlasnej rozrywgki zawsze mozna zrobic jakiegos GW.

Opublikowano

BTW Ace jak byście mieli dodawać cap 100 to wszystkie dane serva postacie konta wszystko kasujecie? czy może być kontynuacja bo słyszałem od pewnej osoby ,że jak wprowadzicie cap 100 to wszystko od nowa ... ??

Pomogłem? daj +!!

Opublikowano

cap 100 by sie przydał, umieszczenie broni 10dg doda troche więcej zabawy, ale i tak jest fajnie.

@Up`y

Po co mieli by resetować? to tylko przesunięcie granicy lvl.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Wole się upewnić bo doszły mnie słuchy ,że jak dodadzą cap 100 to bedzie na nowym Dedyku

Pomogłem? daj +!!

Opublikowano

Wam tez wyskakuje teraz C7?? nie moge wbic juz od godziny

BTW. ludzie odchodza z serwa bo albo im sie nudzi, albo pala itemki...

zrobia sobie kox itemy na +9 chca +10 i sie pali, zaczynaja plakac i odchodza, niektorych odrzuca tez to ze tyle osob lata z sunami z magic popa,

popieram zdanie tych, ktorzy uwazaja ze magic pop powinien byc usuniety

Opublikowano
Warning: odbc_connect() [function.odbc-connect]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][shared Memory]SQL Server does not exist or access denied., SQL state 08001 in SQLConnect in C:\wamp\www\index.php on line 61

Can't connect the MSSQL server.

uu., a co do capu 100, nie polecam, najlepiej gdyby nie było Europy.. china 90 - 100% rozrywki, wkurzające te chary euro, a jeżeli mielibyście już wprowadzać cap 100, to tak jak kolega wyżej, na nowym serwerze, przecież przyszliśmy na serwer dla capu 90, a teraz nagle cap 100?..

Pozdrawiam.

Opublikowano

Przed chwilką nie działało, bo firma hostingowa zrestartowała dedyka i dlatego :P.

Dziś avatary w pełni dodane będą :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Znowu nie działa :P

Strona internetowa też.

Już wszystko działa.

1367303118-U250803.png

Opublikowano

SOXy usuniete z magic popa! No brawo tylko co z tego jeżeli i tak juz z 15 osob (jak nie wiecej) ma suny +10?

Ja bym na waszym miejscu postawił server od nowa i na kontach dać tyle silków ile było kupionych tylko bez popa z alchemia x1... Jak to nie możliwe to może drugi server już z capem 100

Opublikowano

Chcialbym aby byl server only china. Mmm ale to by bylo piekne. Pvp wyrownane i ciekawe. Zadnych ksujacych wizzow na unikatach. W ogole fun. Euro troche rujnuje ta gre.Dla przykladu. Byla Forteca. Gildia full euro Rape 'n run vs RED full china (mowie tak w przyblizeniu bo bylo tak wiekszosc) no i euro wygralo. Nie ma co sie oszukiwac. China nie ma szans. Nawet gdyby to chcialbym aby zrobili wipe servera i gra od nowa. Bez magic popa, bez euro, alchemia x1. No nie mowcie ze byloby nudno. A cap zostawic na 90. Jest idealny. Na cap 100 gralem to wyglada nastepujaco: Pt 24/7 w JG cave by uzyskac max lvl i byc FF(Bot ofc) przy czym kazdy afk i nuda przed miastem bo zadnego pvp itd.. Jedynie Medusa nieraz ale to tak za nawiasem.

Cap 90 ma cos w sobie co mnie przyciagnelo pamietam na isro jak to bylo. Te pvp przed DW/SM bylo super, job wary no i FW. Na tym capie sie poprostu wiecej dzialo.

Pomyslcie nad moja propozycja. Oczywiscie to tylko moja sugestia.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie porownuj tego do isro, na 100 na isro tez byly pvp,job wary i fw ... Nie wiem o czym ty mowisz w ogóle, jest server only china, więc możesz sobie na niego iść,nikt nie broni robić nikomu eu chara przecież, ale jeżeli ktoś nie ogarnia switcha to inna bajka.

Co za fun by był na fw only china ? na GW może jeszcze jakiś by był, chociaż pamietam z isro jak to wyglądało, jebniecie->safe zone, dopiero jak eu wyszło to się ruszyło i było płynnie.Poza tym, ten server juz nie ma przyszłości.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Chcecie Bóg wie czego, zostawcie jak jest teraz, jest idealnie.

Wipe zniechęci graczy do grania dalej ( namęczyli się żeby nabić wysoki lvl i tu nagle wipe? WTF? )

1367303118-U250803.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...