Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - II Edycja

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe, że mnie nigdzie nie ma.. o potwierdzeniu też nic nie wiedziałem, wiadomość niby na pw tak?

/gif

Opublikowano

Regulamin

4.Każdy mecz jest obserwowany przez minimum jednego sędziego.

7.Sędzia po zakończeniu rozgrywki w odstępie maximum 1h podać oficjalne wyniki poprzez wpis w temacie.

A mówicie teraz że mamy sami się umawiać na grę i później przesyłać screena do Was. Moim zdaniem termin ustala Jury(jeden ten główny, drugi w zapasie, gdyby coś wypadło). Najlepiej zrobić 2/3 mecze w ciągu weekendu. Pierwszy mecz w Piątek, w sobotę kolejne dwa/trzy, najwyżej kolejny mecz w niedziele.

Moim zdaniem mecz bez sędziego nie ma sensu, bo nie potwierdzimy że ktoś akurat grał na "runach" i czasami nie oszukiwał :>

@Down

Dobra to sobie zagram na Runkach i nikt mi tego nie potwierdzi -_- Widzisz.. tak każdy może zrobić, jedni nie mają czasu o 20, a inni nie mogą po 22 :) itd.

Opublikowano

BRAWO !

Nie wiem co za "talent" organizuje ten turniej ale szczerze Ci gratuluje.... Napisać wiadomość

31 grudzień 2011 - 14:19 " Witam, w związku z tym, że z niektórymi uczestnikami turnieju nie ma kontaktu, chciałbym abyś potwierdził swój udział.

Napisz mi nick w grze, lv i region.

Jeśli nie odpowiedz na tą wiadomość do jutra automatycznie zostajesz wyrzucony z turnieju. "

DO JUTRA !! ??? .... 31-1 czy zapomniałeś o nowym roku !? ... jak Ty chcesz żeby ktoś nawiązał z Tobą kontakt jak piszesz prawie w najbardziej niedostępny dzień W ROKU dla większości osób ? ....

Opublikowano

BRAWO !

Nie wiem co za "talent" organizuje ten turniej ale szczerze Ci gratuluje.... Napisać wiadomość

31 grudzień 2011 - 14:19 " Witam, w związku z tym, że z niektórymi uczestnikami turnieju nie ma kontaktu, chciałbym abyś potwierdził swój udział.

Napisz mi nick w grze, lv i region.

Jeśli nie odpowiedz na tą wiadomość do jutra automatycznie zostajesz wyrzucony z turnieju. "

DO JUTRA !! ??? .... 31-1 czy zapomniałeś o nowym roku !? ... jak Ty chcesz żeby ktoś nawiązał z Tobą kontakt jak piszesz prawie w najbardziej niedostępny dzień W ROKU dla większości osób ? ....

Jakoś inni potrafili odpowiedzieć. A to, że akurat wypadło to w sylwestra to nie moja wina. Kiedyś w końcu trzeba zacząć ten turniej.

Opublikowano

Oj juz juz sie up denerwujesz.

Ja w sylwestra przed komem nie siedzialem ale na nowy rok po 11 odpisalem i jest wszystko w porządku

Więc czego się czepiasz?

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

Ludzie.. proszę o ogar i zrozumienie mnie...

Jutro pojawi się drzewko i mecze jak dla mnie możemy zacząć mecze od jutra.. Ale to jak wy chcecie.

Opublikowano

Plejer jeśli mam grać z takimi jak ty to wolę zagrać z botami ;) , ani razu nie zagrałem żadnego meczu z "moją" drużyną .... Ja się wypisuję . Powodzenia.

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Plejer jeśli mam grać z takimi jak ty to wolę zagrać z botami ;) , ani razu nie zagrałem żadnego meczu z "moją" drużyną .... Ja się wypisuję . Powodzenia.

Trochę zmieniłem team.

Nie wypisuj się i nie zachowuj się jak dziecko...

Opublikowano

Farex, nie wiem czy ty teraz poprawiasz grupy czy coś, ale w grupach EB są 2x Ci sami gracze !

Jeżeli własnie poprawiasz to to zignoruj ;)

he?

Opublikowano

Trochę zmieniłem team.

Nie wypisuj się i nie zachowuj się jak dziecko...

Nie zachowuję się jak dziecko , po prostu denerwuje mnie że mam grać turniej z kimś z kim nigdy nie grałem po prostu moim zdaniem totalny BEZSENS! , tak na prawdę kilka jest "teamów" resztę ludzi to gracze których przydzieliłem aby stworzyć "team" jednak sam dobrze wiesz że to nie to samo. Nie zagram .

oficjalnelogo.png

Opublikowano

@wtf?

Skoro nie masz kontaktu ze swoim Team'em to po co się zapisywałeś? Ja zapisałem swój Team, kumple z rl i po kłopocie. Mogłeś też pogadać ze znajomymi z rl / gry i byś miał gotowy, pewny squad na grę. A nie teraz marudzisz że nie masz kontaktu, Farex już coś pisał o tym.

Opublikowano

Ludzie tyle razu już mówił. Team'y zostały pozmieniane i już nie będą. Zrozumcie go że tak łatwo nie jest wszystkiego zorganizować żeby wam kur** pasowało. A nie tu tylko spam robicie pisząc, "Lol co za cio** robi ten turniej, wypisuje się" właśnie pokazujecie jak bardzo chcecie tego turnieju, nie podoba się to wypisz się nikt Cię tu nie trzyma.

Opublikowano

Ja też jestem za piątkiem, bo wtedy kończy mi się kara i jest wolne

PS.Teraz nadal mam karę ale wszedłem tylko na chwile pod pretekstem że odrabiam lekcje ;p

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...