Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - II Edycja

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest wiadome może kiedy się zacznie turniej, albo jak będzie wiadomo, czy będziemy informowani kilka dni przed?

Jeżeli jakiś team nie ma miejsca na tsie/vt, to zapraszam do nas v6.svoice.pl/6163 ventrillo 2.1.4 Jesteśmy z westa więc jakby ktoś z westa wszedł

możnaby jakąś grę kontrolną zagrać.

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, jest wiadome może kiedy się zacznie turniej, albo jak będzie wiadomo, czy będziemy informowani kilka dni przed?

Jeżeli jakiś team nie ma miejsca na tsie/vt, to zapraszam do nas v6.svoice.pl/6163 ventrillo 2.1.4 Jesteśmy z westa więc jakby ktoś z westa wszedł

możnaby jakąś grę kontrolną zagrać.

Oczywiście, że ogłoszone zostanie wcześniej kiedy będą mecze.

A co do ts, to napisz o nim w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/503935-serwery-ts-dla-userow-mpcforum/

Opublikowano

Farex , czy problemem i skandalem będzie , gdy grając przed otwarciem turnieju wbije ten 20 a nawet 21? Jestem w grupie beginner do które zapisywałem się mając 18-19 lv a mam prawie 20 i wstrzymuje się z wbiciem go, ale chce sobie pograć. Jeśli wbije ten 21 , czy poniose jakieś konsekwencje? Poza numerkiem przecież nic się nizmieni , ani runek ani masterek...

Opublikowano

Farex , czy problemem i skandalem będzie , gdy grając przed otwarciem turnieju wbije ten 20 a nawet 21? Jestem w grupie beginner do które zapisywałem się mając 18-19 lv a mam prawie 20 i wstrzymuje się z wbiciem go, ale chce sobie pograć. Jeśli wbije ten 21 , czy poniose jakieś konsekwencje? Poza numerkiem przecież nic się nizmieni , ani runek ani masterek...

Raczej nic się nie stanie.

Opublikowano

ja w ogóle nie mam z nikim kontaktu pisałem na mpc na gg i w Lolu nikt 0 odzewu ^^ po co takie mózgi w ogóle się biorą za zapisywanie jak nie dają znaku życia ?

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Ja grałem tylko z 3 osobami z team'u. Wiem że zawsze coś ale denerwuje mnie to że ktoś się zgłasza i tak jak wyżej 0 odzewu.

Opublikowano

@up Już trułem Farexowi, że sklejki to idiotyczny pomysł bo w ponad 50% przypadkach jednego minimum nie będzie ;)

Wyjdzie na to że będą grać już zorganizowane drużyny.

Opublikowano

@up Już trułem Farexowi, że sklejki to idiotyczny pomysł bo w ponad 50% przypadkach jednego minimum nie będzie ;)

Wyjdzie na to że będą grać już zorganizowane drużyny.

Ale powiedz mi, ile takich "zorganizowanych" drużyn będzie?

2 może 3.

Opublikowano

Z drugiej strony gdyby nie sklejki to musiałbyś startować w turnieju z zaufanymi osobami... Z mamą i tatą! Czy to niebyłoby troche... Poprostu nietedy droga , wymagany powinien być jakiś komunikator głosowy czy coś bo naprawde rozgrywka z osobami które sięnic nie odzywaja porzed meczem nei różni się od rozgryki którą gram 5 razy dziennie nawet klikaja 5 na 5 w grze z losowymi graczami.

Opublikowano

Coś czuje że w mojej grupie to będzie lipa ... 0 kontaktu ze wszystkimi <lol2> .

Jak to "ze wszystkimi"? Ze mną nie masz kontaktu?

Opublikowano

moja drużyna nadal 0 kontaktu. Dobrze by było przeprowadzić jakieś sprawdzenie obecności i kto by był to z tych ludzi zrobiłoby się nowe grupy ^^ bo teraz w każdej drużynie nikogo nie ma praktycznie ;x zawsze po 2-3 osoby będzie brakować.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Nic nie poradzimy na te nieszczęsne team'y. Możemy tylko czekać z myślą że kiedyś się odezwą.

Wystarczyło popytać się znajomych czy zagrają, ja tak zrobiłem i mam cały skład na zawołanie. Wystarczy napisać na GG/Sms'a i są gotowi do gry :).

Opublikowano

a co zaradzicie dla mnie? Moj kolega z teamu wyjezdza na tydzien chyba w niedziele nie pamietam i umowilem sie z nim na gre kiedy mu pasuje ale wiecie swieta to tez obowiazki domowe

@edit

a jaka bd komunikacja z kims kto nie ma mikro?

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

Ja sie pytam , gdzie sie umawiamy na mecze -.- albo cos .. pisze feraxowi na gg juz 4 dzien i mi nie chce odpisac -.O

Generalnie odpisuję, gdy tego nie robię najwidoczniej jestem zajęty.

Na mecze będziecie się umawiać po przerwie świątecznej, czyli jakoś w styczniu.

Opublikowano

a co zaradzicie dla mnie? Moj kolega z teamu wyjezdza na tydzien chyba w niedziele nie pamietam i umowilem sie z nim na gre kiedy mu pasuje ale wiecie swieta to tez obowiazki domowe

@edit

a jaka bd komunikacja z kims kto nie ma mikro?

Spokojnie pierwsze mecze dopiero w styczniu :)

Jeżeli ktoś nie ma mikra to będziecie musieli sobie pisać w grze :s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...