Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Metin2 od podstaw na 32 i 64 bitowym FreeBSD 8.2

Xyli

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 978
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dzięki za krok dodatkowy.

A jak poradzić sobie z tym błędem przy tworzeniu klienta?

Napisz mi na GG to pogadamy.

Napisz do mnie, jeżeli potrzebujesz patcher'a.

Opublikowano

mam pytanie czym sie dokladnie roznią pliki w scieżkach:

/lib

/usr/lib

czym się to rozni? pytam bo uzywam innych plików a zamiast sciezki do nich /usr/home mam zwykle /home

i wlasnie nie wiem czy liby są potrzebne do poprawnego dzialania sf albo czy jak dodam chmody w sciezce usr/lib to pliki pod sciazka /home takze beda smigaly?

Opublikowano

Pliki sprawują się świetnie. Żadnych problemów nie mam, dobrze ze znajdzie się ktoś taki kto ładnie wszystko wytłumaczy :D

A i jeszcze mam pytanie do Autora:

Zrobiłem sobie dla siebie ten poradnik w PDFie. Jeżeli się zgodzisz, to mogę wystawić być może ktoś będzie chciał poradnik w wersji PDF :)

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

a ciekawi mnie jedno moge sie zalogowac do gry z kompa na ktorym mam postawionego serwa ale z innego kompa juz nie moge ktos wie czemu ?

2961.png

Pomogłem czy starałem się pomóc walnij + nie bądz taki!!!

Opublikowano
a ciekawi mnie jedno moge sie zalogowac do gry z kompa na ktorym mam postawionego serwa ale z innego kompa juz nie moge ktos wie czemu ?

Zadałeś pytanie na które miałem pisać jutro następny krok . :D

Opublikowano

@UP

Nie masz połączenia z internetem ;) (DHCP)

Opublikowano

Witam, po zmienieniu ponga i wrzuceniu nowego pliku "game" mam następujący błąd:

cd396cc49702602fe4e9fb62bee4758dc1628c7386.png

Chodzi o te Permission denied. Co mam zrobić dodam, że wszędzie mam ustawione CHMODy na 777. Może w tym pliku game powinny być jakieś inne? Bo pliku nie podmieniałem tylko usunąłem stary i wrzuciłem nowy ustawiając CHMODy na 777

EDIT: Jakoś sobie poradziłem, ale teraz inny problem - mam błąd połączenia z serwerem (ip mam wpisane w serverinfo z .100, a pong taki jak w temacie. Aha zapomniałem dodać - serwer hamachi.

Opublikowano

co do pongu bo w tucie jest na innych plikach.

by zmienic pong trzeba wejsc do /usr/home/Polish_SF/share i plik game otworzyc notepadem

Opublikowano
co do pongu bo w tucie jest na innych plikach.

by zmienic pong trzeba wejsc do /usr/home/Polish_SF/share i plik game otworzyc notepadem

Ludzie Wy nauczcie się szukać. WSZYSTKIEGO NA GOTOWE NIE MOGĘ WAM DAĆ.

Opublikowano

Bardzo przepraszam, ale przez to zamieszanie ze sprawą z ACTA zostało zamknięte kilka serwisów i w tym megaupload.Ja niestety odnowiłem jedynie te pliki, które znalazłem na kompie. O resztę prosiłbym, żebyście uploadowali sami tu. Dziękuje.

Opublikowano

nie no akurat teraz jak robiłem serwer... @UP jakbyś mógł zrób jeszcze raz baze i ją upnij bo teraz wszyscy zapychają dyski twarde jak najbardziej bo wszystko z hostingów wywalają i mega które było tak popularne padło przez ludzką głupote ...

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

jak wgrywam porty mam taki błąd czekałem2h i nic stoi w tym momencie

mam dla testów VPS w exone

AUTORA TEMATU PROSZE O REUPLOAD LINKÓW NA BYLE JAKI HOSTING

t55exs9wgn03n9f6796v.jpg

1ookicnnr63ubr0bhdv.png
Opublikowano

Prosiłbym o podanie hostingu na który mogę Wam udostępnić pliki. Każdy pozamykany ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...